Sizin yerleşme kanmadı nasıl olmuştu benimde adete 5 gun kala kahverengi lekeleme oldi ama baska gelmedi smdi adete 3 gun var6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir
Daha Çok Erken canımBu ayın 5 inde reglim başladı ve bittikten sonra 13unde yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk bugün kahverengi akıntı geldi 6.gun oluyor.ama forumlarda adete yakın oluyormuş sizce bu enfeksyon falan mı yoksa yerleşme kanaması olabilir mi şuan karın alt bölgemde sızı da var
Üzdü bu yaaDaha Çok Erken canım
Bide yerleşme kanaması rengi nasıldı sizde bu kahverengiydi görsellerden baktimda kırmızıya yakın pembe gibi renkler cogunlukta6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir
Yumurtlama kanaması yada ara kanama olabilir ama neden olmasın hemen üzülmeÜzdü bu yaanormalde hiç böyle bişey gelmezdi ilk defa gelince heyecanlandım
benim bulanık kahverengiydi canim.ama dedigim gibi herkesin farkli oluyor doktorumda kendini baskalarinla kiyaslama demisti..mesela ben ovulasyonda hep 2 adet ortasi olur saniriodum ama doktorum kendi hamileliginde regliden 2 gun once hamile kaldigini soyledi.herkesin farkli olur.sabredin yerlesme ise 3 gune erken gebelik testleri sonuc verecektirBide yerleşme kanaması rengi nasıldı sizde bu kahverengiydi görsellerden baktimda kırmızıya yakın pembe gibi renkler cogunlukta
Ay inşallah yaa bakalım hayırlısı olsunbenim bulanık kahverengiydi canim.ama dedigim gibi herkesin farkli oluyor doktorumda kendini baskalarinla kiyaslama demisti..mesela ben ovulasyonda hep 2 adet ortasi olur saniriodum ama doktorum kendi hamileliginde regliden 2 gun once hamile kaldigini soyledi.herkesin farkli olur.sabredin yerlesme ise 3 gune erken gebelik testleri sonuc verecektir
Üzülmeye o kadar endeksledim ki kendimiYumurtlama kanaması yada ara kanama olabilir ama neden olmasın hemen üzülmeerken olduğu için dedim ben
Yumurtlama kanaması yada ara kanama olabilir ama neden olmasın hemen üzülmeÜzdü bu yaanormalde hiç böyle bişey gelmezdi ilk defa gelince heyecanlandım
Üzülme daha hiç birşey belli değil inşallah nasip olur en yakın zamandaÜzülmeye o kadar endeksledim ki kendimi
inşallah ArkadaşimYumurtlama kanaması yada ara kanama olabilir ama neden olmasın hemen üzülmeerken olduğu için dedim ben
Üzülme daha hiç birşey belli değil inşallah nasip olur en yakın zamanda
Bilmiyorum canım benim yerleşme kanaması adete 4 gün varken oldu ama belki daha erkende olabilir bence kesin bir kanıt değil adete yakın olmasıBu ayın 5 inde reglim başladı ve bittikten sonra 13unde yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk bugün kahverengi akıntı geldi 6.gun oluyor.ama forumlarda adete yakın oluyormuş sizce bu enfeksyon falan mı yoksa yerleşme kanaması olabilir mi şuan karın alt bölgemde sızı da var
Adete kc gun kala oldu sizin yerlesme kanamasi?6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir
Cok afedersiniz ama miktari neydi? Bende adetim hic sekmez 4 gun var ve bugun bi kahverengi leke geldi arkasi gelirmi gelmezmi blmiorm umutlanmakta istemiorm ama icim icime sigmiyor.. cok az bi miktar gelmis benimki cokmu olmali? Kisiden kisiye degisirmiSizin yerleşme kanmadı nasıl olmuştu benimde adete 5 gun kala kahverengi lekeleme oldi ama baska gelmedi smdi adete 3 gun var
sizin gordugunuzun miktari azmiydi? Bende ayni durumdayim..Sizin yerleşme kanmadı nasıl olmuştu benimde adete 5 gun kala kahverengi lekeleme oldi ama baska gelmedi smdi adete 3 gun var
Çok az geldi leke tarzında kahverengi hatta dedim adet mi oluyorum 5 gün vardı o kadar erken hic olmam sonradan devamı gelmedi normal akıntı devam ettiCok afedersiniz ama miktari neydi? Bende adetim hic sekmez 4 gun var ve bugun bi kahverengi leke geldi arkasi gelirmi gelmezmi blmiorm umutlanmakta istemiorm ama icim icime sigmiyor.. cok az bi miktar gelmis benimki cokmu olmali? Kisiden kisiye degisirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?