• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mi yardımcı olur musunuz

Bebyssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
363
267
53
34
Bu ayın 5 inde reglim başladı ve bittikten sonra 13unde yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk bugün kahverengi akıntı geldi 6.gun oluyor.ama forumlarda adete yakın oluyormuş sizce bu enfeksyon falan mı yoksa yerleşme kanaması olabilir mi şuan karın alt bölgemde sızı da var

6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir

6 gun biraz az gibi canim ama herkesde farkli olabilir yaniltmak istemem 11.gunde olmustu benim.yerlesme kanamasi yasadigim gun evde yaptigim testte de 2 cizgi cikmisti.sızı bende de olmustu ama basit bir enfeksiyondada kahverengi akinti gelebiyor.bence 3 gun falan sabredin yerlesmeyse testte cikacaktir
Sizin yerleşme kanmadı nasıl olmuştu benimde adete 5 gun kala kahverengi lekeleme oldi ama baska gelmedi smdi adete 3 gun var

Bu ayın 5 inde reglim başladı ve bittikten sonra 13unde yumurtlama gününde eşimle birlikte olduk bugün kahverengi akıntı geldi 6.gun oluyor.ama forumlarda adete yakın oluyormuş sizce bu enfeksyon falan mı yoksa yerleşme kanaması olabilir mi şuan karın alt bölgemde sızı da var
Daha Çok Erken canım

adet agrisi gibi birden agri yasadim tuvalette kahverengi akinti geldi.dedim erken adet oluyorum sanirim.... derken 5 saatte akinti kesildi bekledim gelmedi sizisi vardi gecmedi ama.normalde adet oldugumda boyle kesilme olmaz.hemen test yaptim 2. cizgi cikti

Bide yerleşme kanaması rengi nasıldı sizde bu kahverengiydi görsellerden baktimda kırmızıya yakın pembe gibi renkler cogunlukta

Ara kanama da olabilir cnm bende 2 defa yaşadım böyle gün boyu koyu kahve rengi geldi hep sonra sonuç negatif oldu tabi

Üzdü bu yaa 😅😅 normalde hiç böyle bişey gelmezdi ilk defa gelince heyecanlandım 😢
Yumurtlama kanaması yada ara kanama olabilir ama neden olmasın hemen üzülme 😃 erken olduğu için dedim ben

Bide yerleşme kanaması rengi nasıldı sizde bu kahverengiydi görsellerden baktimda kırmızıya yakın pembe gibi renkler cogunlukta
benim bulanık kahverengiydi canim.ama dedigim gibi herkesin farkli oluyor doktorumda kendini baskalarinla kiyaslama demisti..mesela ben ovulasyonda hep 2 adet ortasi olur saniriodum ama doktorum kendi hamileliginde regliden 2 gun once hamile kaldigini soyledi.herkesin farkli olur.sabredin yerlesme ise 3 gune erken gebelik testleri sonuc verecektir

benim bulanık kahverengiydi canim.ama dedigim gibi herkesin farkli oluyor doktorumda kendini baskalarinla kiyaslama demisti..mesela ben ovulasyonda hep 2 adet ortasi olur saniriodum ama doktorum kendi hamileliginde regliden 2 gun once hamile kaldigini soyledi.herkesin farkli olur.sabredin yerlesme ise 3 gune erken gebelik testleri sonuc verecektir
Ay inşallah yaa bakalım hayırlısı olsun

Bilmiyorum canım benim yerleşme kanaması adete 4 gün varken oldu ama belki daha erkende olabilir bence kesin bir kanıt değil adete yakın olması

Evet okuduğum kadarıyla öyle olması gerekiyormus neyse hayırlısı artık adetin 14.gunu yumurtlama onda sonra ki 7 günle 14 gün arasında olması gerekiyormus ara kanamanın benim bununla alakası yok 😅

Adete kc gun kala oldu sizin yerlesme kanamasi?

Sizin yerleşme kanmadı nasıl olmuştu benimde adete 5 gun kala kahverengi lekeleme oldi ama baska gelmedi smdi adete 3 gun var
Cok afedersiniz ama miktari neydi? Bende adetim hic sekmez 4 gun var ve bugun bi kahverengi leke geldi arkasi gelirmi gelmezmi blmiorm umutlanmakta istemiorm ama icim icime sigmiyor.. cok az bi miktar gelmis benimki cokmu olmali? Kisiden kisiye degisirmi

Cok afedersiniz ama miktari neydi? Bende adetim hic sekmez 4 gun var ve bugun bi kahverengi leke geldi arkasi gelirmi gelmezmi blmiorm umutlanmakta istemiorm ama icim icime sigmiyor.. cok az bi miktar gelmis benimki cokmu olmali? Kisiden kisiye degisirmi
Çok az geldi leke tarzında kahverengi hatta dedim adet mi oluyorum 5 gün vardı o kadar erken hic olmam sonradan devamı gelmedi normal akıntı devam etti

Back