Yerleşme kanaması devam ederken BetaHCG değeri artar mı?

arkadaşlar ben şubatta ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit etmiştim bu ay hamile kalcağımdan çok ümitliydim 27 şubatta regl oldum. sorum şu normalde benim 8 gün falan sürer ama dünden beri hiçbişey gelmiyor. acaba yerleşme kanaması üstüne görme olabilirmi diyorum ilk 3 gün bildiğin regl gibi fazla fazla geldi lekem. ama ilk defa böyle oluyo hep 8-9 gün sürebilir. böyle fazlaca lekesi gelipte hamile olduğunu öğrenen var mı ne yapmalıyım test yapsammı yoksa boşuna ümitlenmeyeyim mi?

canım ben yerleşme kanaması olmadım. herkes oluyor diye birşey yok. bence önümzdeki bir kaç gün içinde gebelik testini tekrarla

Kızlar ben yaşadığımı anlatayım.
21 subatta kahverengi lekelenmem başladı
22 subatta 5ten kucuk cikti değerim
26 subatta cift cizgiyi gördüm ve o gun 15.99 çıktı
2 martta 30.8 çıktı
3 mart akşamı kanamam başladı yani tutunamadı

Geçmiş olsun canım oncelikle ama neden tutunamamis dr sordunmu benimde lekelenmem oldu test yaptım negatif cikti 4 gun sonrada adet oldum allahtan hayirlisini diledim hep diliyorum da herkez icin

kimyasal gebelik yasamışsın canım

Hipotiroit hastasıyım p.tesi gunu tsh değerim 3.49du onun etkisi de olabilir. Toksoplazma hastaligini gecirmemisim , pazar gunu unutup evinde kedisi olan bir arkadasima gittik onun da etkisi olabilir. Kimyasal da olabilir.. Hayirlisi boyleymis baska bisey diyemem bu durumda Endokrinoloji doktorum bugun ilac dozumu yukseltti. Cuma günü yine beta hcg tahlili yaptirmami soyledi. Ona göre kadın doğum doktoruma gitcem. Degerim cok dusuk olduğu için gitmemistim..

toksopilazma ıyı pişmemiş etten çiğ köfteten ve iyi yıkanmamış yeşilliktende gecebiliyor. benım cocuklugumdan berı kedim var hep bırlıkte yatarız cocukken aşıları bıle yoktu kedimin benım toksopilazma testım negatıf mesela
siz de yaptırmışsınız sizinkıde negatıf kımyasal gebeliğinizin kedili bir eve gıtmenızle hıç alakası yok

Kadin doğum doktorum kedi ve köpek tuyunden uzak durmamı söyledi. Hemşire bir arkadaşım da düşük yapabilirsin dedi. Neyse artık nedeni cok da onemli degil sonucu onemli

Kadin doğum doktorum kedi ve köpek tuyunden uzak durmamı söyledi. Hemşire bir arkadaşım da düşük yapabilirsin dedi. Neyse artık nedeni cok da onemli degil sonucu onemli
kedi köpek tuyunun iç parazıt aşısı yapıldıgı sürece kafamızdakı saçtan bır farkı yok

alıntı

Bebeğinizi oluşturacak bu hücre topluluğu rahim iç tabakasına geldiğinde kendisi için en mükemmel yeri bularak bu haftanın başında buraya yerleşir. Çoğu durumda en mükemmel yer damarlanmanın en iyi olduğu rahim arka duvarının üst kısımlarıdır.
İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.
Bu haftanın sonunda normal şartlarda adet kanamanızı bekleyecektiniz. Gebelik planladığınıza göre beklentiniz kanamanızın olmaması yönünde olacak elbette. "Acaba hamilemiyim?" diye meraklanmaya başladınız. Bu sorunun cevabını alabilmek için farklı seçenekleriniz var: Kanda beta HCG hormonu (bu hormon implantasyon gerçekleştikten sonra salgılanır) ölçümü henüz bu haftada dahi gebelik tanısı koyabilir. Ancak bu test kan alınmasını gerektirir ve nispeten pahalı bir testtir. İdrar testleri ise ucuz testlerdir ancak gecikme olduktan sonra doğru sonuç vermeye başlarlar.
Bu haftanın sonunda adet görmeyecek olsanız dahi aynen adet görecekmiş gibi belirtiler hissedebilirsiniz. Kadınların önemli bir kısmında yorgunluk, göğüslerde dolgunluk, uykuya eğilim, bel ağrısı ve ruh hali değişiklikleri henüz bu dönemde bile kendini gösterebilir. Kendinizde hiç bir değişiklik hissetmiyorsanız sabredin: Gebelik henüz yeni başlamıştır ve belirtiler henüz ortaya çıkmamıştır..

yani implantasyon kanaması sonrası beta hcg artıyormuş ilk döllendğinde değil

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdim ama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mi bu durumun?

Kızlar!
Ben 29 nisanda adet oldum.14 mayısta kahverengi leke geldi akşamında da kan gördüm az miktarda. 5 gündür de az az kanama var.15 inde kan testi yaptırdım. Erken olduğu için mi bilmiyorum 0.100 çıktı.kızıma hamileyken de daha adet tarihim gelmeden su gibi akıntim olmuştu başka belirtim yoktu. Onu 3 haftalikken öğrendim. Kanama hiç gormedigim bi şey. Ben umidimi yitirdimama eşim hala ümitli.gebelikle alakası olabilir mibu durumun?

Kizlarr bir sorum var yadimci olun 2 mayis da adet oldum ( yanliz adet duzensizliyim var ) 18 mayis da hafif kanamam oldu ve 21 mayis de kahverengi kanamam oldu simdi kasiklarim da ara sira agri var ve belim arıyo ara sira ve sik toillete gitmeye basladim er bu ay da duzensiz deyilse 8 gun var adetime acaba HAMİLEMİYİMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…