Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Tevekkül dua bu testlerden almayın birgebenin günlüğü çok güzel kaset tipi testleri güzel saptıyor gerçekten
Ben geçen ay kimyasal yaşadım bu ay herşeye rağmen değerlendirmek içinalmıltjm ama reglim sökülünce femaraya başlayacam o süreçte ovulasyona ihtiyaç duyulmuyor. Rabbim tez vakitte nasip etsin

3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
Cnm ben yerlesme kanamasini yasadim adet gectikten 2 gun sonra peceteye sildigimde cok acik kahve leke geliyordu ama pede alan hic gelmedi 2 3 gun sokulmesini bekledim en son gelmeyince test yaptim aninca cift cizgiyi gordum ben kaset test yapmistim insallah cift cizgiyi tez zamanda gorursun

Benimde dediğiniz gibi oldu ayın 30 unda gördüö bugün regl günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım negatifti

Ben erken gebelik testi yaptım gecikmemin 3.günü ama negatif çıktı sanırım adetim sökülmedi

Hayır yanlış düşünüyorsunuz olup olmadığını bilemeyiz ama yerleşme kanamasından sonra en az 3-4 gün geçmeli adı üstünde yerleşiyor önce kana sonra idrara geçiyor nerden baksan 1 haftaya yakın zaman geçmesi lazom ha bazen yerleşme kanamasını kadınlar hamileyken görüyor o ayrı

Bazen gec dollenmede olabiliyo cnm benim ilk gebeligimde 2 hafta gecikmeyle ogrendim hamileligimi ondan once yaptigim butun testler negatift
Kuyruk sokumumdan alt karnıma geçen batmalarım var hasta oldum olacağım gibi hissediyorum ama beyaz akıntım bile yok sizde de böylemiydi ben mi boşuna hevesleniyorum çünkü gerçekten belim çok ayakta durmuşum gibi ağırıyor

bel ağrısı bende de çoktu özellikle yumurtlama sonrası arttı hala devam ediyor kasıkta batma ve hafif adet sancısı ama ara ara rahatsız edici değil, akıntı kremsi ve normalden fazla, üşüme yoğun pozitif olursa tüm belirtileri paylaşıcam bunların hepsi regl de de ortak gibi

Ama testim negatif benim erken gebelik yaptım

Of aklım çok karıştı. Soğan suyu da içtim

Sökülemedin bence sen. Reglin her çeşidini yaşadığım için biliyorum. 3 gün yerleşme kanaması gibi gelip 4.gün kanın başladığı regl de yaşadım. Birde gebelik istediğin için streste çok yaptın. Bence bugün olmazsan bir kan testi yaptır ona göre beynin rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…