Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şöyle tahmin ediyorum sanırım senin yumurtan çatladı bazen öyle akıntıyla berbaer hafif pembe geliyor....bendende bi kaç defa geldi....ve yumurtladığımı söylediler.
Yerleşme kanaması olması için adet zamanın gelmesi lazım veya adetine 4-5gün kala ....
Sen yinede dikkat et ....
Hayırlısı
tutunma kanaması; gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
Kızlar acayip heycanlıyım şu anda ve kulaklarımın yandığını hissediyorum lütfen yorum yazın. şimdi baştan sona anlatıyorum bi yanlışlık olmasın diye .
ayın 30unda regl oldum bu gun 14.günüm. yani reglimden sonra bu gune kadar eşimle ikikere birlikte olduk
biraz önce tuvalete gittim , acaba yumurtlama olmuşmu diye vaginal sıvının kıvamına bakmak üzere parmağımı daldırdım. çıkan sıvının akışkanlığına bakıp yumurtladığımı anlıyordum normalde. ama parmağıma gelen akıntı resmen pespembeydi. sizce olabilirmi. yerleşme kanaması dedikleri bumu. dha erken tutturmuş olabilrmiyiz lütfen bir yorum yazın. ancak hafta sonu kan testi yaptırabilirim kızlar yaaa.sizlerde nasıl oldu?
slm bayanlar sesimi duyan olur inşallahh. ben normalde bu ay yani şubatın 2 sinde regli olmam gerekiyordu . Adettimin 3. günü gidip aşılama için gereken tahlillerimi yaptırıcaktım. her zaman düzenli olan reglim bu sefer bi türlü tam olarak gelemedi. yani sadece wc ye gittiğimde peçeteye gelecek şekilde 1 damla kahverengiye dönük bişey. 4 gün oldu artık evde testte yaptım bişey çıkmadı sizce ne yapmalıyım ne olur biri bana akıl versin.
evet canım aşılamam bu ay tahlillerden sonra olacaktı ama tahlilleri regli olamadığım için yaptıramadım .bilmiyorum ki yerleşmemidir değilmidir.kafam çok karışık