- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
anne yüreği, bir bilgim yok inşallah kısa sürede yerine gelir.
Teşekkür ederim normal dişler gibi yani 5 sene onu öyle görmk onu daha çok üzecekYenisi 6 yaş civarında çıkacak
Net bi bilgim yok ama süt dişi çıkmış oldu onlar ne zaman bitiyosa 6 yaş civarı sanırım.Yeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?
Geçmiş olsun. Ama alt dişler 5- 6 yaş gibi düştüğü için anca o yaşlarda yerine gelir.Yeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?
Kucukken kardesiminkide oyle kaza sonucu cikmisti.. 6-7 yasinda cikti dislerYeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?
Akrabamizin kızının başına geldi 2 ay önce. Üst iki diş cekildi. 1.5 yaşında. 6 yaş gibi yenisi çıkar
6 yaş.
bazen diş yapısı bozulmasın diye yerine yer tutucu verebiliyorlar.
bir diş hekimine daha danışın derim
Net bi bilgim yok ama süt dişi çıkmış oldu onlar ne zaman bitiyosa 6 yaş civarı sanırım.
Kiyamam. Cok gecmis olsun
Geçmiş olsun. Ama alt dişler 5- 6 yaş gibi düştüğü için anca o yaşlarda yerine gelir.
Daha erken çıkması sağlıklı olmaz. Olsun çocuklar öylede çok sevimli. Üzülmesin annesi
Teşekkür ederim cevaplarınız için Rabbim beterinden korusun cümlemizin evlatlarını inşallah yapacak bişey yok 6 yaşına kadar sabredeceğiz.Kucukken kardesiminkide oyle kaza sonucu cikmisti.. 6-7 yasinda cikti disler
6 yaş.
bazen diş yapısı bozulmasın diye yerine yer tutucu verebiliyorlar.
bir diş hekimine daha danışın derim
Benımde kırılmıştı .Daha güzeli çıkmıştı.1 2 yıl sonra:)Uzulmesın.Yeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?
Kaç yaşındaydınız o zaman yeğenim 1 yaşındaBenımde kırılmıştı .Daha güzeli çıkmıştı.1 2 yıl sonra:)Uzulmesın.
Sanırım 5 yaşındaydım.Çok kötü düşmüştüm.Acısını hala hatırlarım.Ağzım. Kan dolup boğulmuştum.Ama daha güzelleri çıktı.Bebek daha 1 yaşındaymış.Uzulmesın ablanız.Çıkar dişi rabbımın izni ile.Tabi bide doktora götürün.Kaç yaşındaydınız o zaman yeğenim 1 yaşında
Teşekkür ederim yeğenim de çok ağlamış üstü başı kan olmuş herkes çok korktu götürdüler doktora siz biraz daha büyükmüşsünüz kalıcı dişler çabuk çıkmış biz de 6-7 yaşı bekleyeceğiz sanırım Allah beterinden korusun inşallah sağolun tekrarSanırım 5 yaşındaydım.Çok kötü düşmüştüm.Acısını hala hatırlarım.Ağzım. Kan dolup boğulmuştum.Ama daha güzelleri çıktı.Bebek daha 1 yaşındaymış.Uzulmesın ablanız.Çıkar dişi rabbımın izni ile.Tabi bide doktora götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?