Lütfen biri cevap verir mi 👈

kaderrrtr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
315
63
18
34
Merhaba kızlar size Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay adetim ayın 16 sında oldu bu adetime bir hafta kala doktora gittik ultrasonla alttan muayene etti ve yumurtaları gördük ertisi gün yani adetime 6 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi birde Bir Damla pembemsi kan geldi şimdi bu da kesildi yerleşme kanaması olabilir mi

Merhaba kızlar size Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay adetim ayın 16 sında oldu bu adetime bir hafta kala doktora gittik ultrasonla alttan muayene etti ve yumurtaları gördük ertisi gün yani adetime 6 gün kala kahverengi lekelenmeler basladi birde Bir Damla pembemsi kan geldi şimdi bu da kesildi yerleşme kanaması olabilir mi
Yerleşme kanamasından ziyade yumurtlama kanaması olabilir. Çünkü hamilelik olsa 6 gün kala yumurta görülmezdi

Yerleşme kanamasından ziyade yumurtlama kanaması olabilir. Çünkü hamilelik olsa 6 gün kala yumurta görülmezdi
Ben de öyle düşünüyorum ama ilk defa yumurtlama kanaması diye bir şey duydum sağlık ocağındaki doktor da öyle olabilir demişti .bende hamile olsaydım yumurtalar gorulmezdi diye düşünüyorum

Ben de öyle düşünüyorum ama ilk defa yumurtlama kanaması diye bir şey duydum sağlık ocağındaki doktor da öyle olabilir demişti .bende hamile olsaydım yumurtalar gorulmezdi diye düşünüyorum
Yumurtlama kanaması bende hiç yaşamadım ama çok duydum bazı insanlarda bazı süreçlerde oluyor bu her ay olacağı anlamına da gelmiyor. Ama evet hamilelik olsa yumurta kesinlikle gözükmezdi

Her ay düzenli regl oluyorsanız, Regl e 6 gün kala normal yumurta göremez çatlamış yumurta görmesi gerekiyordu böyle bişey söyledi mi?

Canım bende geçen ay muayeneye gittim aynen alttan bakıldı ve doktor bana kanaman olabilir birkaç damla korkma demişti bence muayene sebepli kanaman olmuş olabilir

Her ay düzenli regl oluyorsanız, Regl e 6 gün kala normal yumurta göremez çatlamış yumurta görmesi gerekiyordu böyle bişey söyledi mi?
Öyle bir şey demedi yumurtaların çok ve gelismisler dedi hatta değerlendirin de dedi biz de değerlendirdik ama ertesi gün yerleşme kanaması olmaz galiba

Öyle bir şey demedi yumurtaların çok ve gelismisler dedi hatta değerlendirin de dedi biz de değerlendirdik ama ertesi gün yerleşme kanaması olmaz galiba
O zaman senin yumurtlama günün farklı çünkü normalde tam iki regl arasında yumurtlanır yani atıyorum 28 günde bir regli oluyorsan 14. Gün yumurtan çatlar bu durumda da renglne 14 gün kalmış olur. Regl 6 gün kala eğer hala olgunlaşmış ama çatlamamış yumurtan varsa senin yumurtlama günün farklı demektir. Doktor değerlendirin dediği için anlıyorum ki regl 6 gün kala hala yumurtlamamışsın, eğer bebek düşünüyorsan ilk önce yumurtlama gününü kesin olarak öğren. Onun dışında ilişki sonrası fetüsün rahime yerleşmesi ortalama 1 hafta sonra oluyor, yerleşme kanamasının gelmesi de ondan bir kaç gün sonra oluyor yani ilişkiden 1 gün sonra yerleşme kanaması mümkün değil.

Back
X