- 9 Temmuz 2022
- 2.494
- 1.252
-
- Konu Sahibi onbirmayis
Benim yerleşme kanamam kahverengimsi iki gün olduKızlar merhaba yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti. Önce açık kırmızı bir damla kan geldi. Yarım saat sonra beyaz uzayan yapışkan akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi. Yani yumurtlama akıntısı gibi uzayan ama rengi kahverengi… bir daha gelmedi gece uyudum uyandım sabah yine yok. Arada bir peçeteye gelen sulu akıntı. Asla adet kanaması gibi kıpkırmızı yoğun değil sulanmış kan gibi çok açık renkli akıntılarım var. Regl sancım yok sadece sağ kasığıma iğneler batıp çıkıyor sanki. Ped kullanmadım hiç çünkü çamaşırıma gelmiyor sadece peçetede görüyorum. En son az önce çamaşırımda benek benek koyu kahve gibi bordo gibi lekeler gördüm nokta nokta. Lütfen siz de yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Çok başlık okudum ama kimse sonunu getirmemiş konu biryere bağlanmamış.
Negatif mi pozitif mi kimse yazmamış yardımcı olur musunuz
Çok muydu peki ve kahverengimsi dediğiniz neye benziyorBenim yerleşme kanamam kahverengimsi iki gün oldu
İki gün oldu ben hamile.oldugumu bilmiyodum adet oldum sandım.ama.rengi bı qarip ne kırmızı ne kahverengi böyle nasıl desem ne reng desemÇok muydu peki ve kahverengimsi dediğiniz neye benziyor
Daha önce konularımda gördün mü bilmiyorum, kısaca şöyle bahsedeyim sana. Haziran ayında reglim 15 gün gecikti kaset testim pozitif çıktı ama asla çocuğu istemiyordum o dönem o kadar ağladım ki hazır değilim ben diye. Sonrasında hastaneye gittim bebekte düştü zaten sonrasında. Ancak o bebeği kaybedene kadar hiç bi zaman çocuk istediğimi farketmemiştim. Haziran ayından sonra korunmayı bıraktım, öyle bi kafaya taktım ki artık gece ilişkim görevimizdi eşimle. Günü gününe hesap tutuyor yumurtlamam bittiği an kendimde belirti arıyordum tabiki aylarca hüsranla bitti. En son Ekim ayında reglim 5 gün gecikti baktık onda da olmadı. Dedim ki bitti artık psikolojimi mahvettim bu ay takip etmeyeceğim. Görev için değil canım istediğinde yapacağım. Yumurtlama tarihi tutmadım ama reglden bir hafta sonra hemen hemen her gün yaptım. Yumurtlama bitti ama hala takip etmedim eşimle gezdim tozdum kafama göre takıldım. Bir hafta içinde ağrılarım başladı dedim regl olacağım ama regle daha rahat 10 gün vardı. Herkes hamilesin ona göre davran ağır kaldırma eğilme kalkma dedi hayır dedim değilim bu ayda olmadı. Herkes ısrar etti test yap doktora gidelim şöyle böyle kabul etmedim keyfime baktım. Regle 3 yada 4 gün kala göğüs ağrım başlamaya başladı ama dokunamıyodum yürürken bile acıyordu. Dayanamadım yaptım silik, çokta inanmadım kan verdim. 2.91 çıktı doktor yükselir ama ümit etme dedi düşebilir dedi. Bende yok gibi varsaydım ama idrar testiyle takip ettim günden güne. Regl olmam gereken gün öyle kötüydüm regl olacak gibiydim olmadkm. Ertesi gün kan verince 157 çıktı. Biliyorum takmamak çok zor. Ama takmadığın ay hamile kalıyorsun inan bana. Ay kısaca dedim uzun olduBi onu beceremedim
Aslında o kadar haklısınız ki benzerlerini yaşadık. Bende bu ay yine tuhaf şeyler oluyor umudum yok ama yine de ufacık da olsa birşeyler olıyor kıyıda köşede. O belirtiye tutunup gidiyorum. Yine hayal kırıklığı. Hiç kanama belirtisi var mıydı pekiDaha önce konularımda gördün mü bilmiyorum, kısaca şöyle bahsedeyim sana. Haziran ayında reglim 15 gün gecikti kaset testim pozitif çıktı ama asla çocuğu istemiyordum o dönem o kadar ağladım ki hazır değilim ben diye. Sonrasında hastaneye gittim bebekte düştü zaten sonrasında. Ancak o bebeği kaybedene kadar hiç bi zaman çocuk istediğimi farketmemiştim. Haziran ayından sonra korunmayı bıraktım, öyle bi kafaya taktım ki artık gece ilişkim görevimizdi eşimle. Günü gününe hesap tutuyor yumurtlamam bittiği an kendimde belirti arıyordum tabiki aylarca hüsranla bitti. En son Ekim ayında reglim 5 gün gecikti baktık onda da olmadı. Dedim ki bitti artık psikolojimi mahvettim bu ay takip etmeyeceğim. Görev için değil canım istediğinde yapacağım. Yumurtlama tarihi tutmadım ama reglden bir hafta sonra hemen hemen her gün yaptım. Yumurtlama bitti ama hala takip etmedim eşimle gezdim tozdum kafama göre takıldım. Bir hafta içinde ağrılarım başladı dedim regl olacağım ama regle daha rahat 10 gün vardı. Herkes hamilesin ona göre davran ağır kaldırma eğilme kalkma dedi hayır dedim değilim bu ayda olmadı. Herkes ısrar etti test yap doktora gidelim şöyle böyle kabul etmedim keyfime baktım. Regle 3 yada 4 gün kala göğüs ağrım başlamaya başladı ama dokunamıyodum yürürken bile acıyordu. Dayanamadım yaptım silik, çokta inanmadım kan verdim. 2.91 çıktı doktor yükselir ama ümit etme dedi düşebilir dedi. Bende yok gibi varsaydım ama idrar testiyle takip ettim günden güne. Regl olmam gereken gün öyle kötüydüm regl olacak gibiydim olmadkm. Ertesi gün kan verince 157 çıktı. Biliyorum takmamak çok zor. Ama takmadığın ay hamile kalıyorsun inan bana. Ay kısaca dedim uzun oldu
Hayır hiç kanamam olmadı bu sitede hep bi yerleşme kanaması yazısına denk geldiğim için hep kendimde o kanamayı bekledim. Ama doktor kişiden kişiye belirtinin değiştiğini söyledi. Gerçekten sadece bir ay dene. Kafanı meşgul et. Yeni bir dizi serisine başla ama uzun olsun senin 1 ayını alabilecek birşey olsun. Eşinle plan yap biyerlere git yeni bi kitap oku gerekirse evde değişiklik yap dipten bi temizliğe gir. Yani kafanı başla şeyle meşgul tut bir ay düşünme fırsatın olmasın. Yemin ediyorum denemediğim kalmıyordu. Aylarca bacaklarım havada 1 saat beklediğimi biliyorum uyuşmaktan kalkamıyordum bile. Ama bu ay farklı oldu, bırak bacak kaldırmyı yatmadım bile. Yaptıktan sonra sadece akmasın diye 5 10 saniye bekleyip kalkıp tuvalete duşa oraya buraya gidiyodum. Hiç beklemediğim vazgeçtiğim ayda da geldi zatenAslında o kadar haklısınız ki benzerlerini yaşadık. Bende bu ay yine tuhaf şeyler oluyor umudum yok ama yine de ufacık da olsa birşeyler olıyor kıyıda köşede. O belirtiye tutunup gidiyorum. Yine hayal kırıklığı. Hiç kanama belirtisi var mıydı peki
Darısı bana ve isteyen herkese olsun inşaAllahHayır hiç kanamam olmadı bu sitede hep bi yerleşme kanaması yazısına denk geldiğim için hep kendimde o kanamayı bekledim. Ama doktor kişiden kişiye belirtinin değiştiğini söyledi. Gerçekten sadece bir ay dene. Kafanı meşgul et. Yeni bir dizi serisine başla ama uzun olsun senin 1 ayını alabilecek birşey olsun. Eşinle plan yap biyerlere git yeni bi kitap oku gerekirse evde değişiklik yap dipten bi temizliğe gir. Yani kafanı başla şeyle meşgul tut bir ay düşünme fırsatın olmasın. Yemin ediyorum denemediğim kalmıyordu. Aylarca bacaklarım havada 1 saat beklediğimi biliyorum uyuşmaktan kalkamıyordum bile. Ama bu ay farklı oldu, bırak bacak kaldırmyı yatmadım bile. Yaptıktan sonra sadece akmasın diye 5 10 saniye bekleyip kalkıp tuvalete duşa oraya buraya gidiyodum. Hiç beklemediğim vazgeçtiğim ayda da geldi zaten
Beklemeye devamDarısı bana ve isteyen herkese olsun inşaAllahbu ay aslında beklemediğim bir tarihte nasılsa bugün olmaz diye bi ilişkim oldu. Sanırım o gün De yumurtlama günümmüş akıntı yakaladım
Bu ay ilk ve tek ilişkim o oldu. Ama şuan soluk lekelenme var. Sabırla beklemedeyim.
Moralinizi bozmayın.Cok da ona odaklamayin kendinizi benim çevremdeki hamilelerin hepsi kendini rahat bırakır bırakmaz hamile kaldılar.Degilse kafaya takıntı yapınca inadına olmuyor.Baska bir sağlık sıkıntısı yoksa tabi.Bi tık artmış az önce yine gördümbu ay da olmadı
Peki adetten önce mi gününüz geçtikten sonra mi yaşadınız kanamayiBenim yerleşme kanamam kahverengimsi iki gün oldu
Tam o günlere deng geldi bi üç gün falan fark vardı o yüzden ben adet sanmisdimPeki adetten önce mi gününüz geçtikten sonra mi yaşadınız kanamayi
Korunuyor muydunuz peki adet olmasanız bileMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 12 aylık oğlum var çok şükür. Ben doğumdan sonra hiç adet olmadım bu ay 4,5gun süren şu gibi kahve rengi akintim oldu sonuncu gün yine kahve rengi küçücük bir parça geldi hiç kırmızı olmadı sonrasında normal adette olmadım ve akıntı yerini beyaz süt gibi akıntıya bıraktı. Kadın doğuma randevu bulamıyorum gideyim, sağlık ocağı doktoruna anlattım muhtemelen adet oldun dedi. Var mı başına böyle bir şey gelen nedir bu?
Hayır ben pko yum o yüzden hiç korunması. Çocuk istiyorum ilkim tüp bebekKorunuyor muydunuz peki adet olmasanız bile
Ben çocuk istemiyorsunuz da stres yaptınız sandım. Bende de pcos var sizinki ne derece bilmem ama. Uğraşıyorum olmuyor. Birkaç gündür kahverengi akıntım var testlerim negatif çıkıyor.Hayır ben pko yum o yüzden hiç korunması. Çocuk istiyorum ilkim tüp bebek
Ha yok istiyorum pko da hormonlar normal ama yumurtalık larda görünüm vardı iki taraftaBen çocuk istemiyorsunuz da stres yaptınız sandım. Bende de pcos var sizinki ne derece bilmem ama. Uğraşıyorum olmuyor. Birkaç gündür kahverengi akıntım var testlerim negatif çıkıyor.
Kızlar merhaba yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti. Önce açık kırmızı bir damla kan geldi. Yarım saat sonra beyaz uzayan yapışkan akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi. Yani yumurtlama akıntısı gibi uzayan ama rengi kahverengi… bir daha gelmedi gece uyudum uyandım sabah yine yok. Arada bir peçeteye gelen sulu akıntı. Asla adet kanaması gibi kıpkırmızı yoğun değil sulanmış kan gibi çok açık renkli akıntılarım var. Regl sancım yok sadece sağ kasığıma iğneler batıp çıkıyor sanki. Ped kullanmadım hiç çünkü çamaşırıma gelmiyor sadece peçetede görüyorum. En son az önce çamaşırımda benek benek koyu kahve gibi bordo gibi lekeler gördüm nokta nokta. Lütfen siz de yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Negatif mi pozitif mi kimse yazmamış yardımcı
canım şimdi şöyle söyliyim benim adetim düzensiz 40 50 günde bir oluyorum polikistik tanısı konuldu ara lekelenmelerim zaten oluyordu iki hafta önce döngmün 21. gününde yumurtlama akıntısı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı gördüm ve içinde pembelikler vardı ertesi gün lavaboya girdiğimde kahverengi açık renk lekelenmem geldi sadece peçeteye sildiğimde bu beş gün boyunca devam etti ama hiçbir şekilde artmadı rengi değişmedi açık pembe ya açık kahverengi olarak geldi dediğim gibi beş gün devam etti lekelenmeme sivilce ve baş ağrısı eşlik etti bu beş gün içinde arada rahim kasılmalarım oldu çok şiddetli bir şekilde ama kısa sürdü lekelenme bitti baş ağrım geçti acaba yerleşme kanaması mı yaşıyorum diye düşündüm daha önce birkaç ay önce diyim yine bir lekelenme yaşadım bir hafta sürdü ama onda kiremit rengi kan falan gördüm o bir hafta sürdü kanda verdim idrar testi de yaptım negatif çıktı.. Bu sefer lekelenmem beş gün sürdü bittikten altı gün sonra evde gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı bir daha test yapmadım şu anda döngünün 35 36. günündeyim belki erken bilmiyorum ama şu anda sivilce harici başka bir belirtim yok adet olmak için de yok gebeyim diyebileceğim bir belirtimde yokKızlar merhaba yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti. Önce açık kırmızı bir damla kan geldi. Yarım saat sonra beyaz uzayan yapışkan akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi. Yani yumurtlama akıntısı gibi uzayan ama rengi kahverengi… bir daha gelmedi gece uyudum uyandım sabah yine yok. Arada bir peçeteye gelen sulu akıntı. Asla adet kanaması gibi kıpkırmızı yoğun değil sulanmış kan gibi çok açık renkli akıntılarım var. Regl sancım yok sadece sağ kasığıma iğneler batıp çıkıyor sanki. Ped kullanmadım hiç çünkü çamaşırıma gelmiyor sadece peçetede görüyorum. En son az önce çamaşırımda benek benek koyu kahve gibi bordo gibi lekeler gördüm nokta nokta. Lütfen siz de yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Negatif mi pozitif mi kimse yazmamış yardımcı olur musunuz
Benzer şeyler yaşamışız sadece benim döngüm bu ladar uzun değil. 28-29 değişir son birkaç aydır. Bu sefer 17-18 günde olmuş oldum yerleşme sandım. Şuan hamile değilsiniz yani öyle micanım şimdi şöyle söyliyim benim adetim düzensiz 40 50 günde bir oluyorum polikistik tanısı konuldu ara lekelenmelerim zaten oluyordu iki hafta önce döngmün 21. gününde yumurtlama akıntısı gibi şeffaf ve uzayan bir akıntı gördüm ve içinde pembelikler vardı ertesi gün lavaboya girdiğimde kahverengi açık renk lekelenmem geldi sadece peçeteye sildiğimde bu beş gün boyunca devam etti ama hiçbir şekilde artmadı rengi değişmedi açık pembe ya açık kahverengi olarak geldi dediğim gibi beş gün devam etti lekelenmeme sivilce ve baş ağrısı eşlik etti bu beş gün içinde arada rahim kasılmalarım oldu çok şiddetli bir şekilde ama kısa sürdü lekelenme bitti baş ağrım geçti acaba yerleşme kanaması mı yaşıyorum diye düşündüm daha önce birkaç ay önce diyim yine bir lekelenme yaşadım bir hafta sürdü ama onda kiremit rengi kan falan gördüm o bir hafta sürdü kanda verdim idrar testi de yaptım negatif çıktı.. Bu sefer lekelenmem beş gün sürdü bittikten altı gün sonra evde gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı bir daha test yapmadım şu anda döngünün 35 36. günündeyim belki erken bilmiyorum ama şu anda sivilce harici başka bir belirtim yok adet olmak için de yok gebeyim diyebileceğim bir belirtimde yok