- 27 Kasım 2020
- 97
- 18
- 25
- Konu Sahibi Marymelisa
İnşallah olmazsa testi yenilicem pazartesi de kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah hayırlı haberlerini alirizzİnşallah olmazsa testi yenilicem pazartesi de kan vericem
Senin lekelenme sadece bir kez mi oldu canım devam etmedi miİnşallah olmazsa testi yenilicem pazartesi de kan vericem
Gece 3 buçuk gibi pembe leke geldi peceteye afedersiniz ped taktım sabaha kadar kahverengi az bir leke daha vardı sonrasinds hala yokSenin lekelenme sadece bir kez mi oldu canım devam etmedi mi
Benimde 5 gündür lekelenme devam ediyor hala adetim sökülmedi neden böyle oldu anlamış değilim kafam çok karıştı yaGece 3 buçuk gibi pembe leke geldi peceteye afedersiniz ped taktım sabaha kadar kahverengi az bir leke daha vardı sonrasinds hala yok
Canım aynı şey şuan da bende var adetime dokuz gün var ve bugün lekelenme oldu geçen adette doktora gittiğimde kist oluştuğunu söylemişti acaba kistten dolayı mı olmuştur bu lekelenme adetlerim biraz düzensiz o yüzden ovulasyon yapıyorum bir türlü görmedim yumurtlamayiAynen canım ya benimde öyle aynı adet olucakmışım gibi gerçekten zaten lekelenme başlayınca dedim adet oluyorum ama aramızdaki tek fark benim reglime 9 gün varken oldu 2 gün sürdü o yüzden de ben test yapmadım çünkü çok erken
Allah allah canım ya neden öyle olduk acaba biz kist yapar mı bilmiyorum ki hiç bende bu ay soğan suyu içtim acaba ondan mı diye düşündüm ama sökülmüyor yani 5 gündür aynı şekilde devam ediyoCanım aynı şey şuan da bende var adetime dokuz gün var ve bugün lekelenme oldu geçen adette doktora gittiğimde kist oluştuğunu söylemişti acaba kistten dolayı mı olmuştur bu lekelenme adetlerim biraz düzensiz o yüzden ovulasyon yapıyorum bir türlü görmedim yumurtlamayi
Bende şaşırdım ya canım karnim belim de çok ağrıyor adet ağrısı gibi adet olunca doktora gitcektim yumurta büyütmek için ilaç verecekti doktor onu bekliyordum ama bu kadar erken lekelenme beklemiyordumAllah allah canım ya neden öyle olduk acaba biz kist yapar mı bilmiyorum ki hiç bende bu ay soğan suyu içtim acaba ondan mı diye düşündüm ama sökülmüyor yani 5 gündür aynı şekilde devam ediyo
Vallami bu ay çoğu kiside boyle bi sıkıntı var ama anlayamadimBenimde 5 gündür lekelenme devam ediyor hala adetim sökülmedi neden böyle oldu anlamış değilim kafam çok karıştı ya
Benimde aynı canım kasık ağrısı göğüs ağrısı aynı adet olacağım gibi bir sökülse rahatlayacağım sankiBende şaşırdım ya canım karnim belim de çok ağrıyor adet ağrısı gibi adet olunca doktora gitcektim yumurta büyütmek için ilaç verecekti doktor onu bekliyordum ama bu kadar erken lekelenme beklemiyordum
Evet canım seninle başka bir başlıkta konuşmuştuk zatenVallami bu ay çoğu kiside boyle bi sıkıntı var ama anlayamadim
Keske gebelik olsa da bu sıkıntılara değse vallahi yaBenimde aynı canım kasık ağrısı göğüs ağrısı aynı adet olacağım gibi bir sökülse rahatlayacağım sanki
Hayır yarin bakicam yada pazartesi tekrar negatif görmek istemiyorum ama adette olmuyorum kasıklarımda ağrı suruyorTesti yenilediniz mi acaba
Keşke yenilesetdiniz olmadıysaniz çıkma ihtimali olurdu geneHayır yarin bakicam yada pazartesi tekrar negatif görmek istemiyorum ama adette olmuyorum kasıklarımda ağrı suruyor
Keşke yenilesetdiniz olmadıysaniz çıkma ihtimali olurdu gene
OlabilirDun aksam biraz fazla agrim oldu kramplar falan girdi belki bugün olurum diye bekledim gebelik varsa bile bu kadar ağrı olması normal mi acaba
Keşke canım ama gebelik olsa 5 gündür böyle lekelenme olur mu ki hiç sanmıyorumKeske gebelik olsa da bu sıkıntılara değse vallahi ya
Ben dün adet oldum canım sende durumlar neDun aksam biraz fazla agrim oldu kramplar falan girdi belki bugün olurum diye bekledim gebelik varsa bile bu kadar ağrı olması normal mi acaba
Ben olmadm hala bugün test yapicam varsa net belli olur eğer yoksa kadın doğuma gidicemBen dün adet oldum canım sende durumlar ne