- Konu Sahibi Marymelisa
Anladım canım bende yarın adetin 3.günğ hormon değerlerime baktırmak istiyorumBen olmadm hala bugün test yapicam varsa net belli olur eğer yoksa kadın doğuma gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım bende yarın adetin 3.günğ hormon değerlerime baktırmak istiyorumBen olmadm hala bugün test yapicam varsa net belli olur eğer yoksa kadın doğuma gidicem
Bi baktir bence de canım arada baktirmamiz lazimAnladım canım bende yarın adetin 3.günğ hormon değerlerime baktırmak istiyorum
Aynen canımBi baktir bence de canım arada baktirmamiz lazim
Test yaptırdın mı canım sonucun ne olduBi baktir bence de canım arada baktirmamiz lazim
Çok silik cizgiydi canım çift yarin kan vericsm nasipseTest yaptırdın mı canım sonucun ne oldu
Aaa ne güzel çok sevindim inşallah sen güzel haber alabilirsinÇok silik cizgiydi canım çift yarin kan vericsm nasipse
Amin canım insallah darısı isteyen herkese sanada insallahAaa ne güzel çok sevindim inşallah sen güzel haber alabilirsin
Sağol canım inşallahh yarın haber verirsin merak ederimAmin canım insallah darısı isteyen herkese sanada insallah
Veririm canım tabiki deSağol canım inşallahh yarın haber verirsin merak ederim
Ne yaptın canım verdin mi kanVeririm canım tabiki de
Ne yaptın canım yazmadınVeririm canım tabiki de
Ne yaptın canım yazmadın
Tamam canımValla giremedim canım annem bir kaç gün daha bekle dedi nasipse sabah erkenden vermeye gidicem hemen sonuçlar çıkınca haber vericem sana aklimdasin
Cidden inanmıyorum dun kan testi verdim sabah 10 da ayni zamanda test yaptık çift cizgi çıktı ama kanda 1.7 ciktiTamam canım
Aa senin çok olmadı mı canım gecikme adette olmadın yani hala kanda çıkması lazımCidden inanmıyorum dun kan testi verdim sabah 10 da ayni zamanda test yaptık çift cizgi çıktı ama kanda 1.7 cikti
Aynn cnm baya oldu ama anlam veremedim hala hastalanmadimxaAa senin çok olmadı mı canım gecikme adette olmadın yani hala kanda çıkması lazım
Çok değişik gerçektenAynn cnm baya oldu ama anlam veremedim hala hastalanmadimxa
Benimde gecikmem 1 gün oldu açık kahve rengi leke var peceteye gelen sizce yerlesmemi şuan sancım yok ara ara oluyor testler pozitif cuma da pozitif di kan negatif 2 gündür yapıyorum pozitif silik çizgi regl mi oluyorum acaba gün boyu vardı ama aralıklı geliyorÇok değişik gerçekten
Ne yaptın canım var mı bi değişiklikAynn cnm baya oldu ama anlam veremedim hala hastalanmadimxa
Önemli olan kan testi canım adetin sökülüyor olabilir benimde genelde lekelenmeyle başlayıp sonra adetim başlıyor hatta geçen ay bu lekelenme 5 gün sürmüştüBenimde gecikmem 1 gün oldu açık kahve rengi leke var peceteye gelen sizce yerlesmemi şuan sancım yok ara ara oluyor testler pozitif cuma da pozitif di kan negatif 2 gündür yapıyorum pozitif silik çizgi regl mi oluyorum acaba gün boyu vardı ama aralıklı geliyor