Doktorun izinde çarşamba gelecek gidip yaptıracağım söylediğinizde olabilirSökülemedin bence sen. Reglin her çeşidini yaşadığım için biliyorum. 3 gün yerleşme kanaması gibi gelip 4.gün kanın başladığı regl de yaşadım. Birde gebelik istediğin için streste çok yaptın. Bence bugün olmazsan bir kan testi yaptır ona göre beynin rahatlar
Hmm anladım. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip eylesinDoktorun izinde çarşamba gelecek gidip yaptıracağım söylediğinizde olabilir
Adet söktürmeye sıcak du torbası yardım eder ama varsa bebeğe bir zarar verir miHmm anladım. Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip eylesin
Bnm agrim olmadi cnm iki gebeligimdede ama ilk gebeligimde yerlesme kanamasi olmamisti bunda oldu insallah vardir cnm ne zamandir istiyorsun ilk gebelikmi olacakKuyruk sokumumdan alt karnıma geçen batmalarım var hasta oldum olacağım gibi hissediyorum ama beyaz akıntım bile yok sizde de böylemiydi ben mi boşuna hevesleniyorum çünkü gerçekten belim çok ayakta durmuşum gibi ağırıyor
Peki bana bir yorum yapabilir misinizSökülemedin bence sen. Reglin her çeşidini yaşadığım için biliyorum. 3 gün yerleşme kanaması gibi gelip 4.gün kanın başladığı regl de yaşadım. Birde gebelik istediğin için streste çok yaptın. Bence bugün olmazsan bir kan testi yaptır ona göre beynin rahatlar
çok sıcak iyi olmayabilir bir kaç bir şeye dolayıp ılıklığı hissedecek şekilde kullanabilirsin canım hafif bi spor ardı dan sıcak duş da rahatlatıyorAdet söktürmeye sıcak du torbası yardım eder ama varsa bebeğe bir zarar verir mi
Netleşmeden herhangi bir şey yapmaAdet söktürmeye sıcak du torbası yardım eder ama varsa bebeğe bir zarar verir mi
Evet ilk gevelik 2 ay oldu evleneliBnm agrim olmadi cnm iki gebeligimdede ama ilk gebeligimde yerlesme kanamasi olmamisti bunda oldu insallah vardir cnm ne zamandir istiyorsun ilk gebelikmi olacak
kanda çıkar canım kan ver kafan rahat ederPeki bana bir yorum yapabilir misinizgeçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonra kanamam oldu. Bu ay bat 27 kasımdı 26 kasımda beta 0 geldi. Sadece karın ağrım var ama arada keskin oluyor arada olmuyor. Birde arada çok nadir belimde ağrı oluyor .Bugünle birlikte lekelenmenin 4.günümdeyim düne kadar erken gebelik testi negatifti bugün test yapmadım artık elimde test de kalmadı
Adet sökülmesiyse doktora gidene kadar sökülür benve çarşambayı bekleyeceğimNetleşmeden herhangi bir şey yapma
Teşekkür ederimçok sıcak iyi olmayabilir bir kaç bir şeye dolayıp ılıklığı hissedecek şekilde kullanabilirsin canım hafif bi spor ardı dan sıcak duş da rahatlatıyor
Çarşamba gününe kadar sökülmezse verecem kankanda çıkar canım kan ver kafan rahat eder
Şuan beyaz akıntı mı geliyor ne geliyor meselaAdet sökülmesiyse doktora gidene kadar sökülür benve çarşambayı bekleyeceğim
ben de çarşambayı beklicem umarım hepimiz için en hayırlısı olurAdet sökülmesiyse doktora gidene kadar sökülür benve çarşambayı bekleyeceğim
Mesajlarınızı okudum da ovu testleriniz sanırım tam pik olmamış. Yerleşme kanaması sırasında benim pozitifti testim ama herkeste durum farklı olabilir. Regl gibi geliyor bana ama belli olmaz canım. Yarın bir bakın kanama olacak mı olmazsq kan verin istersenizPeki bana bir yorum yapabilir misinizgeçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonra kanamam oldu. Bu ay bat 27 kasımdı 26 kasımda beta 0 geldi. Sadece karın ağrım var ama arada keskin oluyor arada olmuyor. Birde arada çok nadir belimde ağrı oluyor .Bugünle birlikte lekelenmenin 4.günümdeyim düne kadar erken gebelik testi negatifti bugün test yapmadım artık elimde test de kalmadı
Bi onu testi yapıp bakayım mı acaba ne durumda diyeMesajlarınızı okudum da ovu testleriniz sanırım tam pik olmamış. Yerleşme kanaması sırasında benim pozitifti testim ama herkeste durum farklı olabilir. Regl gibi geliyor bana ama belli olmaz canım. Yarın bir bakın kanama olacak mı olmazsq kan verin isterseniz
dAha cok yeni olmus kuzum evleneli biraz evliligin tadini cikarsanizaEvet ilk gevelik 2 ay oldu evleneli
Bir akıntım yok şu an bir de ben sabah testi çay ve kahven içip yaptım ondan yanlış olma ihtimali var mıŞuan beyaz akıntı mı geliyor ne geliyor mesela
sabah ilk idrarla yapman daha sağlıklıBir akıntım yok şu an bir de ben sabah testi çay ve kahven içip yaptım ondan yanlış olma ihtimali var mı
Yani az vir vakit olmadından dolayı böyle düşünmeniz normal ama ben herkesin bir vakti olduğunu düşünüyorum 25 yaşındayım ve kendimi hazır hissediyorum öyle çokta takmıyorum sadece vücudum bir dönüşüm geçiriyor ve bende her dönüşümde istediğim için aklıma gebelik ihtimali geliyordAha cok yeni olmus kuzum evleneli biraz evliligin tadini cikarsanizayanlis anlamazsan cok kafana takmamaya calis ne kadar ustunde durursan olmuyo bnm bi arkadasim oyleydi cok takiyordu gitmedi dr kalmadi en son tup bebek dediler arkadasim aman deyip bosladi tatile gitti ve o ay beklemedik bi halde hamile kaldi suan 3.ye hamile