Yanında ek hap falan kullandınız mı? Su an bende 50 olcak şekilde7 gün gonalf ve günde 2 tane femara kullanıyorum 5iz okuyunca korktum acıkcasıEvet canım 75 ünitede vurulmuştum
amin canım inşallah cok üzüldüm demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun benim yumurtalrinda geç oluşuyordu ikinci gebeligimden once bal-corekotu-tarcin kullandim 3ay düzene girmeye baslamistim tedaviye baslayacakken hamile kaldım .karnindami ölmüşlerdi yoksa acilman kanamanmi vardi bunlar önemli diger gebeliginde yasamaman içinYanlış bir doktora denk geldik canım özel kliniği vardı yumurta büyütme iğnesi verdi 5 yumurtam büyütüp çatlatı aşılama olacaktım ama eşim yine sprem veremediği için normal ilişki olduk ve beş yumurtam da tutu yani beşiz kanamam oldu beşini birden kaybedebilirdik ve tabi rahmimde 19 yaşındaydım doktor 3 tanesini öldürüp 2 tane kalması lazım dedi başta istemedim doktora dahi gitmedim 10 haftalık oldular kanamam oldu mecbu 3 tanesini karnımda öldürdüler doktor bize yüzde 90 2 tane kalcak taşıyacak demişti ama malasef 14 haftalık en ikizlerimide enfeksiyondan ve sancılarım ın olmasına rağmen doktorların keyif yapıp çağırmamıza rağmen gelmediler inden dolayı kaybettik bütün bunlar geçen sene oldu 3 yıllık evliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada
Hayır yok yedekten hap kullanmadım sadece iğne olduYanında ek hap falan kullandınız mı? Su an bende 50 olcak şekilde7 gün gonalf ve günde 2 tane femara kullanıyorum 5iz okuyunca korktum acıkcası
Açılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdümamin canım inşallah cok üzüldüm demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun benim yumurtalrinda geç oluşuyordu ikinci gebeligimden once bal-corekotu-tarcin kullandim 3ay düzene girmeye baslamistim tedaviye baslayacakken hamile kaldım .karnindami ölmüşlerdi yoksa acilman kanamanmi vardi bunlar önemli diger gebeliginde yasamaman için
canım o zaman rahim ağzı yetmezligin olabilir bu önemli diğer gebeliklerindede yasayabilirsin doktor önlem almalı gebelik olursaAçılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdüm
Şuan özele gidiyorum canım hepsini anlatım inşallah ona güre önlem alırcanım o zaman rahim ağzı yetmezligin olabilir bu önemli diğer gebeliklerindede yasayabilirsin doktor önlem almalı gebelik olursa
inşallah canım rabbim yardımcın olsunŞuan özele gidiyorum canım hepsini anlatım inşallah ona güre önlem alır
İnşallah cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama ben rahim ağzı yetmezliğinin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kanda enfeksiyon kaptım ve buda bebeişlerime geçtiinşallah canım rabbim yardımcın olsun
inşallah yoktur canim zaten olsa bile cagresi var yeterki işinin ehli bi doktora denk gelİnşallah cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama ben rahim ağzı yetmezliğinin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kanda enfeksiyon kaptım ve buda bebeişlerime geçti
Anladım canım çok teşekkür ederimHayır yok yedekten hap kullanmadım sadece iğne oldu
Rica ederim inşallah senin sağlıklı ve hayırlı ikizlerin olur haber vermeyi unnutmaAnladım canım çok teşekkür ederim
Rica ederim inşallah senin sağlıklı ve hayırlı ikizlerin olur haber vermeyi unnutmaAnladım canım çok teşekkür ederim
Ay inşallah canımmRica ederim inşallah senin sağlıklı ve hayırlı ikizlerin olur haber vermeyi unnutma
Zaman geçmek bilmez şimdi kafandan at canım olucak inşallahAy inşallah canımmtamamdır haber veririm daha cok erken zaten ağustosta belli olur artık
Ay inşallah canım ya atmaya çalışıyorum ama cok zorZaman geçmek bilmez şimdi kafandan at canım olucak inşallah
Gelmedi zaman ya hadi bir test yapAy inşallah canım ya atmaya çalışıyorum ama cok zor
Daha teste cok erken regle 2 hafta varGelmedi zaman ya hadi bir test yap
Ney 2 hafta mı olsun canım 2 hafta su gibi gecerDaha teste cok erken regle 2 hafta var
Arada bayram var neyseki cabuk gecer ondanNey 2 hafta mı olsun canım 2 hafta su gibi gecer
Ayn çok şükür valla bilemedim ama sanki 2 hafta sonra kızlar hamileyim diye yazacaksın buraya inşallah sana bişey sorcam ya benim akıntım çok var bir kaç gündür acaba nedenArada bayram var neyseki cabuk gecer ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?