selam arkadaslar ben yenı katıldım sıteye.benım adet gunume 1 hafta kala kahverengı bı akıntı geldı ama 1-2 damla. 2.gun ıse acık pembeye donustu gecen ay korunmadık esımle gercekten bebek sahıbı olmak ıstıyorum ama ılk kez basıma bu ay bole bısey geldı sızce ne olabılır?lutfen bılgı verın....
kızlar merhaba ben 5 aylık evliyim 3 aydır falan da korunmuyoruz en son adetim 22 şubattı hastalıımın bitmesinden bir hafta sonra göğüslerimde ağrılar başladı hala da devam edior 33 günde bir adet oluorum ve martın 27sinde adet olmam gerekior dün gece ve bu sabah peçeteye pembemsi renkte akıntı geldi şuanda hala azıcık gelior gibi ama bir damla falan adet olsam daha fazla gelirdi die düşünüorum karnım da ağrımıor acaba yerleşme kanaması mı yaşıorum bilemedim yaa umarım öledir çok bebek istiorum çünkü her ay hayal kırıklıı yaşamak istemiorum
serap son regl tarihin ne zaman dı kaç günde bir regl oluosun
son adet tarıhım 8 marttı.ben 35gunde bır adetoluyorum.dun 30.gundu.bugun bı test yapıcam.bılmıyorum belkıde psıkolojık olabılır.ama ıns deıldır.
serapcım benimde adet tarihime 5 gün kala pembemsi bişi gelmişti hemen ertesi gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı bi dene bakalım inşallah herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?