- 7 Ekim 2021
- 71
- 31
- 25
- Konu Sahibi Moiraine Damodred
Öncelikle Allah razı olsun darısı size ve tüm isteyenlere olsun mevlam kucagımıza almayı nasip etsin gelelim belirtilere. Canım benim ilk belirttim adet gecikmesiydi bide kendimi umutlandırmak istemediğim İcin hic evde test yapmadım gecmesi ne ragmen bekledim sonra bel kasık özellikle sol kasıgım gögüs uçlarım ve karnım agrıyordu ve adet olacakmış gibi bu dedigim sümüksü akıntı ise 2 gündür gelmeye baslamıştı ama o enfeksiyona baglı da olabilir tam bilmiyorum yarın kontrole gidicm daha net anlıycm ben de herşeyi ama belirti olarak bunları yaşadım canım. Ha bide adet oldum sanıyosun lavaboya gidiyosn Bi bakıyorsun akıntı şeffaf renkte buda belirtiler arasında :))Gözün aydın Allah kucagına almayıda nasip etsin sümüksü akıntı demişsiniz bu ne zaman başladı ve ne kadar sürdü.bende normalde 17-19 arası yumurtlama oluyor belirtilerden dahi anlıyorum vücut ısım çok fazla artıyor kasıklarımda kramplar vs.bu ay tam tersi vücut ısım normal 22 sinse gece yumurta akı gbi şeffaf baya yoğun akıntım oldu ve bu kadar yoğun belirgin ilk defa oldu normalde göğüslerim yumurtlama döneminde dahi şişkinlik olurdu şuan bile yok 6 gün kaldı reglime sadece alt karnımda değişik bi sancı degilde kramp gbi birsey var adet olacak gbi hissediyorum.banada yardım edin ay