Yerine ne zaman dişi çıkar?

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Yeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?

Yeğenim 1 yaşında koltuktan düştü alt iki dişi düşmeden dolayı çoğu yerinden çıktı dr tamamen çekmiş kardeşim çok üzülüyor üzüntüden sürekli ağlıyor yeni dişleri ne zaman çıkar başına böyle bir şey gelen var mı?
Net bi bilgim yok ama süt dişi çıkmış oldu onlar ne zaman bitiyosa 6 yaş civarı sanırım.

Geçmiş olsun. Ama alt dişler 5- 6 yaş gibi düştüğü için anca o yaşlarda yerine gelir.
Daha erken çıkması sağlıklı olmaz. Olsun çocuklar öylede çok sevimli. Üzülmesin annesi 🥰

Kucukken kardesiminkide oyle kaza sonucu cikmisti.. 6-7 yasinda cikti disler

Akrabamizin kızının başına geldi 2 ay önce. Üst iki diş cekildi. 1.5 yaşında. 6 yaş gibi yenisi çıkar
6 yaş.
bazen diş yapısı bozulmasın diye yerine yer tutucu verebiliyorlar.
bir diş hekimine daha danışın derim
Net bi bilgim yok ama süt dişi çıkmış oldu onlar ne zaman bitiyosa 6 yaş civarı sanırım.
Kiyamam. Cok gecmis olsun :KK43:
Geçmiş olsun. Ama alt dişler 5- 6 yaş gibi düştüğü için anca o yaşlarda yerine gelir.
Daha erken çıkması sağlıklı olmaz. Olsun çocuklar öylede çok sevimli. Üzülmesin annesi 🥰
Kucukken kardesiminkide oyle kaza sonucu cikmisti.. 6-7 yasinda cikti disler
Teşekkür ederim cevaplarınız için Rabbim beterinden korusun cümlemizin evlatlarını inşallah yapacak bişey yok 6 yaşına kadar sabredeceğiz.😔

Geçmiş olsun öncelikle on dişlere yer tutucu yapılmaz dis erken cekildigi icin dis eti sertleşiyor ve o dislerin çıkması dokuz yaşını bulabilir bi muddet sonra goz alışıyor o dişlerin olmadığı farkedilmiyor bile

Benımde kırılmıştı .Daha güzeli çıkmıştı.1 2 yıl sonra:)Uzulmesın.

Kaç yaşındaydınız o zaman yeğenim 1 yaşında 😔
Sanırım 5 yaşındaydım.Çok kötü düşmüştüm.Acısını hala hatırlarım.Ağzım. Kan dolup boğulmuştum.Ama daha güzelleri çıktı.Bebek daha 1 yaşındaymış.Uzulmesın ablanız.Çıkar dişi rabbımın izni ile.Tabi bide doktora götürün.

Sanırım 5 yaşındaydım.Çok kötü düşmüştüm.Acısını hala hatırlarım.Ağzım. Kan dolup boğulmuştum.Ama daha güzelleri çıktı.Bebek daha 1 yaşındaymış.Uzulmesın ablanız.Çıkar dişi rabbımın izni ile.Tabi bide doktora götürün.
Teşekkür ederim yeğenim de çok ağlamış üstü başı kan olmuş herkes çok korktu götürdüler doktora siz biraz daha büyükmüşsünüz kalıcı dişler çabuk çıkmış biz de 6-7 yaşı bekleyeceğiz sanırım Allah beterinden korusun inşallah sağolun tekrar

Ne bu kadar ağlıyor ki, kaza bu sonuçta oldu ve çaresi yok. Çok şükür ki büyük bir dert gelmedi başına.

Yakında acılar çıkar , yanındaki dişler çıkar.

Benim oglumunda üst disi kırılmıştı küçükken , üzüldüm evet ama sanki başına çok beter bir şey gelmiş, telafisi yok diye ağlamadım günlerce.

Şükür etsin,evden sadaka çıkarsın.

Geçmiş olsun.

Ah Annelik sacinin teline zarar gelsin istemezsin maalesef bizim basimiza da geldi alt bir disimiz yok gecen sene oldu cok agladim uzuldum yemek yerken zorlanirmi diye dusundum zaten cok zor yiyen bi cocuk biz goruntu haric pek sorun yasamadik 4.5 yasinda beklicez mecbur ...dislerinide ayri bi severdim hala uzuldugum olur

Back
X