Ben geçen ay kimyasal yaşadım bu ay herşeye rağmen değerlendirmek içinalmıltjm ama reglim sökülünce femaraya başlayacam o süreçte ovulasyona ihtiyaç duyulmuyor. Rabbim tez vakitte nasip etsinTevekkül dua bu testlerden almayın birgebenin günlüğü çok güzel kaset tipi testleri güzel saptıyor gerçekten
Cnm ben yerlesme kanamasini yasadim adet gectikten 2 gun sonra peceteye sildigimde cok acik kahve leke geliyordu ama pede alan hic gelmedi 2 3 gun sokulmesini bekledim en son gelmeyince test yaptim aninca cift cizgiyi gordum ben kaset test yapmistim insallah cift cizgiyi tez zamanda gorursun3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
İnşallahHadi bakalım inşallah hamilesindir
Benimde dediğiniz gibi oldu ayın 30 unda gördüö bugün regl günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım negatiftiCnm ben yerlesme kanamasini yasadim adet gectikten 2 gun sonra peceteye sildigimde cok acik kahve leke geliyordu ama pede alan hic gelmedi 2 3 gun sokulmesini bekledim en son gelmeyince test yaptim aninca cift cizgiyi gordum ben kaset test yapmistim insallah cift cizgiyi tez zamanda gorursun
Yerleşme kanaması değildir olsaydı testte çıkardı3 gündür kahve rengi lekenmem var bat 27 Kasım. Bu sabah test yaptım negatif. Yerleşme kanaması olsaydı testte çıkar mıydı ?
Bazen gec dollenmede olabiliyo cnm benim ilk gebeligimde 2 hafta gecikmeyle ogrendim hamileligimi ondan once yaptigim butun testler negatiftiBenimde dediğiniz gibi oldu ayın 30 unda gördüö bugün regl günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım negatifti
Ben erken gebelik testi yaptım gecikmemin 3.günü ama negatif çıktı sanırım adetim sökülmediCnm ben yerlesme kanamasini yasadim adet gectikten 2 gun sonra peceteye sildigimde cok acik kahve leke geliyordu ama pede alan hic gelmedi 2 3 gun sokulmesini bekledim en son gelmeyince test yaptim aninca cift cizgiyi gordum ben kaset test yapmistim insallah cift cizgiyi tez zamanda gorursun
Bence deYerleşme kanaması değildir olsaydı testte çıkardı
Peki kanda çıkar mı varsaBazen gec dollenmede olabiliyo cnm benim ilk gebeligimde 2 hafta gecikmeyle ogrendim hamileligimi ondan once yaptigim butun testler negatifti
Hayır yanlış düşünüyorsunuz olup olmadığını bilemeyiz ama yerleşme kanamasından sonra en az 3-4 gün geçmeli adı üstünde yerleşiyor önce kana sonra idrara geçiyor nerden baksan 1 haftaya yakın zaman geçmesi lazom ha bazen yerleşme kanamasını kadınlar hamileyken görüyor o ayrıBence de
Kuyruk sokumumdan alt karnıma geçen batmalarım var hasta oldum olacağım gibi hissediyorum ama beyaz akıntım bile yok sizde de böylemiydi ben mi boşuna hevesleniyorum çünkü gerçekten belim çok ayakta durmuşum gibi ağırıyorBazen gec dollenmede olabiliyo cnm benim ilk gebeligimde 2 hafta gecikmeyle ogrendim hamileligimi ondan once yaptigim butun testler negatift
Kanaman ne durumda canım seninBende aynı durumu yaşıyprum reglimin geçmesini bekliyorum ama çok araltırdım yerleşme kanaması olduktan 3-4 gün sonra test yapılmalı dayanabilirsineniz bir hafta dayanın
regl olmazsam öyle yapıcam kaset testlere güvenim kalmadı çok stres yaratıyor erken dönemde de çoğu negatif bu kez doğrudan kan vericem regl olmazsam tabi, şimdi de regl ağrısına benzer bir ağrım var bakalımCanım hastaneden ver en iyisi
bel ağrısı bende de çoktu özellikle yumurtlama sonrası arttı hala devam ediyor kasıkta batma ve hafif adet sancısı ama ara ara rahatsız edici değil, akıntı kremsi ve normalden fazla, üşüme yoğun pozitif olursa tüm belirtileri paylaşıcam bunların hepsi regl de de ortak gibiKuyruk sokumumdan alt karnıma geçen batmalarım var hasta oldum olacağım gibi hissediyorum ama beyaz akıntım bile yok sizde de böylemiydi ben mi boşuna hevesleniyorum çünkü gerçekten belim çok ayakta durmuşum gibi ağırıyor
O gün bir saatten sonra hiç kanamam olmadı ama iki gündür sırtım çok ağırıyor aağ sol karnıma batma oluyor bugün de regl günüm ama daha olmadım test yaptım negatif kasıklarım adet olacakmış gibi ağırıyorKanaman ne durumda canım senin
Ama testim negatif benim erken gebelik yaptımbel ağrısı bende de çoktu özellikle yumurtlama sonrası arttı hala devam ediyor kasıkta batma ve hafif adet sancısı ama ara ara rahatsız edici değil, akıntı kremsi ve normalden fazla, üşüme yoğun pozitif olursa tüm belirtileri paylaşıcam bunların hepsi regl de de ortak gibi
Of aklım çok karıştı. Soğan suyu da içtimHayır yanlış düşünüyorsunuz olup olmadığını bilemeyiz ama yerleşme kanamasından sonra en az 3-4 gün geçmeli adı üstünde yerleşiyor önce kana sonra idrara geçiyor nerden baksan 1 haftaya yakın zaman geçmesi lazom ha bazen yerleşme kanamasını kadınlar hamileyken görüyor o ayrı
Sökülemedin bence sen. Reglin her çeşidini yaşadığım için biliyorum. 3 gün yerleşme kanaması gibi gelip 4.gün kanın başladığı regl de yaşadım. Birde gebelik istediğin için streste çok yaptın. Bence bugün olmazsan bir kan testi yaptır ona göre beynin rahatlarO gün bir saatten sonra hiç kanamam olmadı ama iki gündür sırtım çok ağırıyor aağ sol karnıma batma oluyor bugün de regl günüm ama daha olmadım test yaptım negatif kasıklarım adet olacakmış gibi ağırıyor
Yani bilmiyorum belirsiz böyle şeyler ama içmeyin akışına bırakın belki stresten olmadı belli olmazOf aklım çok karıştı. Soğan suyu da içtim
ben de dün yaptım negatif çıktı lekelenme ise bugün başladı 2 güne regl olmazsam tekrarlicam ya da kan vericemAma testim negatif benim erken gebelik yaptım