canim oncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.Ben de su anda altinci kez hamileyim diger besi dusukle sonuclanmisti cok sukur simdi uc bucuk aylik olduk.Bende adetim iki gun gecti kan testi yaptirmistim hamilelik vardi ama ertesi gun kahverengi lekelenmeler basladi arada sirada artti lekeler ben yine ayni sonucu yasayacagimi sandim Allah korusun.Ama dr a gittigimde riskli oldugunu ama herseyin normal gozuktugunu soyledi daha sonra gittigimdede bikac hafta daha surecek demisti cunku kesenin yanindaki baska biseyden geliyormus leke hamdolsun bu zamana kadar geldik.Ama dikkat edeceksin surekli dinleneceksin ben hala dinleniyorum is falan kesinlikle yapmayacaksin ve ilaclarinida ihmal etmeyeceksin tabi en onemliside dua canim.Hayirlisi olsun insallah Rabbim tum isteyenlere nasip etsin bizimkileride kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
herkese günaydınnnnnnnnnnnn
canım bende 15 gündür folikasit kullanıorum adetime 5-6 gün kala günlük pedimi batırmıycak şekilde kahverengi akıntım geldi böle karamel gibi,dün yine bikaç damla geldi bugünde öyle ..adet olmaktan korkuyorum :26: sadece sağ kasığımda çook ince bir sızlanma oldulekelenmenin geldiği ilk günler onun dışında hiçbir adet belirtisi yok bende göğüslerim falan gayet sıkıntısızlar aksine geçen hafta çok sızlıorlardı ve dolgunlaşmışlardı,ama şimdi bişicik yok o lekelenmlerin dışında...acaba ne kadar sürer ?ya da adetime şuan 4 gün var idrar testi yapsam silik de olsa bişiler görür müyüm acabaa
bu arada son adet tarhim 28mart idi:26:
benm son adet tarihim 25 hazirandı yumurtlama döneminde birliktelik oldu bi takım belirtilerden dolayı gebelik umudum war aderime 4 gün kala predictor erken gebelik testi yaptm heyecanımdan tek çizgi çıktı 26 günde bi oluyorum bgn 3 gün var 2 3 gündür böle hafif kahwe lekelenmem oldu pek önemsemedm bgn yani adete 3 gün kala günlük pete pembemsi lekelenme olmş 4 5 saattir 1 2 damla geldi normalde adetimin ilk günü daha yoğun olurdum ve hiç bu kadar erken olmazdm acaba buı adet kanamasımı yerleşme kanamasımıdır neyapsam bilemiyorum tekrar yeni bi test mi yapsam daha 2 gün kalmş olacak
Dün adetim gecikeli 4 gün oldu ve kan testi yaptırdım 0,9((( ama bu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu... Tutunma kanaması olabilirmi ama bu kadar geç olmaz heralde... Off ümitsizim çok ama niye hala adet görmedim...
Canim bende de bahsettiğin şekilde lekeler oldu sonra kesildi. Beş gün bekledim evde test yaptım iki çizgi gözüktü. Pazartesi doktora gideceğim. İnşallah seninki de yerleşme kanamasıdir..
Dün adetim gecikeli 4 gün oldu ve kan testi yaptırdım 0,9((( ama bu sabah kahverengi bi lekelenmem oldu... Tutunma kanaması olabilirmi ama bu kadar geç olmaz heralde... Off ümitsizim çok ama niye hala adet görmedim...
Selamın aleyküm kızlar bende başımdan geçeni anlatmak istiyorum...son 3aydır adetim 28 gunde bir gelir ve kanamam bardaktan boşalırcasına başlar....bugun adtımın baslama gunuydu ve geldı ama nasıl? kahverengi kahve rengi kanama oluyo ama yogun değil ara ara...saat 5te baslayan adetım normalde 2. pedimide doldurmak üzere olurdu fakat suan pedim 4/1 i ara ara lekelenmiş ve wc de peçete ile sildikçe kahverengi ve azıcık bi leke oluyo peçetede de ... birkaç aydır korunmuyorduk acaba tuttumu sizce kızlar....sizce bu neyin habercisi olabılır...acaba yerleşme kanamasımı ...umutlanmak istemiyorum ama cevaplarınız içimi rahatlatır..cevaplarınız için şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?