• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mi yardımcı olur musunuz

Yanlış bir doktora denk geldik canım özel kliniği vardı yumurta büyütme iğnesi verdi 5 yumurtam büyütüp çatlatı aşılama olacaktım ama eşim yine sprem veremediği için normal ilişki olduk ve beş yumurtam da tutu yani beşiz kanamam oldu beşini birden kaybedebilirdik ve tabi rahmimde 19 yaşındaydım doktor 3 tanesini öldürüp 2 tane kalması lazım dedi başta istemedim doktora dahi gitmedim 10 haftalık oldular kanamam oldu mecbu 3 tanesini karnımda öldürdüler doktor bize yüzde 90 2 tane kalcak taşıyacak demişti ama malasef 14 haftalık en ikizlerimide enfeksiyondan ve sancılarım ın olmasına rağmen doktorların keyif yapıp çağırmamıza rağmen gelmediler inden dolayı kaybettik bütün bunlar geçen sene oldu 3 yıllık evliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada
amin canım inşallah cok üzüldüm demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun benim yumurtalrinda geç oluşuyordu ikinci gebeligimden once bal-corekotu-tarcin kullandim 3ay düzene girmeye baslamistim tedaviye baslayacakken hamile kaldım .karnindami ölmüşlerdi yoksa acilman kanamanmi vardi bunlar önemli diger gebeliginde yasamaman için

amin canım inşallah cok üzüldüm demekki kendiliginden hamile kalabiliyorsun benim yumurtalrinda geç oluşuyordu ikinci gebeligimden once bal-corekotu-tarcin kullandim 3ay düzene girmeye baslamistim tedaviye baslayacakken hamile kaldım .karnindami ölmüşlerdi yoksa acilman kanamanmi vardi bunlar önemli diger gebeliginde yasamaman için
Açılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdüm😢

Açılmam olmuştu zaten diğer bebeklerin parcaları da geliyordu çok kütüydü hiç unutmam bebeğimin kaburgasını gürdüm😢
canım o zaman rahim ağzı yetmezligin olabilir bu önemli diğer gebeliklerindede yasayabilirsin doktor önlem almalı gebelik olursa

İnşallah cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama ben rahim ağzı yetmezliğinin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben kanda enfeksiyon kaptım ve buda bebeişlerime geçti
inşallah yoktur canim zaten olsa bile cagresi var yeterki işinin ehli bi doktora denk gel

Back