- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 46
Canım ne yaptın dr gittinmiİNŞ. CNM İSTEYEN HERKESİN OLUR..
canım ben yerleşme kanaması olmadım. herkes oluyor diye birşey yok. bence önümzdeki bir kaç gün içinde gebelik testini tekrarlaSat 29 ocak Bat 25 Şubat (Bugün)
Tam 4 gündür bi açık bi koyu kahverengi akıntım oluyor. Bugun 4-5 damla kan geldi hastalandım diye dusundum yine koyu kahverengiye döndü.
Pazartesi gunu yani kanama basladiktan bir buçuk gun sonra kan testim 5ten küçük çıktı.
Internette okuduguma göre BETA-HCG yerleşme kanamasından sonra artmaya başlıyormuş.
Sorum şu: Lekelenmem devam ederken HCG artar mı yoksa lekelenmemin bittikten sonra mi artmaya baslar? Lekelenmenin bitmesini mi bekleyeyim test icin, tabi sonu kırmızı olmazsa ?
evet kuzum gittim önce hamilesin dediler sonra değer düşünce kimyasal olmuşun dediler ama hala kanama olmadıCanım ne yaptın dr gittinmi
Canım çok sevindim inşallah kimyasal degildir icimden gecen senin bebegin var ve saglikli hamilesinevet kuzum gittim önce hamilesin dediler sonra değer düşünce kimyasal olmuşun dediler ama hala kanama olmadı
canımm inşaALLAH hamişimdir ne zaman çıkacak belli değil kanama yok piyasada nasıl kimyasal anlamadım sende ne var ne yok sen nasılsın..Canım çok sevindim inşallah kimyasal degildir icimden gecen senin bebegin var ve saglikli hamilesin
inşaALLAH sende hamişsindir beraber doğururuz ne güzel oluırrrrCanım çok sevindim inşallah kimyasal degildir icimden gecen senin bebegin var ve saglikli hamilesin
Bende kesin yok hasta oldum malesef ama hayırlısı artıkinşaALLAH sende hamişsindir beraber doğururuz ne güzel oluırrrr
Valla bende anlamadimki kimyasal nasıl oluoki duyuom ama yapay bebek gibi gelio banacanımm inşaALLAH hamişimdir ne zaman çıkacak belli değil kanama yok piyasada nasıl kimyasal anlamadım sende ne var ne yok sen nasılsın..
Geçmiş olsun canım oncelikle ama neden tutunamamis dr sordunmu benimde lekelenmem oldu test yaptım negatif cikti 4 gun sonrada adet oldum allahtan hayirlisini diledim hep diliyorum da herkez icinKızlar ben yaşadığımı anlatayım.
21 subatta kahverengi lekelenmem başladı
22 subatta 5ten kucuk cikti değerim
26 subatta cift cizgiyi gördüm ve o gun 15.99 çıktı
2 martta 30.8 çıktı
3 mart akşamı kanamam başladı yani tutunamadı
kimyasal gebelik yasamışsın canımKızlar ben yaşadığımı anlatayım.
21 subatta kahverengi lekelenmem başladı
22 subatta 5ten kucuk cikti değerim
26 subatta cift cizgiyi gördüm ve o gun 15.99 çıktı
2 martta 30.8 çıktı
3 mart akşamı kanamam başladı yani tutunamadı
toksopilazma ıyı pişmemiş etten çiğ köfteten ve iyi yıkanmamış yeşilliktende gecebiliyor. benım cocuklugumdan berı kedim var hep bırlıkte yatarız cocukken aşıları bıle yoktu kedimin benım toksopilazma testım negatıf meselaHipotiroit hastasıyım p.tesi gunu tsh değerim 3.49du onun etkisi de olabilir. Toksoplazma hastaligini gecirmemisim , pazar gunu unutup evinde kedisi olan bir arkadasima gittik onun da etkisi olabilir. Kimyasal da olabilir.. Hayirlisi boyleymis baska bisey diyemem bu durumda Endokrinoloji doktorum bugun ilac dozumu yukseltti. Cuma günü yine beta hcg tahlili yaptirmami soyledi. Ona göre kadın doğum doktoruma gitcem. Degerim cok dusuk olduğu için gitmemistim..
kedi köpek tuyunun iç parazıt aşısı yapıldıgı sürece kafamızdakı saçtan bır farkı yokKadin doğum doktorum kedi ve köpek tuyunden uzak durmamı söyledi. Hemşire bir arkadaşım da düşük yapabilirsin dedi. Neyse artık nedeni cok da onemli degil sonucu onemli