Yerleşme kanaması olabilir mi ?

Mesajlarınızı okudum da ovu testleriniz sanırım tam pik olmamış. Yerleşme kanaması sırasında benim pozitifti testim ama herkeste durum farklı olabilir. Regl gibi geliyor bana ama belli olmaz canım. Yarın bir bakın kanama olacak mı olmazsq kan verin isterseniz
Öyle yapacağım dediğiö gibi doktorum çarşamba günü geliyor adetse çarşambaya sökülür değilse gidip kan vereceğim ama ağrım artıyot sanırım regl

Yani az vir vakit olmadından dolayı böyle düşünmeniz normal ama ben herkesin bir vakti olduğunu düşünüyorum 25 yaşındayım ve kendimi hazır hissediyorum öyle çokta takmıyorum sadece vücudum bir dönüşüm geçiriyor ve bende her dönüşümde istediğim için aklıma gebelik ihtimali geliyor
Ilk evlendigimizde 5 6 ay adet duzensizligi olabiliyor cnm normal insallah Allah gonlune gore verir

Bir akıntım yok şu an bir de ben sabah testi çay ve kahven içip yaptım ondan yanlış olma ihtimali var mı
Sonucu etkileyebilir evet. İlk idrar en iyisi bir şey içmeden. Ve arkadaşın dediği doğru. Yeni evlenmişsin adet düzene girmesi birkaç ayı bulur.

Eklentiler

• IMG_1152.jpeg
    IMG_1152.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 16
canım benimde bir sorum olacak adet döngüm 27 günde bir oluyor. en son adetim 30 ekim / 26 kasımda adet olmam gerekiyordu. olmadım. persembe cuma sabah kalktığımda çamaşırda kahverengi leke vardı. sağlık ocağı hemşiresine gittim gebelik olabilir dedi test yaptık negatif çıktı. testin üstünden 4 gün geçti toplamda 1 hafta oldu adet olmadım. yerleşme kanaması olabilir mi....

Eneaciz Eneaciz benim ağrım yarım saat sonra geçti ve hala hasta olmadım hayatımda hiç hasta olmamışım gibi önceki ağrılarımı falan hatırlamıyorum siz benden daha bilgilisiniz normal mi ?

canım benimde bir sorum olacak adet döngüm 27 günde bir oluyor. en son adetim 30 ekim / 26 kasımda adet olmam gerekiyordu. olmadım. persembe cuma sabah kalktığımda çamaşırda kahverengi leke vardı. sağlık ocağı hemşiresine gittim gebelik olabilir dedi test yaptık negatif çıktı. testin üstünden 4 gün geçti toplamda 1 hafta oldu adet olmadım. yerleşme kanaması olabilir mi....
Aynı gün mü gittiniz

Eneaciz Eneaciz benim ağrım yarım saat sonra geçti ve hala hasta olmadım hayatımda hiç hasta olmamışım gibi önceki ağrılarımı falan hatırlamıyorum siz benden daha bilgilisiniz normal mi ?
Kaç gün oldu bu lekelerin gelmesi? Belkide yerleşmedir. Ağrının gitmesi şüphe uyandırıyor. ❤️ Eğer gebelik yoksa bu gece kanama başlayabilir

İnan ben de anlam veremedim leke var adet yok test negatif

Yerleşme kanamasını hamile olduğumu öğrendiğimde yaşadım , reglim geçti test yaptım pozitifti 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim .6 haftada açık pembe ile kahve rengi gibi hafif kanamam oldu. Yerleşme kanaması böyle oluyormuş arkadaşlar.

X