Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması adet gününde ya da adette 1-2 gun varken olur ve sadece kahverengi ya da uçuk pembe dir. Ve de 2 günden fazla sürmez damla şeklinde olur günlük Ped bile doldurmaz. Üstüne görme adet gibi olur köyü kahve ya da kahve rengi olur normal adetinden kısa sürer. Hatta kimileri normal adet bile oluyor hamileyken üstüne görüyor o yüzden hamile olduğunu anlayamıyor. Böyle bir şüpheniz varsa mutlaka kan testi yaptırın. Kesin ve net sonuç veriryerlesme kanamasi ile ustune gorme arasindaki fark nedir.
aynısını bende yaşadım benim lekeler kırmızıya dönmedi sende durumlar ne olacak benide bilgilendirirseniz sevinirim...Merhaba bende yeniyim ve senin gibi lekelenmler yaşıyorum adetim 4 fun gecikti ve sonra bu kanamalar basladi kahverengi ilk ucuk pembe sonra kahverengi koyu belim kopuyor adet olcakmis gibi bas agrilari var ara ara migde bulantilati 22 adet olmadim diye 26 da test yaptim negatif cikti
Benim 4 gündür yogun kahverengi akintim var hala belimde cok agrio canımaynısını bende yaşadım benim lekeler kırmızıya dönmedi sende durumlar ne olacak benide bilgilendirirseniz sevinirim...
cvp icin tesekkur ederim.korkuyorum test yaptirmaya.kizim daha kucukYerleşme kanaması adet gününde ya da adette 1-2 gun varken olur ve sadece kahverengi ya da uçuk pembe dir. Ve de 2 günden fazla sürmez damla şeklinde olur günlük Ped bile doldurmaz. Üstüne görme adet gibi olur köyü kahve ya da kahve rengi olur normal adetinden kısa sürer. Hatta kimileri normal adet bile oluyor hamileyken üstüne görüyor o yüzden hamile olduğunu anlayamıyor. Böyle bir şüpheniz varsa mutlaka kan testi yaptırın. Kesin ve net sonuç verir
aynısı yaşadım cnm regli geçtikten 4 gün sonra başladı ve ped bile kullanmadım günlük iç çamaşırı değiştirdim sen öncesinde bi ilaç bi kür felan yaptın mı..Benim 4 gündür yogun kahverengi akintim var hala belimde cok agrio canım
Hiç bir kur yapmadım cnm ben sadece ceviz muz kivi bol vitaminli besinlee aldik her fun 1 bardak portakal suyu icierim sadece Afedersin kagit havlu kullanıyorum ben ole şakır şakır gelmiyor ama yogunlugu var kahverengi lekeninaynısı yaşadım cnm regli geçtikten 4 gün sonra başladı ve ped bile kullanmadım günlük iç çamaşırı değiştirdim sen öncesinde bi ilaç bi kür felan yaptın mı..
leken kaç gün sürecek bence bi bekle sonrasında regliye dönecek mi eğer dönmezse bittikten bir hafta sonra kanda test yap o zaman belli oluyor o zamana kadar negatif çıkıyor bendede hep negatif çıkarken bir hafta sonrası pozitif oldu ama değer tekrar düştü inş. hayırlısı olur..Hiç bir kur yapmadım cnm ben sadece ceviz muz kivi bol vitaminli besinlee aldik her fun 1 bardak portakal suyu icierim sadece Afedersin kagit havlu kullanıyorum ben ole şakır şakır gelmiyor ama yogunlugu var kahverengi lekenin
4 gündür sürüyor seninde yogunnuydu leken hamilelik oldumu pekileken kaç gün sürecek bence bi bekle sonrasında regliye dönecek mi eğer dönmezse bittikten bir hafta sonra kanda test yap o zaman belli oluyor o zamana kadar negatif çıkıyor bendede hep negatif çıkarken bir hafta sonrası pozitif oldu ama değer tekrar düştü inş. hayırlısı olur..
çarşamba pozitifti cuma değer düştü doktor kimyasal dedi bilmiyorum bakalım ne olacak HAYIRLISI ALLAH'TAN..4 gündür sürüyor seninde yogunnuydu leken hamilelik oldumu peki
Dr inşallah yanilmistir da evladini kucavina alirsin rabbim sağlıklı hayırlı evlat verain bizlere sen kac gun sonra test yaptirdinçarşamba pozitifti cuma değer düştü doktor kimyasal dedi bilmiyorum bakalım ne olacak HAYIRLISI ALLAH'TAN..
aminnn cnm inş. lekenme bittikten bir hafta sonra pozitifti..Dr inşallah yanilmistir da evladini kucavina alirsin rabbim sağlıklı hayırlı evlat verain bizlere sen kac gun sonra test yaptirdin
Bende pazartesi kana baktirim diyorum erken bi durum varsa tedbir alauim diye canımaminnn cnm inş. lekenme bittikten bir hafta sonra pozitifti..
baktır içinde kalmasın inş. varsada hemen çıkar belirsizlik kadar kötü bişey yok hadi hayırlısı ..Bende pazartesi kana baktirim diyorum erken bi durum varsa tedbir alauim diye canım
Aynen beklemek cok zor bide böyle gerilimli ki sorma inşallah isteyen herkezin bebekleri olsunnnnbaktır içinde kalmasın inş. varsada hemen çıkar belirsizlik kadar kötü bişey yok hadi hayırlısı ..
İNŞ. CNM İSTEYEN HERKESİN OLUR..Aynen beklemek cok zor bide böyle gerilimli ki sorma inşallah isteyen herkezin bebekleri olsunnnn
herkes sevinirken benYerleşme kanaması adet gününde ya da adette 1-2 gun varken olur ve sadece kahverengi ya da uçuk pembe dir. Ve de 2 günden fazla sürmez damla şeklinde olur günlük Ped bile doldurmaz. Üstüne görme adet gibi olur köyü kahve ya da kahve rengi olur normal adetinden kısa sürer. Hatta kimileri normal adet bile oluyor hamileyken üstüne görüyor o yüzden hamile olduğunu anlayamıyor. Böyle bir şüpheniz varsa mutlaka kan testi yaptırın. Kesin ve net sonuç verir