- Konu Sahibi Carpe Diem Angel
4 ay önce kurtaj oldum 3 aylık bebegiminkalbi durdu bu ayda 3 gündür sadece kahverengi lekelenmem var normalde yarın hastalanmam gerekiyo acaba yerleşme kanaması gibi geliyo hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
forumda benim gibi ayni seyleri yasayan birisi vardi kan vermis bugun negatifmis( pozitif deseydi hazirdim valla hemen gidicektim.ama gitmicem yarin bir test daha alip bakicam canim belkide hastalanirim sabaha kadae
evet canimSana 10 gün bekle diye yazmış, o forum mu? Şimdi onu okuyodum bende
bende temmuz sonu kurtaj oldum canim bebek gelismemisti 8 haftaya kadar bekledm kirtaj oldum.2 adet gecirdim bu 3.olcak 3 gun gecti agrim var lekelenmem var idrar testi negatif beklicem mecbur4 ay önce kurtaj oldum 3 aylık bebegiminkalbi durdu bu ayda 3 gündür sadece kahverengi lekelenmem var normalde yarın hastalanmam gerekiyo acaba yerleşme kanaması gibi geliyo hayırlısı inşallah
benim 3 gun gecti canim ayni sikayetler bende de var dun idrar negatifti yarin adet olmazsam yine alicam test.Kızlar iyi aksamlar . Benimde BAT 16 ekim . SAT 16 eylül. Bugün sabah kalktığımdan beri adet olcam sandim bi ara çok şiddetlendi kaşık ağrım. Normalde ağrım olunca 1 2 saat sonra adet olurdum ama yok . Göğüs hassasiyetim de 3 4 gun önceden başlar . Yine başladı ama bugün kayboldu nerdeyse . Bir de sadece idrar yaptıkdan sonra silince koyu pembe akinti oluyor arada ama kesinlikle camasirima geçmiyor. Kasiklarimda hassasiyet var . Cok ikilemde kaldım ya orkidle dolaşıyorum. Bemim gibi oluo hamile kalan var mi bana da bi el atın
Carpe Diem Angel beraber bekliyoruz çarşambayı sel alıcak mı bakalim
Kızlar iyi aksamlar . Benimde BAT 16 ekim . SAT 16 eylül. Bugün sabah kalktığımdan beri adet olcam sandim bi ara çok şiddetlendi kaşık ağrım. Normalde ağrım olunca 1 2 saat sonra adet olurdum ama yok . Göğüs hassasiyetim de 3 4 gun önceden başlar . Yine başladı ama bugün kayboldu nerdeyse . Bir de sadece idrar yaptıkdan sonra silince koyu pembe akinti oluyor arada ama kesinlikle camasirima geçmiyor. Kasiklarimda hassasiyet var . Cok ikilemde kaldım ya orkidle dolaşıyorum. Bemim gibi oluo hamile kalan var mi bana da bi el atın
Carpe Diem Angel beraber bekliyoruz çarşambayı sel alıcak mı bakalim
benimde dun agrim yoktu suan cok var ama kanamam yok dedigin gibi sadece ara ara peceteye gelen az bir pembelik var.ben senden sanirim 1 gun once ayni seyleri yasiyorum senin de yarin agrilarin olur saniyorum.bakalim benim yarin ne olacakBenim aklım daha da bulandı şimdi tuvalete girdim inanilmaz acik renkte pembe leke geliyor sildikce. Sanırım ayni seyleri yaşıyoruz su an. Hic ağrım da yok, normalde yerlerde yatardim. Normal kanamaya döner mi acaba ona bakicam yarın artık
benimde dun agrim yoktu suan cok var ama kanamam yok dedigin gibi sadece ara ara peceteye gelen az bir pembelik var.ben senden sanirim 1 gun once ayni seyleri yasiyorum senin de yarin agrilarin olur saniyorum.bakalim benim yarin ne olacak
Allah korusun canim.valla bende zor duruyorum hemen yarin olsun sabah gidip alcam testŞu çarşamba günü bi gelsin de o zamana kadar böyle pembe lekeler gelmeye devam ederse duramam valla kan tahlili yaptırırım. Çünkü en son boyle seyler yasadigimda dış gebelik geçirdim. Of Allah korusun ya
Allah korusun canim.valla bende zor duruyorum hemen yarin olsun sabah gidip alcam test
gunaydin canim test yaptim malesef yine yok bende cizgiTuvaletten çıkamıyorum, sürekli idrar yapıyorum. Ay insallah hamileyimdir
gunaydin canim test yaptim malesef yine yok bende cizgi
Hayırlısı olsun inşallah kizlar