canım seni üzmek gibi olmasın ama daha 30 unda hasta olduğunu söylüyorsun 14 gün oldu diyosun bu 14 gün içinde sen daha ancak yumurtlayacaksın hadi bu 14 ün üzerinden 14 desek neyse uzun zamandır dilediğin için istediğin için herşeyi gebeliğe yoruyor olmanda normal 6 yılı bitirip 7 yıldır bebek arayan ben edindiğim tecrübelere dayanaraktan fazla ümit etme derim ama Dilerim Rabbimden ben yanılmış olayımda sen hamile olasın
bende dün eczaneden test aldım ikinci çizgi silik çıktı akşam eve gittiğimde kahverengi leke geldi bir iki damla doktora gittim bu sabah kan testi yaptırdım değeri 56.45 çıktı hamilesin dedi doktor lekeyi söylediğimdede düşük tehlikesi olabilir dedi yerleşme kanaması olamazmı acaba içinizde benim gibi olan varmıydı arkadaşlar???(bu arada adetime 5 gün var)
merhaba yeni üye oldum bu siteye doğum kontrol hapına yeni başlamıştım 4 gün içtikten sonra bırakmak zorunda kaldım sanırım yan etki yaptı aradan altı gün geçtikten sonra lekelenme tarzında kan gelmeye başladı benden sizce hamile olabilirmiyim
merhaba yeni üye oldum bu siteye doğum kontrol hapına yeni başlamıştım 4 gün içtikten sonra bırakmak zorunda kaldım sanırım yan etki yaptı aradan altı gün geçtikten sonra lekelenme tarzında kan gelmeye başladı benden sizce hamile olabilirmiyim
Sanmıyorum,bence hamile değilsiniz...doğum kontol haplarını bıraktıktan bir kaç gün sonra lekelenlemeyle birlikte kanama başlıyor..Adet kanaması erkene alınmış oluyor yani..
ama normal adet deil benimki ve bir haftadır aynı şekilde dewam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?