- 26 Kasım 2018
- 239
- 123
- 103
- Konu Sahibi Carpe Diem Angel
-
Kalçama vuruyo diyince benimde aklıma dış gebelik geldi bende dış gebelik yaşadım benim bacağıma ve kasıgıma ağrı vuruyordu inş öyle değildirGeçen sene kışın dış gebelik yaşadım, o zaman da böyle lekelenmem olmuştu, biraz o korkuttu beni açıkçası, inşallah yine aynı şeyleri yaşamaminşallah yerleşme kanamasıdır. Dua edin kızlar, anne olmayı cok istiyorum.
Kalçama vuruyo diyince benimde aklıma dış gebelik geldi bende dış gebelik yaşadım benim bacağıma ve kasıgıma ağrı vuruyordu inş öyle değildir
Bencede alıp deneyebilirsin canım, inşallah yerleşme kanamasıdır
Bize hayırlı haberle gelEşime söyledim aksam nöbetçi eczaneden test alacak, inşallah dış gebelik değildir, bir daha nasıl dayanırım boyle birşeye bilmiyorumbide sürekli idrara çıkıyorum bugün, tuvaletten çıkamıyorum resmen
Bize hayırlı haberle gel
Akşam "KIZLAAAAR, POZITIFFFF"deyip bizimle paylaş,yarın da kan ver değerine baktır
Testi ilk idrarla yapsaydınız keşke, eğer yerleşme kanamasıysa tek çizgi çıkması normal :)Tek çizgi çıktıadet günümü bekleyeceğim 2 gun kaldı
Testi ilk idrarla yapsaydınız keşke, eğer yerleşme kanamasıysa tek çizgi çıkması normal :)
Benim adetten 4-5 gün önce yerleşme kanamam başladı. Adete 1 gün kala ilk idrarla öğrenmiştim.
Allah gönlünüze göre versin.
Benim de hamileliğimde adet belirtilerim kaybolmuştu :)2 gün daha bekleyeceğim, olmazsam eğer kan veririm artık, çünkü adet belirtilerim de hic yok, normalde kasık ve bel ağrım çoktan başlamıştı bile. Hamile degilsem de gelen o lekeler neden oldu, of kafam cok karışık ya
Benim de hamileliğimde adet belirtilerim kaybolmuştu :)
Eğer hamile değilseniz mevsim geçişlerinden falan lekelenme olabilir. Yine de içiniz rahat etmezse muayene olursunuz.
sonucu bize de haber Verin, umarım güzel haberlerinizi alırız :)
Benim de hamilelik sürecim burada geçti, çok güzel arkadaşlar edindimRegl olursam eğer, ilk işim temizlendikten sonra doktora gitmek olacak zaten. Gelişmeleri yazarım buraya. Valla bu site iyi ki var, insan yazdikca ve akil aldıkça rahatlıyor az da olsa
benim 3 gun gecti adetimden pembe pembe peceteye kan geliyor ama surekli degil.karnim da agiriyor.gectigimiz cuma erken gebelik testi yaptim 2.cizgi hic yoktu.ne yapicagimi bilmiyorum stres yaptim baya adet olamadim diye hamileyim die umutlanmakta istemiyorumRegl olursam eğer, ilk işim temizlendikten sonra doktora gitmek olacak zaten. Gelişmeleri yazarım buraya. Valla bu site iyi ki var, insan yazdikca ve akil aldıkça rahatlıyor az da olsa
benim 3 gun gecti adetimden pembe pembe peceteye kan geliyor ama surekli degil.karnim da agiriyor.gectigimiz cuma erken gebelik testi yaptim 2.cizgi hic yoktu.ne yapicagimi bilmiyorum stres yaptim baya adet olamadim diye hamileyim die umutlanmakta istemiyorum
forumda benim gibi ayni seyleri yasayan birisi vardi kan vermis bugun negatifmisAslinda en güzeli bi kan verip baktirmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?