Yerleşme kanaması mi yardımcı olur musunuz

amin canım inşallah cok üzüldüm demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun benim yumurtalrinda geç oluşuyordu ikinci gebeligimden once bal-corekotu-tarcin kullandim 3ay düzene girmeye baslamistim tedaviye baslayacakken hamile kaldım .karnindami ölmüşlerdi yoksa acilman kanamanmi vardi bunlar önemli diger gebeliginde yasamaman için

Açılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdüm

Açılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdüm
canım o zaman rahim ağzı yetmezligin olabilir bu önemli diğer gebeliklerindede yasayabilirsin doktor önlem almalı gebelik olursa

İnşallah cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama ben rahim ağzı yetmezliğinin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kanda enfeksiyon kaptım ve buda bebeişlerime geçti
inşallah yoktur canim zaten olsa bile cagresi var yeterki işinin ehli bi doktora denk gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…