Yerleşme kanaması devam ederken BetaHCG değeri artar mı?

Kac gun geçti hastalik uzerinden peki? Adet gununuz gectiyse kanda baktırın bence mutlaka. Hayırlısı olsun insaAllah

yerlesme kanamasi ile ustune gorme arasindaki fark nedir.
Yerleşme kanaması adet gününde ya da adette 1-2 gun varken olur ve sadece kahverengi ya da uçuk pembe dir. Ve de 2 günden fazla sürmez damla şeklinde olur günlük Ped bile doldurmaz. Üstüne görme adet gibi olur köyü kahve ya da kahve rengi olur normal adetinden kısa sürer. Hatta kimileri normal adet bile oluyor hamileyken üstüne görüyor o yüzden hamile olduğunu anlayamıyor. Böyle bir şüpheniz varsa mutlaka kan testi yaptırın. Kesin ve net sonuç verir

Merhaba bende yeniyim ve senin gibi lekelenmler yaşıyorum adetim 4 fun gecikti ve sonra bu kanamalar basladi kahverengi ilk ucuk pembe sonra kahverengi koyu belim kopuyor adet olcakmis gibi bas agrilari var ara ara migde bulantilati 22 adet olmadim diye 26 da test yaptim negatif cikti

aynısını bende yaşadım benim lekeler kırmızıya dönmedi sende durumlar ne olacak benide bilgilendirirseniz sevinirim...

cvp icin tesekkur ederim.korkuyorum test yaptirmaya.kizim daha kucuk

Benim 4 gündür yogun kahverengi akintim var hala belimde cok agrio canım
aynısı yaşadım cnm regli geçtikten 4 gün sonra başladı ve ped bile kullanmadım günlük iç çamaşırı değiştirdim sen öncesinde bi ilaç bi kür felan yaptın mı..

aynısı yaşadım cnm regli geçtikten 4 gün sonra başladı ve ped bile kullanmadım günlük iç çamaşırı değiştirdim sen öncesinde bi ilaç bi kür felan yaptın mı..
Hiç bir kur yapmadım cnm ben sadece ceviz muz kivi bol vitaminli besinlee aldik her fun 1 bardak portakal suyu icierim sadece Afedersin kagit havlu kullanıyorum ben ole şakır şakır gelmiyor ama yogunlugu var kahverengi lekenin

Hiç bir kur yapmadım cnm ben sadece ceviz muz kivi bol vitaminli besinlee aldik her fun 1 bardak portakal suyu icierim sadece Afedersin kagit havlu kullanıyorum ben ole şakır şakır gelmiyor ama yogunlugu var kahverengi lekenin
leken kaç gün sürecek bence bi bekle sonrasında regliye dönecek mi eğer dönmezse bittikten bir hafta sonra kanda test yap o zaman belli oluyor o zamana kadar negatif çıkıyor bendede hep negatif çıkarken bir hafta sonrası pozitif oldu ama değer tekrar düştü inş. hayırlısı olur..

4 gündür sürüyor seninde yogunnuydu leken hamilelik oldumu peki

herkes sevinirken ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…