Yerleşme kanaması devam ederken BetaHCG değeri artar mı?

KIZLAR YARDIM EDİN BANA LÜTFEN HİKAYEMİ ANLATYRUM..BEN Bİ DÜSÜKIZLRAŞK YASADIM VE BEBEGİM DUSELİ 9 AY OLDU ARTIK BEBEK İSTYRUZ DOKTRA GTTİM KLOMEN KULANDIM3 YUMURTAN OLUSTU DEDİ CATLATMA İĞNESİ VURULDUM VE BUGN TAM12 GÜN OLDU İĞNE VURALILI TEST YAPTIM POZİTİF CIKTI SNRA NEGATİF OLDU HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM DAHA ADETİME 10 GÜN VAR KIZLAR KAN SONUCUMDA 2.9 DOKTR GÜNÜNGECİNCE GEL DEDİ..KIZLAR ARTAR MI SNUCUM

rica ederim:-)gebelik varsa baya yuksek cikmali deger benim ilk baktirdigimda 900 kusurdu mesela adetimi 3 4 gun gecmisti.yani simdilik.cok dusuk bi deger o ama umutsuzluga kapilmayin bi sikintiniz yoksa insallah Allah nasip eder bi gun:-)
Ya canm benim adetimde 4 gün gecti cuma günü kan testi yaptm beta hcg 5.3 çıktı hemşire sınırda dedi pazartesi günü yine gel kan alalım dedi bu sabah idrar testi yaptm negatif bana bi aciklik getrrmsnz korkudan uyku uyuyamiyorun

Yerleşme kanaması adet gününde ya da adette 1-2 gun varken olur ve sadece kahverengi ya da uçuk pembe dir. Ve de 2 günden fazla sürmez damla şeklinde olur günlük Ped bile doldurmaz. Üstüne görme adet gibi olur köyü kahve ya da kahve rengi olur normal adetinden kısa sürer. Hatta kimileri normal adet bile oluyor hamileyken üstüne görüyor o yüzden hamile olduğunu anlayamıyor. Böyle bir şüpheniz varsa mutlaka kan testi yaptırın. Kesin ve net sonuç verir
Umarim okursunuz ben dun 2 tane idrar etsti yaptim ikisindede 2 ci cizgi silik çikti ondan sonra adet oldum baya kan var ondan sonra acile gittim beta hcg testinde sonuclar 20 çikti sizce bebegim varmi yoksa düşük mü yapiyorum 😢

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

canim meraba hemsireyim ben sana yardimci olayim istedim gebelik olustuysa beklenen adet gununden sonra kanda betahcg yukselmeye baslar.yerlesme kanamasi olmayabilir bu cunku betahcg hic cikmamis ama genede idrar testi yap bikac gun sonrada tekrar kan testi yaptir.betahcg cikmayip adetlerin boyle devam edersede bi doktora gorun baska bi sikinti cikmasin
Canım şimdi banada bi akıl ver 1 mayısta adet oldum 7 sinde bitti iki gündür hiç yaşamadığım bişey oldu hafif pembe kahverengi lekelenmem var bu nedemek oluyo acaba adetime var daha neyin belirtisi bu adetim bittikten sonra beraberliğim oldu eşimle hamiş olabilirmiyim. ???

Umarim okursunuz ben dun 2 tane idrar etsti yaptim ikisindede 2 ci cizgi silik çikti ondan sonra adet oldum baya kan var ondan sonra acile gittim beta hcg testinde sonuclar 20 çikti sizce bebegim varmi yoksa düşük mü yapiyorum 😢

Muhtemelen kimyasal gebelik yaşadınız rabbim tez vakitte yerini sağlıklı bir bebekle doldursun 🙏

Canım şimdi banada bi akıl ver 1 mayısta adet oldum 7 sinde bitti iki gündür hiç yaşamadığım bişey oldu hafif pembe kahverengi lekelenmem var bu nedemek oluyo acaba adetime var daha neyin belirtisi bu adetim bittikten sonra beraberliğim oldu eşimle hamiş olabilirmiyim. ???

Canım bu yumurtlama kanaması yumurtlama takibi yaptığım aylarda banada olmuştu bebek istiyorsan bu 3 günü üst üste değerlendir

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Canım adetten 10 gün önce gebelik oluşmuş olmaz yumurtlama yaşıyor olabilirsin eğer ovulasyon testiyle takip etmediysen leke gördüğün günü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir. Takvim uygulamaları yanıltabiliyor

Sonucunuz ne oldu

Yerleşme kanamasıyla br ilgisi yok ki bhcg nin kimisinde olmuyor çünkü yerleşme kanaması. Ama yerleşmeye başladığı ilk günden itibaren artıyor yani bitmesini beklemene gerek yok bence senin ki yerleşme kanaması gibi değilde üstüne görme gibi diye düşünüyorum yerleşme kanaması en fazla iki gün sürüyor çünkü. Insallah üstüne görüyorsundur da bebisin seninlwdiR. 1 hafta gecikmeden olduğunda idrarda gebelik yapabilirsin o zman varsa gösterir Silik te olsa
konu eski ama birşey öğrenmek istedim benim de adetim 7 gün geçikti ve 5 gün kahve rengi çojk özür dilerek söylüyorum menopaza giren bayanlar gibi geldi normalde adetim olucakken kasık ve göğüs ağrım olurdu ama hiç birbelirti olamadı sizce gebelik sözkonusumudur

canim meraba hemsireyim ben sana yardimci olayim istedim gebelik olustuysa beklenen adet gununden sonra kanda betahcg yukselmeye baslar.yerlesme kanamasi olmayabilir bu cunku betahcg hic cikmamis ama genede idrar testi yap bikac gun sonrada tekrar kan testi yaptir.betahcg cikmayip adetlerin boyle devam edersede bi doktora gorun baska bi sikinti cikmasin
Merhaba hemşireyim diye yazınca size bir şey danışmak istiyorum öncelikle Şubat 4 dünde adet oldum bugün itibari ile pembemsi çok az bir iki damla kan geldi ve hala daha karnımda sancı var 2 ay bir süredir gebelik deniyoruz bu kanama yerleşme olabilir mi ?

X