- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Ahhh bir anlatabilsem keşke böyle bir kesit olsa da izletebilsem sizlere o kadar zor ki kelimelerle anlatmak, bu sefer ben suçlu durumuna düşüyorum ki bu zamana kadar asla hakaret boyutunda bir tartışma da olmadı ama annemin bana çok küçük bir sebepten beddua etmisliği bile vardır.Annenizin sadece kendini düşünüyor olması ilginç geldi. Tabi bütünüyle bilmeden kimseyi yargılamak eleştirmek istememem, sadece anlattığınız kadarıyla değerlendiriyorum.Ancak bir genç kıza, babasıyla evliyken, bir başkasıyla evlenmeyi düşündüğünü ifade etmesi bir annenin
gerçekten çok vahim.
Hayatınızı kurma aşamasındasınız, sınava hazırlanıyorsunuz. Aile içindeki sorunları değiştirmeniz mümkün değil ama daha az etkilenmeye çalışmalısınız zor olsa da. Annenizi uyarın uygun bir dille. Ders çalışırken bölünmek istemediğinizi söyleyin. Gerekirse kapıyı kilitleyin önceden söyleyip. Allah kolaylık versin, inşallah istediğiniz sonucu alırsınız sınavda. 1 ay sıkın dişinizi. İnşallah sonrası güzel olsun.
Çünkü onun istediği hayat babamdan boşanmak ve başka biriyle mutlu olmak.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah işimi yoluna koyar ikisine ayrı bir hayat kurarım.