Yerleşme kanaması renginizi yazar mısınız

Merhaba benimki pembe gibiydi

Kesin. Hatta düzensizlikten dolayı bu başlığı açmamın ardından 2.reglimi oldum dün.
Yazınızı takip ediyordum bende anlatayım bizde aylardır deniyoruz olmuyordu bu ay ovülasyon testiyle takip ettim hatta yumurtlama ve çatlama günlerinde az kanamalar oldu o günler değerlendirdim. Normalde bat tan on gün önce kaşık ağrılarım başlar hiç bi ağrı yaşamadım şuan 6 gün var ve dün gece önce açık kırmızı kan geldi peçeteye gece takip etmek için günlük ped kullandım az önce kalktığımda kahve rengi lekeler gördüm ve adet ağrısı değil ama hafif bi kramp var gibiyada ben öyle hissediyorum bu lekelenme neydi bilmiyorum moralim bozuldu ağlıyorum yine mi olmadı diye ama daha 6 gün vardı

Çatlama günü tam olarak ayın kaçıydı ve döngünüzün kaçıncı günüydü

3-4 aralıkta çatladıysa 17-18 Aralık gibi test yapın çıkar. 6 gün yoktur adetinize. Daha fazla ama kesin çatladı dimi pik oldu yani testiniz
Yani açıkçası koyuluğu en son iki aralıkta gördüm ve bi önceki günden koyuydu 3 aralıkta tekrar açılmaya başlamıştı renk zaten sonra test bitti bir daha yapmadım ve o günleri genel olarak değerlendirdik 28 günde en geç 29 günde bir adet oluyorum bende uygulamadan ovülasyon günümü daha erken diye düşünüyordum ama testle daha geç olduğunu fark ettim

28-29 günde bir regl oluyorsanız yumurtlama gününüz 13-14.günler olur. Eğer 18.günde yumurtlama olduysa döngünüz uzamıştır ve 32.gün adet olursunuz. Testten de pek emin göremedim sizi. Belki de adet oluyorsunuz bilemiyorum. Testinizin epey koyu olması gerekirdi. Bakın kendi testimin çatlama örneğini ekliyorum size.

Eklentiler

• 8A1E4AFD-284E-42EA-A448-D7A5E2F8D8EC.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 98
  • FDE28593-EE46-45B9-B595-8CDF123A97B3.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 99
Bir gebenin günlüğü sayfası var orda da bakmıştım 28 29 günde bir adet olan insanlar çoğu çatlamayı 19. gün görmüş bende sizin gibi düşünüyordum çünkü çok düzenli yıllardır hiç şaşmaz ben resimleri çekmemişim testlerimin bakardınız iyi olurdu

Aslında buldum resim

Eklentiler

• image.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 114
Döngü kanamanın başladığı ilk günden itibaren saymaya başlanır. 29 günlük bir döngüde çatlama 14-15.günlerde olur. Net. Burada bu düşünceyi savunduğum için de tepki aldım ama bütün doktor siteleri döngüden 14 çıkarınca yumurtlama görüldüğünü yazar. 30 ise 30-14, 28 ise 28-14=14.gün
Size attığım testlerde çatlamadan tam 14 gün sonra regl oldum. Hamile kalamadım. Ama tam 14 gün sonra 28.günümde regl oldum.

Aslında buldum resim
En alttaki biraz pik gibi duruyor ama açıkçası çatlama olup olmadığı pek anlaşılmıyor. Sanırım miratech marka. Bunu tavsiye etmem defalarca ovülasyon testi yapmış biri olarak ya laboquick marka alın ya da bir gebenin günlüğü testlerini kullanın. Miratech çok saçma şekilde net olmayan çizgi çıkarıyor ve gereksiz pahalı.

Her vücut bir değildir döngünün ortasında yumurtlama olacak diye de bişey yoktur 30 günde bir adet görüp 12. Gün yumurtlama yaşayan da var 40 günde bir adet olup 25. Gün yaşayanda ben staj yaparken özellikle kadın doğum servisinde bunu çok gördüm

Bir önceki adetine bakarak hesaplarsan evet bu mümkün ama yumurtlama gördüğüm her tarihten 14-15 gün sonrası regl oldum bu hiç değişmedi. Adet düzensizliğim olduğu için bir ay 30 gün bir ay 35 gün bir ay da 28 günde bir oluyorum. O yüzden sürekli 35 günde bir regl oluyorum diye bi standarda bağlarsam yumurtlama günlerimi hesaplayamam ve hamile kalamam. Bu yüzden test kullanıyorum zaten.Her bedende Farklı olan şey döngü uzunluğudur ama yumurtlama günü hesabı her zaman her bedende aynıdır. Döngü uzunluğu-14= yumurtlama günü.
Google dan bütün doktorların sitelerinde yumurtlama hesabını okuyup araştırabilirsiniz.
İnşaAllah gönlünüzce olsun iyi günler

Evet miratech sadece eczanelerde bunu bulduğum için aldım bende pek memnun değilim döngüm bitti hemen kullanmaya başlamam gerekiyor diye bu markayı kullandım ama eğer adet olursam bu sefer bir gebenin günlüğü sayfasından alıcam

İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…