• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leke kafami karistrdi acik renk ve arada kahve olmasi regliysem gtmeme gerek yon diye dusunuyorum yerlesme ve regl arasinda kaldim hagisi acaba
Valla benim bildiğim yerleşme lekelenme tarzı olur regl gibi akışkan yoğun değil yani sende bence 1 gün daha bekle artış olmazsa test yap derim zira ben yarın kalktığımda olmamış olursam test alıcam bakıcam duruma göre kan vericem dua edelim birbirimize kuzum inşallah yerleşmedir🥰

Valla benim bildiğim yerleşme lekelenme tarzı olur regl gibi akışkan yoğun değil yani sende bence 1 gün daha bekle artış olmazsa test yap derim zira ben yarın kalktığımda olmamış olursam test alıcam bakıcam duruma göre kan vericem dua edelim birbirimize kuzum inşallah yerleşmedir🥰
Insallah rabbin hayirlisini nasip etsin hakkimizda birbrimizi haberdar edelim ama :))

Güzel haberlern olsnnn ınsallah kuzumm

Kızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın🤔🤔🤔
Test yapsaniza benim adet gunumden 3 gun once geldi olabilir.Kesinleztirmeniz icin test sart.

Kızlar reglim geçeli iki gün oluyor ve bugünde yumurtalıklarım kasık tarafım aynı regl olucakmışım gibi ağrıdı ama günlük pedime kahverengi akıntı geldiğini gördüm akıntıyla karışık ama kesinlikle kan rengi değil saatlerdirde bekliyorum dedim olucam herhalde hala gelen giden yok ağrımda azaldı. Normalde yerleşme kanaması reglden önce mi oluyor yoksa benim gibi iki gün geçtikten sonra kahverengi görüp test yapıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen görenler es geçmesin yazsın🤔🤔🤔
Canım benimde adetim 8 gün geçmişti sonra kahverengi leke geldi 3 gün boyunca 1 hafta geçtikten sonra test yaptım hamileymisim şuan da 5 haftalık hamileyim🤭

Benimde adet günüm yarın ama bugun adet olacak gibi bir ağrı oldu olmadım peçeteye leke geldi kahverengi pembe gibi bende beklemedeyim test yaptırsam diyorum sonra vazgeçiyorum

Canım benimde adetim 8 gün geçmişti sonra kahverengi leke geldi 3 gün boyunca 1 hafta geçtikten sonra test yaptım hamileymisim şuan da 5 haftalık hamileyim🤭
Ben bildiğin regl oldum başka baharlara kaldık😖😖 tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et banada 😄😄

Benimde adet günüm yarın ama bugun adet olacak gibi bir ağrı oldu olmadım peçeteye leke geldi kahverengi pembe gibi bende beklemedeyim test yaptırsam diyorum sonra vazgeçiyorum
Sende benim Gibisin bence bekle 1 - 2 gün emin ol sonra yap testini inşallah dilediğin gibi olur herşey😄

Kizlar benim adetim çok düzenlidir ama bu ay iki gün erken oldu ve çok az geldi kanamam toplasanız bir pedi doldurmaz 3 gün sürdü bu şekilde ama şimdi kasıklarım çok ağrıyor belimde ağrıyor yani bu ay olmadım gibi bişey sizinde böyle mi oldu acaba hamile olabilir miyim ?

Kızlar benimde bir gün geciktikten sonra (ki hiç gecikmem olmaz ) dün sabah pembeli kahveli akıntım oldu adet oldum sandım fakat gün içinde hiç gelmedi. Bu sabah bakıyorum hala regli olmadım. Hiiçbit agrı felan da yok kasıklarımda. Regli günümden 5 gun once kanda betaya baktırmıştkm enfeksiyon oldum diye ama 0,1 çıkmıştı. Sonra gecikince acaba mı dedim ama dün gelen aklımı karıştırdı. Bugun de inşallah gelmezse yarın test yapsam evde çıkar mı sizce🤗

Benim de yarn adet günüm ama dünden beri kahverengi lekelenmelerm oluo adet olcakmışm gibi ağrım sızım da yok sadece lekelenme tarzında acık kahverengi gelıo bakalım yarn olacakmıym acaba yoksa yerleşme kanaması mı anlayamadım inş adet görmem 2 senedir kızıma kardeş istıyoruz Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah 🙏

Sonuç ne acaba test oldunuz mu?

Cnm bnde ayni seyi yasadim leke günümde seninkine yakindi leke geldigi gun kan verdim negatifti 8 gun sonra yine verdim yine negatifti 20 gun sonra verdigimde pozitifti dun ogrendim hamile olduğumu gec dollenme olmus.kendine dikkat et ilac kullanma ani hareket yapma. İNSAALLAH bebisin seninledir sabrli ol ve bekle 💞guzel haberlerini aliriz İnşaAllah 🥳

Back
X