Yerleşme kanaması olabilir bunu anlamak için bi test alıp yap bakalım sonuç ne çıkacakMerhaba arkadaşlar ben 3 senedir evliyim ve çocuğum olmuyor adetimde çok düzensiz ama ayın 24nde lavaboya gittim vajinami peçete ile kuruladim peçeteye regl kanaması olmayan kahverengi ve pembesi bir kanama vardı çok azdı regl olucam sandım ama 3 gündür olmuyorum ve bu leke bir var bir yok anlamadım acaba yerleşme kanaması lütfen bana yardımcı olun
3 gündür idrar testi yaptım canm çıkmadı ama yarın kan testi yapicam inşallah vardır 3 sneedir bebek hasretindeyizYerleşme kanaması olabilir bunu anlamak için bi test alıp yap bakalım sonuç ne çıkacak
Hadi inşaAllah canım Rabbim dileyen isteyen herkse hayırla afiyetle nasip etsin. Sonuçtan haberdar et merakla bekliyorum3 gündür idrar testi yaptım canm çıkmadı ama yarın kan testi yapicam inşallah vardır 3 sneedir bebek hasretindeyiz
Canım bugün kan testi yaptırdım 0.85 çıktı negatif dedilerHadi inşaAllah canım Rabbim dileyen isteyen herkse hayırla afiyetle nasip etsin. Sonuçtan haberdar et merakla bekliyorum
Peki o ne kanamasiymis ne dedilerCanım bugün kan testi yaptırdım 0.85 çıktı negatif dediler
Yerleşme kanaması olabilir dediler özele gitmiştim muayene olmadım yarın araştırmaya gidicem ordan net bilgi alırım bugün 6 gün oldu resim için kusura bakmayın resim Aticam simdi belki aranızda böyle yaşayan olmuştur bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede akıntılı geliyorPeki o ne kanamasiymis ne dediler
İnşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordurYerleşme kanaması olabilir dediler özele gitmiştim muayene olmadım yarın araştırmaya gidicem ordan net bilgi alırım bugün 6 gün oldu resim için kusura bakmayın resim Aticam simdi belki aranızda böyle yaşayan olmuştur bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede akıntılı geliyor
Aminn inşallah cnm Allah razı olsun hic ümidimi kaybetmedim bugün çok güzel duygular içindeyimİnşallah bebeğin tutunmaya çalışıyordur
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını Rabbim büyük vardır bir bildiği. Bu arada hala adet olmadın mıCanım bugün kan testi yaptırdım 0.85 çıktı negatif dediler
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını Rabbim büyük vardır bir bildiği. Bu arada hala adet olmadın
Yok cnm daha olmadımHakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını Rabbim büyük vardır bir bildiği. Bu arada hala adet olmadın mı
Doktora gittin mi peki kaç gündür olmuyorsunYok cnm daha olmadım
16 gündür gecikti ama bu kanama neyden dolayı oldu bilmiyorum leke leke geliyor randevu aldım Martin 16sinda randevu varDoktora gittin mi peki kaç gündür olmuyorsun
Bende sizin gibiyim şuan yumurta çatladıktan 1 hafta sonra lekelenme ler oldu tahlil yaptım negatif erken diye düşünüyorum, tekrardan tahlil yaptınızmı16 gündür gecikti ama bu kanama neyden dolayı oldu bilmiyorum leke leke geliyor randevu aldım Martin 16sinda randevu var
Yok yapmadım 4 gün aradan geçsin öyle yapıyım dedim ama gebeliğe dair hiç belirti yok şuan bende ben normalde tes yapınca 0.2 0.5 falan çıkıyor bu yüksek çıkmış birazBende sizin gibiyim şuan yumurta çatladıktan 1 hafta sonra lekelenme ler oldu tahlil yaptım negatif erken diye düşünüyorum, tekrardan tahlil yaptınızmı
EVET kesinlikle öyle benim de bir kere olmuştuMerhaba arkadaşlar ben 3 senedir evliyim ve çocuğum olmuyor adetimde çok düzensiz ama ayın 24nde lavaboya gittim vajinami peçete ile kuruladim peçeteye regl kanaması olmayan kahverengi ve pembesi bir kanama vardı çok azdı regl olucam sandım ama 3 gündür olmuyorum ve bu leke bir var bir yok anlamadım acaba yerleşme kanaması lütfen bana yardımcı olun
Gebeliğe dair belirti araramamak gerekiyor acaba diye diye kafa yer insan, bat ne zamanYok yapmadım 4 gün aradan geçsin öyle yapıyım dedim ama gebeliğe dair hiç belirti yok şuan bende ben normalde tes yapınca 0.2 0.5 falan çıkıyor bu yüksek çıkmış biraz
Normalde 14nde ama geçen ay olmadıGebeliğe dair belirti araramamak gerekiyor acaba diye diye kafa yer insan, bat ne zaman
Yarın test yapicam tekrarNormalde 14nde ama geçen ay olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?