- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
- 498
Hayırlı olsun canım testini de burda paylaşır mısın bize de umut olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinCok Tesekkür ederim 2 gün sonra kan testi vermeye gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım testini de burda paylaşır mısın bize de umut olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinCok Tesekkür ederim 2 gün sonra kan testi vermeye gidicem
Sağlıkla gelsin minnoşCok Tesekkür ederim 2 gün sonra kan testi vermeye gidicem
Hayırlı olsun canım testini de burda paylaşır mısın bize de umut olsun Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Amiiin insallaahSağlıkla gelsin minnoş
Kan ver bari hemen gözün aydın diyelim şimdiden hayırlı olsun
Hayırlı geceler öncelikle rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın, sizinle konuştuktan sonra bugun gidip kan testi yaptırdım reglimde 2 gün gecikti, beta 6.83 çıktı, 5in üstünde olunca gebelik var diye duymuştum Doktor bugun bisey söylemek için erken 1 hafta sonra bir daha gel dedi sizce doktorun dedigi gibi 1 hafta sonra mi gitmeliyim yoksa 2 günde bir kan verip o şekilde mi takip etmeliyim, bir de değerim çok mu düsük yükselir mi acaba yardimcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Benm de ilk 25 çıkmıstı 2 gun sonra kan verdgm de 490 lara yukselmstı 2 gunde bır baktrrsnz yukselmesi lazm. Ama 5 ve uzeri dedgnz gbi pozitfrir
Bu sabah adet oldum
Yaa. Üzme kendini önümüzdeki ay olur ınsallah
Hamıle miymişsiniz ? Aynı sorunlar bendede olduda test falan yapmadım daha
Bende açık pembe ile başlayan kahverengiye dönen akıntı yaşıyorum adet zamanım 2 gün geçti kaset test yapmalı mıyım sizce
Umarım bu ay olur bebeğiniz. Bende ovulasyon testi kullanıyorum bugun ovulasyon pozitif cıktı umarım tutarBuraya yazdıktan sonra kan testi vermeye gittim beta 6.83 cikmiştı doktor 1 hafta sonra tekrar gel demisti fakat ben ertesi günü regl oldum maalesef test yapmadiysan eğer hala yapmanı öneririm