• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı

Bilmiyorum denediniz mi ama size bir tavsiyem de düşünmemeniz. Aylarca araştırdım. Üstüne düştüm. Yapmadığım şey kalmadı. Olmuyor deyip vazgeçtiğimin ikinci ayı gebe kaldım. Sonra düşük oldu ama siz de bir müddet düşünmemeye çalışın
Evet gerçekten artık düşünmüyorum düşündükçe stres yapıyoruz kendimize

Maydanoz süt buharı bende denedim 1 hafta boyunca çam ağacı kökü nane kökü kaynattım içtim şimdi bal çörek otu denicem annemde hep onu yap diyor
Soğan kürü denediniz mi? Soğan kürünün fayda sağladığını ve bebek olmasına vesile olduğunu çok duydum.Bizzat yakın çevremde uygulayıp olumlu sonuç olan çok kişi var.

Soğan kürü denediniz mi? Soğan kürünün fayda sağladığını ve bebek olmasına vesile olduğunu çok duydum.Bizzat yakın çevremde uygulayıp olumlu sonuç olan çok kişi var.
Geçen ay denedim denedikten sonra böyle bişey geldi başıma inşallah ikinci denememde faydası olur

Gittik cnm eşim ben konya İstanbul gitmediğimiz hastane kalmadı neredeyse bı sıkıntı yok zamanla olur diyorlar hepside aynı şeyi diyor
Belinize bardak çektirin ve yakı bantı yapıştırın bir kaç gün o bant kalsın ilişkiye öyle girin deneyip hamile kalan çok bende C life aldım onu denicem oda olmadı bu yakıyı denicem nasip artık bişeyler vesile olsun inşallah bizde yaşayalım güzel duyguları

Belinize bardak çektirin ve yakı bantı yapıştırın bir kaç gün o bant kalsın ilişkiye öyle girin deneyip hamile kalan çok bende C life aldım onu denicem oda olmadı bu yakıyı denicem nasip artık bişeyler vesile olsun inşallah bizde yaşayalım güzel duyguları
Amin inşallah cnm bende onu düşünüyorum aslında teyzemin kızı 4 sene çocuğu olmadı yakı bandi yapıştırdi hamile kaldı ama benim bugün polikistik over olduğunu öğrendim yine yarari olur mu acaba

Amin inşallah cnm bende onu düşünüyorum aslında teyzemin kızı 4 sene çocuğu olmadı yakı bandi yapıştırdi hamile kaldı ama benim bugün polikistik over olduğunu öğrendim yine yarari olur mu acaba
Bendede polikistik varmış 8 aydır evliyim korunmuyoruz çocuk olmadı bende denicem adetim yeni bitti bakalım nasip Allah kısmet eder bizede inşallah bardak çektir yakı bandı yapıştır o gece ilişki yaşa olan çok olmuş denemekte zarar yok 🤲🏻❤️

Teyze kızından öğrensene nasıl yapmış tam nereye yapıştırmış banada bilgi verirsen çok sevınırım

Teyze kızından öğrensene nasıl yapmış tam nereye yapıştırmış banada bilgi verirsen çok sevınırım
Gebze'de bı kadın var ablasının etlisinin annesi ona gitmişti kadın çok bilgili çok şey yapmıştı ona ondan sonra hamile kaldı bende yazın gittim kadının yanına gitmek için kadın köyüne gitmişti

Bendede polikistik varmış 8 aydır evliyim korunmuyoruz çocuk olmadı bende denicem adetim yeni bitti bakalım nasip Allah kısmet eder bizede inşallah bardak çektir yakı bandı yapıştır o gece ilişki yaşa olan çok olmuş denemekte zarar yok 🤲🏻❤️
Aynn cnm 8 aydır evli olunca erken daha zamanla olur diyorlar ama olmuyor erkenden biseyler yapmak lazım bence ben millete kandım olur dedim bekledim olmadı çocuğum

Yerleşme kanaması olabilir dediler özele gitmiştim muayene olmadım yarın araştırmaya gidicem ordan net bilgi alırım bugün 6 gün oldu resim için kusura bakmayın resim Aticam simdi belki aranızda böyle yaşayan olmuştur bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede akıntılı geliyor
Canm bise soracam bu kanamadan sonra hamile odugunu ogrendinmi ayni durumdaym adetime 10 gun var ayni bu sekil bi lekelenmem oldu ve durdu sadece bir kere oldu

Back