Yerleşme kanaması mı ?

berdun4835

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2021
4
-1
21
Kızlar adetime 4 gün kala pembemsi lekelenme gibi kan geldi 2 gündür devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar var mı

Merhabalar bir geldi bı durdu demişsiniz ya kaç gün sürdü bu bendede aynı şey söz konusu çamaşırıma bulasmiyor peceteyle silince görünüyor birde ağrıniz var mıydı
Meraba evet adet olucak gbı karnımın alt kısmında agrı vardı benım lekelenmem adet gunume kadar falan sürdü durdu . Daha sonra 6+3 de kalp atısını duymaya gittim o gün tekrar basladı 3 aya kadar sürdü düşük tehlıkem vardı ilac kullandım

Merhaba arkadaşlar. 27-28 günde bir düzenli adet gören biriyim. Bu ay 3 gün önce pembe lekelenmem oldu. Arkasından adet olduğunu dusundurecek kanamalarım başladı. Moral bozukluguyla adet olduğumu düşünürken adetim 2. Gün sonunda kesildi. Çocuk düşündüğümüzden beri adetimin bu kadar erken ve az sürdüğünü hatırlamıyorum. Test yapmaya da korkuyorum hevesimiz kırılmasın diye. Varmı benim gibi olan veya yaşayan?

Merhaba herkese benim adetime 5 gün kala kahverengimsi leke geldi adet diye düşündüm ama 3 gün aralıklı sildikçe gelen lekelenmem devam etti şuan 2 gün var adetime sizce yerleşme kanaması olabilir mi

Kizlar bende de aynı durm var tırnak ucu kadar kahverengi geliyo belli belirsiz ov testi kullanmıştım pko var aynı zamanda. Dün gelmeye başladı bugün sol kasık ağrım var hafif . Adetime 5 7 gün falan var yumurtlama üstünden de 11 gün geçti varmi böyle olup hamile olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…