Yerlesme kanamasi olabilirmii?

Nazlii3848

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2021
177
24
13
21
Merhaba ben gecen aylarda ertesi gun hapi icmistim sonra reglm 10 gün gecikmisti ve ayın 4 ünde regl olmustum. Bu ayda 4 ünde olurum diye düşünüyordum bi kac gündur kramplar oluyordu olacakmisim gibi hissediyordum aslnda daha 3-4 gün var olmama ama biraz kanamam oldu bu ay korunmali bi iliski yaşamıstim intden baktim yerlesme kanamasi falan aklimi karistirdi sizce öylemidir 2 saat önce cok az bi leke oldu simdi biraz daha cok oldu devami gelirmi acaba intden oyle okuyunca endiselendim kramplarimda hafif hafif şu an

Merhaba yerleşme kanaması her kadın da olmuyor ama tabi ki bi ihtimal olabilir korunmalı bi ilişki yaşamışsınız ama olma ihtimali var bi iki gün bekleyin ve durum devam ederse test yapın derim ağrıların çok olursa da bi doktor yardımı almanızı tavsiye ederim. Ben 23+2 gunluk hamileyim bende yerlesme kanamasi olmamisti reglimin ustune hamile kalmistim..

Hmmm iliskiyi yasayali 12 gün falan oldu yerlesme kanamasi olsa bu zamanda olurmu ve yarin sabah idrar testi yapsam cikarmi acaba

Hmmm iliskiyi yasayali 12 gün falan oldu yerlesme kanamasi olsa bu zamanda olurmu ve yarin sabah idrar testi yapsam cikarmi acaba
Olabilir kişiden kişiye değişebiliyor. Yapabilirsin silik çizgi çıkarsa bi ihtimal vardır demektir eger çıkarsa kan testi verirsin biseyler varsa da henüz daha başında döllenme noktasında olursa referans aralığın düşük çıkar

Hamile olmak istemiyor musun ? Ama sürekli korunmalı ilişkiye giriyorsan nadir gözüküyor hamile kalmak sınır stres hava değişiminden vs. De gecikmiş olabilir adetin hayırlısı olsun

Hamile olmak istemiyor musun ? Ama sürekli korunmalı ilişkiye giriyorsan nadir gözüküyor hamile kalmak sınır stres hava değişiminden vs. De gecikmiş olabilir adetin hayırlısı olsun
Reglm gecikmediki zaten gecen ay ertesi gün hapi yuzunden 10 gun gecikmisti bu ayda 4 gün var regl olmama ama biraz kanamam oldu simdi ve surekli korunmali iliskiye girmiyorum gecen ay ilk defa iliskiye girdim buda 2.ydi

Reglm gecikmediki zaten gecen ay ertesi gün hapi yuzunden 10 gun gecikmisti bu ayda 4 gün var regl olmama ama biraz kanamam oldu simdi ve surekli korunmali iliskiye girmiyorum gecen ay ilk defa iliskiye girdim buda 2.ydi
O zaman çok korkmana gerek yok düşük bi ihtimal hamile olman gecen ay gecikme hapı kullanmaktan kaynaklı olabilir için rahat etsin diye test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…