- 30 Mart 2022
- 6.237
- 3.915
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Kimse yok muKızlar merhaba yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti. Önce açık kırmızı bir damla kan geldi. Yarım saat sonra beyaz uzayan yapışkan akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi. Yani yumurtlama akıntısı gibi uzayan ama rengi kahverengi… bir daha gelmedi gece uyudum uyandım sabah yine yok. Arada bir peçeteye gelen sulu akıntı. Asla adet kanaması gibi kıpkırmızı yoğun değil sulanmış kan gibi çok açık renkli akıntılarım var. Regl sancım yok sadece sağ kasığıma iğneler batıp çıkıyor sanki. Ped kullanmadım hiç çünkü çamaşırıma gelmiyor sadece peçetede görüyorum. En son az önce çamaşırımda benek benek koyu kahve gibi bordo gibi lekeler gördüm nokta nokta. Lütfen siz de yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Çok başlık okudum ama kimse sonunu getirmemiş konu biryere bağlanmamış.
Negatif mi pozitif mi kimse yazmamış yardımcı olur musunuz
Allahım inşaAllah yaSabah kalktigimda hiç birşey yoktu lekelenme akinti ile beraberdi.Bazı arkadaşlarımda aynısının kahverengi renkte olanı oldu.Birkac gün sürenler oldu.Doktorumla görüştüğümde yerleşme kanaması olduğunu söylemişti
Yok asla regli değil o.Benim ilk tup bebek deneyimim negatifti ve bir sure sonra regli oldum.Zaten bu regli gibi değil miktar çamaşırı kirletmeyecek kadar az ve yoğun değil aralarında büyük fark var çevremdeki hamile kalanların çoğu aynı şeyi yaşamıştı.Tam bir hamilelik belirtisi fakat herkeste gorulmeyebiliyor.5 gün sonra kanda pozitifi gördüm ben.Sizinde öyle olur umarım sağlıcaklaAllahım inşaAllah yaağlıyorum sabahtan beri regl oldum diye
İnşaAllah… çok ihtiyacım varYok asla regli değil o.Benim ilk tup bebek deneyimim negatifti ve bir sure sonra regli oldum.Zaten bu regli gibi değil miktar çamaşırı kirletmeyecek kadar az ve yoğun değil aralarında büyük fark var çevremdeki hamile kalanların çoğu aynı şeyi yaşamıştı.Tam bir hamilelik belirtisi fakat herkeste gorulmeyebiliyor.5 gün sonra kanda pozitifi gördüm ben.Sizinde öyle olur umarım sağlıcakla
Peki kaç gün sürdüSabah kalktigimda hiç birşey yoktu lekelenme akinti ile beraberdi.Bazı arkadaşlarımda aynısının kahverengi renkte olanı oldu.Birkac gün sürenler oldu.Doktorumla görüştüğümde yerleşme kanaması olduğunu söylemişti
Peki sütlü kahve gibi bi kahverengi mi yoksa soluk kırmızı koyu kırmızı gibi mi pas rengi gibi mipeçeteye gelen kahverengi akıntıydı
Aynen bahsettiğiniz gibi oldu benim de. Akşam gördüm sabah 1 kere yine peçetede az bişey gördüm sonra kayboldu.Bazilarinin bir kaç saat bazılarının bir kaç gün sürebiliyor.Degisiyor kişiden kişiye.Sizin normal gebelik galiba değil mi adet tarihinizden 1 hafta ya da 10 gün geçtikten sonra kan testi yaptırınPeki
Peki kaç gün sürdü
Mesela benim afedersiniz her lavonaya gittiğimde geliyor ve peçeteyi gördüğümde oha bu ne ya adet mi oldum dedirtmiyor. Peçetede açık kırmızılık sulu akıntı var
Benim pembeye yakın sulu bir kirmizilikti. Arkadaşlarımınki kahverengi camur gibiymisPeki sütlü kahve gibi bi kahverengi mi yoksa soluk kırmızı koyu kırmızı gibi mi pas rengi gibi mi
Oyyy hadi inşallahKızlar merhaba yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti. Önce açık kırmızı bir damla kan geldi. Yarım saat sonra beyaz uzayan yapışkan akıntıyla karışık kahverengi akıntı geldi. Yani yumurtlama akıntısı gibi uzayan ama rengi kahverengi… bir daha gelmedi gece uyudum uyandım sabah yine yok. Arada bir peçeteye gelen sulu akıntı. Asla adet kanaması gibi kıpkırmızı yoğun değil sulanmış kan gibi çok açık renkli akıntılarım var. Regl sancım yok sadece sağ kasığıma iğneler batıp çıkıyor sanki. Ped kullanmadım hiç çünkü çamaşırıma gelmiyor sadece peçetede görüyorum. En son az önce çamaşırımda benek benek koyu kahve gibi bordo gibi lekeler gördüm nokta nokta. Lütfen siz de yaşadıklarınızı paylaşır mısınız
Çok başlık okudum ama kimse sonunu getirmemiş konu biryere bağlanmamış.
Negatif mi pozitif mi kimse yazmamış yardımcı olur musunuz
Kanamam bi tık arttıOyyy hadi inşallah
Bi tık artmış az önce yine gördümBenim pembeye yakın sulu bir kirmizilikti. Arkadaşlarımınki kahverengi camur gibiymis
Umursamayı bıraktığın ay hamile kalacaksın inan banaKanamam bi tık arttıkızlar iyice boğuluyorum artık umudum azalıyor bu ay da olmadı ağlaya ağlaya yoruldum her ay
Umursamayı bıraktığın ay hamile kalacaksın inan bana
Meditasyon hariç hepsini yapıyorumÜzülme lütfen planlı git stres yapma
Ovulasyon testi
Vitamin
Egzersiz , yürüyüş
Hamilelik Meditasyonu
Ben bunları yapıyorum
Meditasyon hariç hepsini yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?