Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Doktorun izinde çarşamba gelecek gidip yaptıracağım söylediğinizde olabilir

Bnm agrim olmadi cnm iki gebeligimdede ama ilk gebeligimde yerlesme kanamasi olmamisti bunda oldu insallah vardir cnm ne zamandir istiyorsun ilk gebelikmi olacak

Peki bana bir yorum yapabilir misiniz geçen ay kimyasal gebelik yaşadım sonra kanamam oldu. Bu ay bat 27 kasımdı 26 kasımda beta 0 geldi. Sadece karın ağrım var ama arada keskin oluyor arada olmuyor. Birde arada çok nadir belimde ağrı oluyor .Bugünle birlikte lekelenmenin 4.günümdeyim düne kadar erken gebelik testi negatifti bugün test yapmadım artık elimde test de kalmadı

kanda çıkar canım kan ver kafan rahat eder

Mesajlarınızı okudum da ovu testleriniz sanırım tam pik olmamış. Yerleşme kanaması sırasında benim pozitifti testim ama herkeste durum farklı olabilir. Regl gibi geliyor bana ama belli olmaz canım. Yarın bir bakın kanama olacak mı olmazsq kan verin isterseniz

Bi onu testi yapıp bakayım mı acaba ne durumda diye

Evet ilk gevelik 2 ay oldu evleneli
dAha cok yeni olmus kuzum evleneli biraz evliligin tadini cikarsaniza yanlis anlamazsan cok kafana takmamaya calis ne kadar ustunde durursan olmuyo bnm bi arkadasim oyleydi cok takiyordu gitmedi dr kalmadi en son tup bebek dediler arkadasim aman deyip bosladi tatile gitti ve o ay beklemedik bi halde hamile kaldi suan 3.ye hamile

Yani az vir vakit olmadından dolayı böyle düşünmeniz normal ama ben herkesin bir vakti olduğunu düşünüyorum 25 yaşındayım ve kendimi hazır hissediyorum öyle çokta takmıyorum sadece vücudum bir dönüşüm geçiriyor ve bende her dönüşümde istediğim için aklıma gebelik ihtimali geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…