Leke olduktan 5 gün sonra kan testi yaptırdım 0.81 çıktı anlamadım varsa yükselir zaten dimiEVET kesinlikle öyle benim de bir kere olmuştu
Evet varsa yükselir adet gününüz geçtiyse hamilelik testinde de çıkar ben bir iki gün geçince yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama dış gebelikmiş değerler gün aşırı iki katına çıkmalıymış benim tam iki katına çıkmadı mesala 80 120 200 gibi dış gebelikmiş meğerLeke olduktan 5 gün sonra kan testi yaptırdım 0.81 çıktı anlamadım varsa yükselir zaten dimi
Hmm inşallah vardır ya o kadar çok istiyorm ki 3 sene oldu olmuyorEvet varsa yükselir adet gününüz geçtiyse hamilelik testinde de çıkar ben bir iki gün geçince yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama dış gebelikmiş değerler gün aşırı iki katına çıkmalıymış benim tam iki katına çıkmadı mesala 80 120 200 gibi dış gebelikmiş meğer
Bencede yapın lekelenmenin bir çok sebebi vardır doktora gözükYarın test yapicam tekrar
İnşallah test pozitif çıkarYarın test yapicam tekrar
Siz lekelenme yi adetden kaçgün öğrenmiştinizEvet varsa yükselir adet gününüz geçtiyse hamilelik testinde de çıkar ben bir iki gün geçince yapmıştım çift çizgi çıkmıştı ama dış gebelikmiş değerler gün aşırı iki katına çıkmalıymış benim tam iki katına çıkmadı mesala 80 120 200 gibi dış gebelikmiş meğer
Adettim 10 gün gecikti öyle olduSiz lekelenme yi adetden kaçgün öğrenmiştiniz
Aminn inşallah canmİnşallah test pozitif çıkar
Sonucu paylaşırsan sevinirim. Bakalım bende pazartesiye kadar bekleyecem adet olmasam bende tahlil yapacam hiç ümidim yokAdettim 10 gün gecikti öyle oldu
Canım merhaba neden olmuyor peki doktora gitmissinizdir eşinde tahlil verdi mi benimde 1.5 senedir pko yüzünden olmuyordu c life macunla hamile kaldım sana da tavsiye ederim tez zamanda olur inşallahAminn inşallah canm
Ben de istiyorum şimdilik bir belirti yok bekliyorum bakalımHmm inşallah vardır ya o kadar çok istiyorm ki 3 sene oldu olmuyor
3 4 gün önceydi galiba hatta adet oluyorum sandım ama devamı gelmediSiz lekelenme yi adetden kaçgün öğrenmiştiniz
İlk defa başıma gelince umutlandım 1 hafta kala lekelenme oldu tahlil yaptım ve negatif umut tümden gittiBen de istiyorum şimdilik bir belirti yok bekliyorum bakalımbu ay rahim filmi çektirdim ilk üç ay olma ihtimali yüksek dedi ama sanki bu ay da olmadı gibi
3 4 gün önceydi galiba hatta adet oluyorum sandım ama
Maalesef benimde negatif çıktıİlk defa başıma gelince umutlandım 1 hafta kala lekelenme oldu tahlil yaptım ve negatif umut tümden gitti
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah çok zor bı duurm bizler içinBen de istiyorum şimdilik bir belirti yok bekliyorum bakalımbu ay rahim filmi çektirdim ilk üç ay olma ihtimali yüksek dedi ama sanki bu ay da olmadı gibi
3 4 gün önceydi galiba hatta adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi
Gittik cnm eşim ben konya İstanbul gitmediğimiz hastane kalmadı neredeyse bı sıkıntı yok zamanla olur diyorlar hepside aynı şeyi diyorCanım merhaba neden olmuyor peki doktora gitmissinizdir eşinde tahlil verdi mi benimde 1.5 senedir pko yüzünden olmuyordu c life macunla hamile kaldım sana da tavsiye ederim tez zamanda olur inşallah
O zaman macun dene derim şifa olur inşallah bende ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu yapacaktım hatta o da işe yaramasaydı maydanoz süt buharı deneyecektim Allahtan umut kesilmez rabbimin verdiği de vermediği de imtihandırGittik cnm eşim ben konya İstanbul gitmediğimiz hastane kalmadı neredeyse bı sıkıntı yok zamanla olur diyorlar hepside aynı şeyi diyor
Bilmiyorum denediniz mi ama size bir tavsiyem de düşünmemeniz. Aylarca araştırdım. Üstüne düştüm. Yapmadığım şey kalmadı. Olmuyor deyip vazgeçtiğimin ikinci ayı gebe kaldım. Sonra düşük oldu ama siz de bir müddet düşünmemeye çalışınGittik cnm eşim ben konya İstanbul gitmediğimiz hastane kalmadı neredeyse bı sıkıntı yok zamanla olur diyorlar hepside aynı şeyi diyor
Maydanoz süt buharı bende denedim 1 hafta boyunca çam ağacı kökü nane kökü kaynattım içtim şimdi bal çörek otu denicem annemde hep onu yap diyorO zaman macun dene derim şifa olur inşallah bende ise yaramasaydı bal tarçın çörek otu yapacaktım hatta o da işe yaramasaydı maydanoz süt buharı deneyecektim Allahtan umut kesilmez rabbimin verdiği de vermediği de imtihandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?