- 27 Kasım 2020
- 97
- 18
- 25
-
- Konu Sahibi Marymelisa
Tesekkur ederim eğer olmazsam direk kan vermeyi düşünüyorumbi kaç gün daha bekleyip tekrarlayın. ama enfeksiyonunuz vs varsa ilişkiden sonra o da kanamaya sebep olabilir. normalde yerleşme kanaması ise pozitif çıkması gerekirdi ama ne olur ne olmaz bi kaç gün daha bekleyin
Canim benim simdi gordum yazini.. bazen yerlesme kanamasi geldigi gun belli etmiyormus. 4-5 gun gecsin bidaha test yap ınsalah gebesindir guzel haberlerini alırızHanimlar merhaba öncelikle her ayin 12 in de regl olurdum bu ay olmadım 12 sinde aksam esimle birliktelikten sonra saat gece 4 e geliyordu lavabo da pembe akıntı geldi ped taktim sabah baktığımda kahverengi çok az bir akıntı olmuştu ama sonrasında asla gelmedi birsey dun test yaptım erken gebelik testi 15 inde yani negatif çıktı bu durumu yasayan varmı acaba yani gebelik olma ihtimali olur mu ne zaman net belli olur
Ay inşallah amiiin seninde inşallah ❤❤Canim benim simdi gordum yazini.. bazen yerlesme kanamasi geldigi gun belli etmiyormus. 4-5 gun gecsin bidaha test yap ınsalah gebesindir guzel haberlerini alırız
Az önce yine test yaptım negatif maalesef 5.günüm bugün gecikmeden erken mi yapıyorum acaba testi ama sanmamÇokça amin amiinn❤
Lekelenmeniz ne zaman olmuştu devam etti mi? Benimde reglime 9 gün kala salı çarşamba lekelenmem oldu damla damla kırmızıydı bende erken adet oluyorum diye düşündüm ama bugünde kesildi normal beyaz akıntı geliyor ve göğüs ağrım karın ağrım adet olucakmışım gibi henüz test yapmadımAz önce yine test yaptım negatif maalesef 5.günüm bugün gecikmeden erken mi yapıyorum acaba testi ama sanmam
Valla aynisi benimde var şuan adetimin 5.günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı daha bugün yaptım hatta anlamadım 10 gün geçmesi gerekiyormus sanırım bi 5 gün daha beklicem sadece leke geldi benden pembemsi ve kahverengi bende erken adet olucam sandim bir daha asla gelmedi ama ayni adet olacak isim gibi belirtilerim varLekelenmeniz ne zaman olmuştu devam etti mi? Benimde reglime 9 gün kala salı çarşamba lekelenmem oldu damla damla kırmızıydı bende erken adet oluyorum diye düşündüm ama bugünde kesildi normal beyaz akıntı geliyor ve göğüs ağrım karın ağrım adet olucakmışım gibi henüz test yapmadım
Aynen canım ya benimde öyle aynı adet olucakmışım gibi gerçekten zaten lekelenme başlayınca dedim adet oluyorum ama aramızdaki tek fark benim reglime 9 gün varken oldu 2 gün sürdü o yüzden de ben test yapmadım çünkü çok erkenValla aynisi benimde var şuan adetimin 5.günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı daha bugün yaptım hatta anlamadım 10 gün geçmesi gerekiyormus sanırım bi 5 gün daha beklicem sadece leke geldi benden pembemsi ve kahverengi bende erken adet olucam sandim bir daha asla gelmedi ama ayni adet olacak isim gibi belirtilerim var
Aynen canım valla tam adet olmam gereken günde geldi lekem bende oluyorum sandım inşallah hayırlı haberler alırız yaAynen canım ya benimde öyle aynı adet olucakmışım gibi gerçekten zaten lekelenme başlayınca dedim adet oluyorum ama aramızdaki tek fark benim reglime 9 gün varken oldu 2 gün sürdü o yüzden de ben test yapmadım çünkü çok erken
İnşallah canım ya insan sürekli soru işareti kafasını kurcalıyor çok zor gerçektenAynen canım valla tam adet olmam gereken günde geldi lekem bende oluyorum sandım inşallah hayırlı haberler alırız ya
Aslinda bir aydir regl sorunu bir cok kiside varmis oyle duymustum. Ama insallah sende gebelik vardir ve erken oldugu icin teste cikmiyodurAz önce yine test yaptım negatif maalesef 5.günüm bugün gecikmeden erken mi yapıyorum acaba testi ama sanmam
Hala olmadım ama bugün biraz kasık ağrım var belim ağrıyorAslinda bir aydir regl sorunu bir cok kiside varmis oyle duymustum. Ama insallah sende gebelik vardir ve erken oldugu icin teste cikmiyodurbekle bakalim stres yapma
Stres yapmis olabilir misin acaba bende bu ay ilk defa 7 gun geciktim 7.gun regl oldum mevsim gecisi ve stres diye düşünüyorumHala olmadım ama bugün biraz kasık ağrım var belim ağrıyor
Benimde olabilir belki olurum adetStres yapmis olabilir misin acaba bende bu ay ilk defa 7 gun geciktim 7.gun regl oldum mevsim gecisi ve stres diye düşünüyorum
O lekenin ustunden kac gun geçti canımBenimde olabilir belki olurum adet
6 gün gectiO lekenin ustunden kac gun geçti canım
Olmazsa testi yenile yarin ya da kan ver direkt6 gün gecti
Olmazsa testi yenile yarin ya da kan ver direkİnsalall