- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- Konu Sahibi Moiraine Damodred
Çok teşekkürler bilgiler için :)Yok ay ne demek rica ederim:) Tam olarak şöyle söyleyeyim benim döngüm yaklaşık olarak 34 gün oluyordu. 8,9,10 Ekimde regl oldum ve 10 Kasım gibi de yeni regl baslayacakti. Ben 4 Kasım'da test yaptım bu normal ucuz testler var ya ondan baktım ki silik de olsa ikinci çizgi hemen çıktı. Güvenemedim tekrar bir test aldım 6 gün öncesine kadar hassas olan bir test o da pozitif çıktı ve doğrusu sonraki günlerde de neredeyse gün aşırı test yaptım. Baktım hep pozitif çıkıyor randevu aldık ama Almanya'da randevular geç veriliyor yani en az iki hafta gecikme olursa gebelik şüphesi ile gidebiliyorsun o yüzden bize 22 Kasıma randevu verdiler. Ve doktora gittiğimde 6+4 günlük demişti. Ya ben bu kadar net kafamda tutamam da :) Programa her şeyi eklediğim için biliyorum. Linki atamadım ama programın fotoğrafını yükledim direk play storeden indirebilirsiniz :) Bu arada benim döngüm aşıdan sonra pek rutin olmamaya başlamıştı. Misal önceki adet döngüm 28 güne düşmüş ondan önce de 36 olmuş:) Aşı olanlar daha dikkatli olmalı bana kalırsa çünkü yumurtlama da karışıyor haliyle değerlendirmeden atlamış olmak mümkün:)
Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi. Bizim için de dua edin :)