Kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin canimmrb benim de adetim düzenlidir fakat 5 gün geçince kan testi yaptırdım beta hcg 8,25 çıktı ama aynı gün ise adet oldum dr bir hafta sonra gel tekrar değerlendirelim dedi. Bir bilginiz var mı?
Yerleşme kanamasıyla br ilgisi yok ki bhcg nin kimisinde olmuyor çünkü yerleşme kanaması. Ama yerleşmeye başladığı ilk günden itibaren artıyor yani bitmesini beklemene gerek yok bence senin ki yerleşme kanaması gibi değilde üstüne görme gibi diye düşünüyorum yerleşme kanaması en fazla iki gün sürüyor çünkü. Insallah üstüne görüyorsundur da bebisin seninlwdiR. 1 hafta gecikmeden olduğunda idrarda gebelik yapabilirsin o zman varsa gösterir Silik te olsa
Canım bir gebelik testi alip yapsana. Ya da kan testi .. dedikleine göre bir ihtimal tabiki gebelik. Üstüne görüyo da olabilirsin ya da normal adet sökülmek üzeredir olabilirDün gece kahverengi akıntım oldu sabah kanama oldu biraz ve sonra yine kahverengi akıntı devam ediyor hamile olma ihtimalım varmı
Teşekkür ederim evet test Yaptım ama negatif çıktı üzgünümCanım bir gebelik testi alip yapsana. Ya da kan testi .. dedikleine göre bir ihtimal tabiki gebelik. Üstüne görüyo da olabilirsin ya da normal adet sökülmek üzeredir olabilir
ayni durumdayim senleDün gece kahverengi akıntım oldu sabah kanama oldu biraz ve sonra yine kahverengi akıntı devam ediyor hamile olma ihtimalım varmı