• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mi yardımcı olur musunuz

Evet azdı leke tarziydi şuanda adetime 3 gün var karnım da adet olcakmis gbi ama umutlanmiyorum bilemedim sizin nasıl oldu
Benimde adetim hic erken gelmez gec gelmez duzenlidir. Bugun 4 gun var. Camasirimda kahverengi bi leke gelmis ama rengi acik.. adet oldugumda cok daha belirgin renkte gelirdi oyuzden sasirdim peceteye sildigimde bi kanama soz konusu degil.. arkasi gelirmi bilmiorm 🧐

Evet azdı leke tarziydi şuanda adetime 3 gün var karnım da adet olcakmis gbi ama umutlanmiyorum bilemedim sizin nasıl oldu
Bu ay cok yogun bir karin agrisi yasadim yumurtlama haftasinda.. hic oyle agrimazdi, idrar yolu enfeksiyonu sandm ama yanma veya idrarda bi anormallik yok.. oyuzden acabami diorm ☺️ 4 ay once bir dis gebelik gecirdim..

Bu ay cok yogun bir karin agrisi yasadim yumurtlama haftasinda.. hic oyle agrimazdi, idrar yolu enfeksiyonu sandm ama yanma veya idrarda bi anormallik yok.. oyuzden acabami diorm ☺ 4 ay once bir dis gebelik gecirdim..
Adet gününe kadar bilemiycez galiba bakalım inşallah vardır ilk defa boyle oldu ama başka belirtim yok o yüzden umutlanmiyorum

Arkadaşlar acil bilgilerinize ihtiyacım var çünkü kafam aşırı karışık ben 1yıldır çocuk istiyorum geçen ay gonal f ve ovitrelle kullandım yumurtalıklarım gayet iyiydi ve doktorum günleri değerlendirin dedi ve ben eşimle 12 gündür ilişki oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapalı benim adetime 1 hafta var ve dün pembe kanama oldu ve hala devam ediyor ama azar azar yani adetime daha 1 hafta var ben hiç erkenden hasta da olmadım acaba yerleşme kanaması mı test yaptım bişey çıkmadı idrar testi yani aşırı kafam karıştı tavsiyelerinize ihtiyacım var 😔😔 bide adetim temmuz 27 snde olmam lazım

6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir

merhaba ben 2 ay önce bişeyler yaşadım ve 2 aydırda regl günüm tam zamanında oluyor 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce? Ve hiç bir şekilde birleşme olmadı sadece sürtünme oldu partnerim zaten korunmuştur ama beni korkuttular sizce 2 defa regl olmama rağmen ve sürtünme yolu ile hamile kalma ihtimalim var mı sizce

merhaba ben 2 ay önce bişeyler yaşadım ve 2 aydırda regl günüm tam zamanında oluyor 4 tane test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce? Ve hiç bir şekilde birleşme olmadı sadece sürtünme oldu partnerim zaten korunmuştur ama beni korkuttular sizce 2 defa regl olmama rağmen ve sürtünme yolu ile hamile kalma ihtimalim var mı sizce
imkansiz.iciniz rahat olsun

adet agrisi gibi birden agri yasadim tuvalette kahverengi akinti geldi.dedim erken adet oluyorum sanirim.... derken 5 saatte akinti kesildi bekledim gelmedi sizisi vardi gecmedi ama.normalde adet oldugumda boyle kesilme olmaz.hemen test yaptim 2. cizgi cikti
olabilir 1haftadan yerlesir rahme .

Bu ayın 5 inde reglim başladı ve bittikten sonra 13unde yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk bugün kahverengi akıntı geldi 6.gun oluyor.ama forumlarda adete yakın oluyormuş sizce bu enfeksyon falan mı yoksa yerleşme kanaması olabilir mi şuan karın alt bölgemde sızı da var
2 gebeligimde de yerlesme knamasi yasadim ama 6 gun cok erken

3 gun vardi adete
Kızlar banada yardım edin nolur 27 haziran çatlatma iğnesi kullandım 29 haziran aşılama olacaktım ama malesef eşim sprem veremediği için olmadı iğneden 12 gün sonra adetim başladı yani 12 temmuz da adetim 4 gün sürdü 5.gün birlikte olduk eşimle birlikte olmamızın üstünden 6 gün geçti dün üylesine bir test yapayım dedim ama testim çok silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim imkansız ama
IMG_20200722_235522.webp

Kızlar banada yardım edin nolur 27 haziran çatlatma iğnesi kullandım 29 haziran aşılama olacaktım ama malesef eşim sprem veremediği için olmadı iğneden 12 gün sonra adetim başladı yani 12 temmuz da adetim 4 gün sürdü 5.gün birlikte olduk eşimle birlikte olmamızın üstünden 6 gün geçti dün üylesine bir test yapayım dedim ama testim çok silik çıktı sizce hamile olabilirmiyim imkansız ama Eki Görüntüle 2666256
hafif cok silik bi cizgi var ama olmama ihtimalinizi yuksek goruyorum.bu testlerde bu kadar silik cizgi olabiliyor. benim de olmustu gebelik yoktu.hatta kuruyunca cikiyor genelde testin yapisindan dolayi

hafif cok silik bi cizgi var ama olmama ihtimalinizi yuksek goruyorum.bu testlerde bu kadar silik cizgi olabiliyor. benim de olmustu gebelik yoktu.hatta kuruyunca cikiyor genelde testin yapisindan dolayi
Doğrudur akşam yaptım yoktu sabah gürdüm bende normalde benim testleri hep silik çıkıyor hamileyim sanıyorum umutlanıyorum ama kan verince çıkmıyor neden acaba testlerin hep silik çıkıyor🤷‍♂️

Doğrudur akşam yaptım yoktu sabah gürdüm bende normalde benim testleri hep silik çıkıyor hamileyim sanıyorum umutlanıyorum ama kan verince çıkmıyor neden acaba testlerin hep silik çıkıyor🤷‍♂️
benimde öyle oluyordu canim cok umutlaniyordum sonra test yapmayi aglayiz zirlamayi yumurtlama gunu takip etmeyi biraktim o ay hamile kaldim 8 ay uğraşıp psikolojimi bozup tedaviye baslayacakyim rahim filmi çekilecekti o ay adetimden 3 yada 4 gun onve hameli kalmışım adet olmam gerekirken mantar oldum doktora gittim kan testi yapildi hamilelik yok diye mantar ilacida kullandim demem oki geç dollenmeymis kafaya takınca gercekten olmuyo canim

benimde öyle oluyordu canim cok umutlaniyordum sonra test yapmayi aglayiz zirlamayi yumurtlama gunu takip etmeyi biraktim o ay hamile kaldim 8 ay uğraşıp psikolojimi bozup tedaviye baslayacakyim rahim filmi çekilecekti o ay adetimden 3 yada 4 gun onve hameli kalmışım adet olmam gerekirken mantar oldum doktora gittim kan testi yapildi hamilelik yok diye mantar ilacida kullandim demem oki geç dollenmeymis kafaya takınca gercekten olmuyo canim
Keşke elimde olsa çok istiyorum kafaya takmamayı ama olmuyor yapamıyorum çok stres çok özüntü mafediyor beni birde 5 düşüğüm birden oldu atlatamıyorum

Keşke elimde olsa çok istiyorum kafaya takmamayı ama olmuyor yapamıyorum çok stres çok özüntü mafediyor beni birde 5 düşüğüm birden oldu atlatamıyorum
anladim canım rabbim tez zamanda sanada bir evlat nasip eder inşallah saglikla sıhhatle düşünklerinin nedeni neymiş canim kaçıncı haftada oldu arastirilmadimi

anladim canım rabbim tez zamanda sanada bir evlat nasip eder inşallah saglikla sıhhatle düşünklerinin nedeni neymiş canim kaçıncı haftada oldu arastirilmadimi
Yanlış bir doktora denk geldik canım özel kliniği vardı yumurta büyütme iğnesi verdi 5 yumurtam büyütüp çatlatı aşılama olacaktım ama eşim yine sprem veremediği için normal ilişki olduk ve beş yumurtam da tutu yani beşiz kanamam oldu beşini birden kaybedebilirdik ve tabi rahmimde 19 yaşındaydım doktor 3 tanesini öldürüp 2 tane kalması lazım dedi başta istemedim doktora dahi gitmedim 10 haftalık oldular kanamam oldu mecbu 3 tanesini karnımda öldürdüler doktor bize yüzde 90 2 tane kalcak taşıyacak demişti ama malasef 14 haftalık en ikizlerimide enfeksiyondan ve sancılarım ın olmasına rağmen doktorların keyif yapıp çağırmamıza rağmen gelmediler inden dolayı kaybettik bütün bunlar geçen sene oldu 3 yıllık evliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada

Yanlış bir doktora denk geldik canım özel kliniği vardı yumurta büyütme iğnesi verdi 5 yumurtam büyütüp çatlatı aşılama olacaktım ama eşim yine sprem veremediği için normal ilişki olduk ve beş yumurtam da tutu yani beşiz kanamam oldu beşini birden kaybedebilirdik ve tabi rahmimde 19 yaşındaydım doktor 3 tanesini öldürüp 2 tane kalması lazım dedi başta istemedim doktora dahi gitmedim 10 haftalık oldular kanamam oldu mecbu 3 tanesini karnımda öldürdüler doktor bize yüzde 90 2 tane kalcak taşıyacak demişti ama malasef 14 haftalık en ikizlerimide enfeksiyondan ve sancılarım ın olmasına rağmen doktorların keyif yapıp çağırmamıza rağmen gelmediler inden dolayı kaybettik bütün bunlar geçen sene oldu 3 yıllık evliyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada
Yumurta büyütme iğnesi gonal f miydi?

Back