Yerleşme kanaması renginizi yazar mısınız

İdrar testime göre değilim bende bir hevesle yapmıştım açıkcası 40lı 50li günleri bekliyorum hala adet olmazsam tekrarlayacağım testi.. reglim de bir acayip pıhtılı geliyor pcostan kaynaklı o da.. daha önce ara lekelenmelerim yüzündrn doktora gittiğimde düzensiz adet görmekten kaynaklı dedi e bununda sebebi pcos olduğu için malesef ki.
Siz o lekelenmeyi adet mi saydınız tam kan gördünüz mü normal regl gibi mi oldunuz

Bu arada instagramda mehmet fatih karslı diye bir doktor var ilaçlarına göz atmanızı tavsiye ederim..kullanıp hamile kalan çok var eğer kilonuz varsa kilo vermek için adalis advictor kullanın.. benim kilo sorunım yok ama pcos için advictor kullanıyorum 2 aydır bir yararı varmı bilmem ama hala gebelik yok

Dün tamamen bitti 5 gün sürdü ve önce iki gün pembe soluk sulu kırmızı geldi
3 gün de kahverengi pıhtı olarak geldi.
Ne olduğunu anlamadım
5 gün toplamda. Testlerim hep negatif

Adet saydım artık. Çünkü 5 gün sürdü. Testim de nagatif çıktı.

Merhaba ben de Pkosum. 11 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. 2 kere yumurta büyütme ve çatlama tedavisi gördüm. 1. Si başarısız oldu. Bu ay 2. Deyim. 2 hafta önce bugün çatlama iğnesi yaptırdım. Bugün ya da yarın regl olmam lazım takvime göre. Bende dün akşam nokta nokta (3-5 tane) pembemsi kan denemeyecek bişi geldi peçeteye WC sonrası. Daha sonra kesildi. Adet olcam zannettim moralim bozuldu ağladım. 2. Yumurta büyütme çatlatma tedavisinden sonra üzüldüm. Bugün yine bi tık daha fazlasını dün akşamın üstüne 3. Kez wc gittikten sonra yaşadım. Yine pembemsi renkte geldi. Kaşık ağrılarım var. Aşırı göğüs ağrım var. Bakalım nereye varacak bu işin sonu

Yerleşme olabilir ama umut vermek anlamında söylemiyorum ama yumurta çatlatma iğnesinden 14 gün geçtiyse evde yapılan gebelik testinde çıkar aslında sonuç

Yerleşme olabilir ama umut vermek anlamında söylemiyorum ama yumurta çatlatma iğnesinden 14 gün geçtiyse evde yapılan gebelik testinde çıkar aslında sonuç
Artık o kadar yoruldum ki o negatifleri görmekten bu ay yapmıycam diye söz verdim kendime. Özel hastahaneye gidiyordum. Yarın devletten randevu aldım farklı bir görüş için infertilite bölümüne, daha önceden almıştım iptal etmek istemedim randevu almak kolay olmuyor diye. Yarın doktor artık söyler diye bekliyorum bakalım

Doktor kan vermediğiniz sürece ne diyebilir ki şu aşamada ultrasonda gözükmez 4 haftalıktır iğneden 2 hafta geçtiyse.
Ben de çok sıkıldım sizi anlıyorum sürekli negatif negatif ama görene kadar pes etmeyeceğiz Allah büyük

Bi tık artmış az önce yine gördüm bu ay da olmadı
Üzülmeyin ben 3 haftadır adet olmadım gebelik testi yaptım negatif kan testi yaptım 4 çıktı doktor var gibi dedi ama iki gün sonra adet oldum o kadar anlıyorum ki seni ama bizi kimse anlamıyor yapma üzülme daha 2 senelik evlisin

Bnde gittim ne ilaç bile vermediler anca git gel yaptım elimde hicbirsey yok

1 sene ama insan istiyor hemen olsun

M
Muhtemelen kan testi ister diye düşünüyorum bakalım

Yapıyorlar ama en son rahim filmin kaldı tüp bebeğe yönlendirdiler sonra oradakiler git çekerler dedi ama yani anca yol param gitti aşılama için kademe kademe gidiyorlarr
Rahim filmi bende çektirmek istiyorum kanallara bakılsın diye doktorum kimyasal gebelik geçirdiğim için tüpler açıktır dedi polip var bide o yüzden istiyorum aslında

Bende adet mi saymalıyım acaba hiç bilmiyorum belirsizlik çok kötü..ne adet diyebiliyorsun ne yerleşme kanaması ne yumurtlama akıntısı hiçbir şey diyemiyosun rabbim en hayırlı vakitte kucağımızı doldursun inşallah ne zamandır bekliyorsunuz istiyorsunuz kimyasal gebelik de geçirmişsiniz sanırım.. bende 1sene önce kimyasal geçirdim 1.5 senedir bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…