Yerleşme kanaması mi yardımcı olur musunuz

Ayn çok şükür valla bilemedim ama sanki 2 hafta sonra kızlar hamileyim diye yazacaksın buraya inşallah sana bişey sorcam ya benim akıntım çok var bir kaç gündür acaba neden
Ay inşallah ya ne mutlu ettin şimdi beni belki hamişsindir o zamanda akıntı artıyor ya, bat ne zamandı?

Ay inşallah ya ne mutlu ettin şimdi beni belki hamişsindir o zamanda akıntı artıyor ya, bat ne zamandı?
Sanmıyorum canım ama beyaz akıntım ünce yapışkandı sonra su gibi akıyor bat 12 ağustos Valla içimde üyle bir his var sanki hamişsin herşeyi hayırlısı

Kizlar merhaba bi sey sorucam size ben ayin 13unde histeroskopi oldum ayin 19yumirtlama oldu ameliyattan sonra kanamam 3-4gun surdu bitti ama bugun tekrar kirmizi biseyler geldi sizce yerlesme kanamasi olabilir mi yumrtlamanin 8 ya da 9. Gunu

Kizlar merhaba bi sey sorucam size ben ayin 13unde histeroskopi oldum ayin 19yumirtlama oldu ameliyattan sonra kanamam 3-4gun surdu bitti ama bugun tekrar kirmizi biseyler geldi sizce yerlesme kanamasi olabilir mi yumrtlamanin 8 ya da 9. Gunu
Bikere geldi peceteye bidaha gelmedi kesildi

Bende de öyle oldu sonra ertesi gün gene leke geldi 3. Gün tam kanama basladı. İnşallah sende hiç devamı gelmez Histereskopi neden olmuştunuz
Bakalim olcakmiyim.. poliplerim vardi onlari aldi doktor canim

Bende de öyle oldu sonra ertesi gün gene leke geldi 3. Gün tam kanama basladı. İnşallah sende hiç devamı gelmez Histereskopi neden olmuştunuz
Bide rahmi temizledi daha kolay tutunsun bebek diye insaah ise yarar bakalim 6 ay denicez boyle

Anladım canım daha önceden hiç gebeliğin oldu mu bi de ne zamandır istiyodun
11ay oldu kimyasal bile gebelik yasamadim esimdede sikinti yok ben pkoyum yumurta va catliyorda ama gebelik olmiyor doktor polibe bagladi bakalim bekliyoruz

11ay oldu kimyasal bile gebelik yasamadim esimdede sikinti yok ben pkoyum yumurta va catliyorda ama gebelik olmiyor doktor polibe bagladi bakalim bekliyoruz
Anladım canım inşallah en hayırlı ve yakın zamanda bebişinin haberini alırsın

Anladım canım inşallah en hayırlı ve yakın zamanda bebişinin haberini alırsın
Ben hala adet olmadim en son 2si test yaptim negatifti adet dongume gore bat 9uydu gebe olabilirmiyim acababen bat 1 gibi dusunmustum ovulasyon erken oldu diye dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…