yerleşme kanaması olabilir mi

alya2414

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
18
0
1
23
acil yorum yapar mısınız? merhaba reglime 14 gün var. Korunmalı ilişki yaşadım 2 defa yumurtlama dönemimdede değildim ama dün peçeteye sildiğim zaman kahverengi akıntı sonra bir daha sildiğimde kan pıhtısı geldi sonra bir daha kan gelmedi. Bugün sadece kahverengi akıntı geldi herhangi bir kasıkta ağrım yok. Ailemde genetik olarak kist sorunu var o yüzden olmuş olabilir mi? Birde bu hafta çok fazla maydonozlu ödem atıcı su içtim. Dün ve bugün sabah test yaptım negatif çıktı. İsterseniz peçeteye gelen kahverengi akıntıyı atabilirim. Nolur yardımcı olun

Son düzenleme:
Yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz. Yerlesme kanamasi adet gunu ya da sonrasinsa oluyor genelde. Gebeyseniz de suan belli olmasi icin cok erken. Malesef beklemeniz gerek

Yerlesme kanamasi bu kadar erken olmaz. Yerlesme kanamasi adet gunu ya da sonrasinsa oluyor genelde. Gebeyseniz de suan belli olmasi icin cok erken. Malesef beklemeniz gerek
hamilelik düşünmüyorum şu an öyle bir ihtimal var mı? Korunmalı ilişki oldu ve yumurtlama dönemindede olmadı benim ilk defa böyle bir şey başıma geldi araştırdığımda yumurtlama kanaması diyorlar öyle midir?

Reglinize 14 gğn varmış muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz. Yumurtlama döneminde lekelenme olabiliyor

Hamile değilsiniz içiniz rahat olsun. Sadece yumurtlama dönemine girmişsiniz

Reglinize 14 gğn varmış muhtemelen yumurtlama dönemindesiniz. Yumurtlama döneminde lekelenme olabiliyorr
reglim her ay düzenli birde korunmalı ilşki oldu takvime baktığımda yumurtlama döneminin 6. günü olarak gösteriyor. Hamilelik durumu yoktur demi çünkü düşünmüyorum

reglim her ay düzenli birde korunmalı ilşki oldu takvime baktığımda yumurtlama döneminin 6. günü olarak gösteriyor. Hamilelik durumu yoktur demi çünkü düşünmüyorum
Sanmıyorum olacağını

Hamile değilsiniz içiniz rahat olsun. Sadece yumurtlama dönemine girmişsiniz
çok teşekkür ederim içime su serptiniz şu an çünkü düşünmüyorum. Bir kez kan geldi pıhtı gibi beyaz akıntı içerisinde sonra bir daha gelmedi kesin değilimdir demi

çok teşekkür ederim içime su serptiniz şu an çünkü düşünmüyorum. Bir kez kan geldi pıhtı gibi beyaz akıntı içerisinde sonra bir daha gelmedi kesin değilimdir demi
Evet kesin değilsiniz. Beyaz akıntı da yumurtlama döneminde olur zaten

Benim adetime yaklasik 10-12 gün kala yerlesme kanamam olmustu

Yumurtlama dönemi dışında bide korunmussunuz bencede hamile degilsinizdir

Pembe kan seklinde 1-2 gün sürmüştü peceteyle sildiğimde gelmişti
benim kan pıhtı şeklinde kırmızıydı beyaz akıntı içerisinde geldi sonra zaten normalde döndü yerleşme kanamasında regl gibi geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…