• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetime 10 gun var 2 gundur arada kahverengi akintim oluyo arada hafif pembelesiyor acaba yerlesme kanamasi olabilir mi cok erkenmidir acaba erken hastalancagim onun icin mi acaba

Şuanda bende sizin gibiyim adetim 38gün gecikti iki üç gündür kahverengi leke geliyor diyorum ha geldi ha gelecek yok bişey kasıklarım belim de ağrıyor sadece leke var geçen ay 42gün gecikti öyle adet görmüştüm bilmiyorum benimde acabalarım var inşallah Rabbim nasip eder 11aylık evliyim

Benimde reglim duzenlidir hep bunay ikk defa 6gun gecikti aksam uzeri pembemsi leke oldu acik renkli sonra kahverengi oldu ara ara ama adetmi oldum reglimi tam cozemedim benimdr bel agrilarim cok siddetli vardi karinda siskinlik vs. Bikac gun daha bekleyln derim regli gibi kan gelmezse ve kesilirse kan verin bende takip edicem durumumu ona gore yol izliycem
Sonuç ne acaba

Regl olmusum csnim ama ustunden 1 ay gecti tabi suan yeni bati bekliyorum
Benimde 6 gun geçti evde dun öğlen idrat testi yaptım kaset test negatif çıktı. Leke yoktu bugn böyle kahve krem gibi geldi sastim kaldım bekliyorum bakalm ne olacak başka belirti yok

Malesef bisey yok canm hala adet olmadim dr a gittim adet soktururcu verdi onu kullaniyorum insallah senden guzel haberler aliriz
Benimde adet sancısı olacak gibi sancım başladı daha 5 gün var ama bende adet olacam gibi hissediyorum artık bende umudumu kaybettim😣

Hayirlisi olsun vardir bir hayir elbet herhangi bi rahatsizliginiz varmi ozel olmucaksa eger
Eşim tedavi gördü iki yıllık evliyim bende rahim filmi çektirdim yapışıklık varmış sol tarafta ama engel olmaz gebeliğe dedi doktor bu ay sonu tekrar gidecez doktora olmazsa artık kendiliğinden tüp bebek tedavisi yapıcaz galiba kuzum

Adetime 10 gun var 2 gundur arada kahverengi akintim oluyo arada hafif pembelesiyor acaba yerlesme kanamasi olabilir mi cok erkenmidir acaba erken hastalancagim onun icin mi acaba
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu adete 6 gün var iken de normal gebelik testi yaptım negatif çıktı yine değişik bir durum yaşadım ama artık adet olucam galiba hissediyorum

Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu adete 6 gün var iken de normal gebelik testi yaptım negatif çıktı yine değişik bir durum yaşadım ama artık adet olucam galiba hissediyorum
9 gun oldu hala olmadim kan testi yaptirdim bisey yoktu dr ilac verdi onu kullaniyorum bakalim bitince olurum heral ondan sonra ameliyat icin gun alacam insallah bakalim

Benim adetime 3 gün kala kan sonucu. 2.11 çıktı adetim 2 gün geçti adet olmadım test yaptım tek çizgi içmiş olduğum duphaston ilacının etkileri diye düşünüyorum

Cnm bnde ayni seyi yasadim leke günümde seninkine yakindi leke geldigi gun kan verdim negatifti 8 gun sonra yine verdim yine negatifti 20 gun sonra verdigimde pozitifti dun ogrendim hamile olduğumu gec dollenme olmus.kendine dikkat et ilac kullanma ani hareket yapma. İNSAALLAH bebisin seninledir sabrli ol ve bekle 💞guzel haberlerini aliriz İnşaAllah 🥳
Benimde 15 kasımda adet görmem gerekirdi ama 9 kasımda pembe ve yumurta akı karışık akıntım oldu halen adet görmedim regl düzenlidir 28 günde bir oldurumda inşallah vardır
3 gün önce test yaptım negatifti
Göğüs ağrılarım 15 kasımdan beridir var. Bekleyim biraz daha bakalım. Sağlıkla ve hayırlısı ile yavrunuzu kucağınıza alın inşallah

Benimde 15 kasımda adet görmem gerekirdi ama 9 kasımda pembe ve yumurta akı karışık akıntım oldu halen adet görmedim regl düzenlidir 28 günde bir oldurumda inşallah vardır
3 gün önce test yaptım negatifti
Göğüs ağrılarım 15 kasımdan beridir var. Bekleyim biraz daha bakalım. Sağlıkla ve hayırlısı ile yavrunuzu kucağınıza alın inşallah
İnsllah hamilesinizdir.biz doktora gittik ama bebegi goremedik yolk kesesi vardi doktorumiz pek umitli konusmadi.

Kızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın🤔🤔🤔
marhaba 😊 Rabbim gönlünüze göre versin benimde adet günümün başlayacağı zaman köyü kahve lekem gelmişti devamı gün boyu gelmedi ve belim o hafta hep ağrıdı iki gün sonra testim pozitifti 😊

Back
X