- 25 Mayıs 2021
- 4
- -1
- 21
- Konu Sahibi berdun4835
Kızlar adetime 4 gün kala pembemsi lekelenme gibi kan geldi 2 gündür devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testte çıkar yaniOlabilir test yapın yerleşmeyse pozitif çıkar.
Evet yerleşmeyse.Testte çıkar yani
Adetime 5 gun kala olmustu pembe kahve arası bi geldi bi durdu adet gunumu bekledım test için canım pozitiftiKızlar adetime 4 gün kala pembemsi lekelenme gibi kan geldi 2 gündür devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar var mı
Ben beklemedim yaptım bugün maalesef tek çizgiydiAdetime 5 gun kala olmustu pembe kahve arası bi geldi bi durdu adet gunumu bekledım test için canım pozitifti
Adet günü gecsın adetınız gelmediyse tekrar yaparsınızBen beklemedim yaptım bugün maalesef tek çizgiydi
Sonucu öğrendiniz mi benim de 4 gün var kahve alıntı geldi sildikçe tırnak ucu kadarKızlar adetime 4 gün kala pembemsi lekelenme gibi kan geldi 2 gündür devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar var mı
Sonuç ne acabaKızlar adetime 4 gün kala pembemsi lekelenme gibi kan geldi 2 gündür devam ediyor yerleşme kanaması olabilir mi yaşayanlar var mı
Merhabalar bir geldi bı durdu demişsiniz ya kaç gün sürdü bu bendede aynı şey söz konusu çamaşırıma bulasmiyor peceteyle silince görünüyor birde ağrıniz var mıydıAdetime 5 gun kala olmustu pembe kahve arası bi geldi bi durdu adet gunumu bekledım test için canım pozitifti
Meraba evet adet olucak gbı karnımın alt kısmında agrı vardı benım lekelenmem adet gunume kadar falan sürdü durdu . Daha sonra 6+3 de kalp atısını duymaya gittim o gün tekrar basladı 3 aya kadar sürdü düşük tehlıkem vardı ilac kullandımMerhabalar bir geldi bı durdu demişsiniz ya kaç gün sürdü bu bendede aynı şey söz konusu çamaşırıma bulasmiyor peceteyle silince görünüyor birde ağrıniz var mıydı
Meraba evet adet olucak gbı karnımın alt kısmında agrı vardı benım lekelenmem adet gunume kadar falan sürdü durdu . Daha sonra 6+3 de kalp atısını duymaya gittim o gün tekrar basladı 3 aya kadar sürdü düşük tehlıkem vardı ilac kullandim
TeşekkürlerMeraba evet adet olucak gbı karnımın alt kısmında agrı vardı benım lekelenmem adet gunume kadar falan sürdü durdu . Daha sonra 6+3 de kalp atısını duymaya gittim o gün tekrar basladı 3 aya kadar sürdü düşük tehlıkem vardı ilac kullandım
Bende de bi kanama oldu az bi şey sonda peçete ile silince az az geldi bitti test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması değil galiba benimki ama neden böyle oldu bilmiyorumAdetime 5 gun kala olmustu pembe kahve arası bi geldi bi durdu adet gunumu bekledım test için canım pozitifti