Yerdeki beyaz toz kabarcigi cimento zeminde

ceylannyavuz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
1
0
22
O gün yatak odasının tabanıni yıkadım bir hafta sonra beyaz toz kabarcigi çıktı neden ne olur yardımcı olun sinirlerim bozuldu

Ne tür bir kabarcık? Burdan bir fikir vermek zor neden olduğu ile ilgili. Ancak düşündüğünüz şey olmadığı kesin boşuna korkmayın

Neye benziyor? hiç duymadım, düşünülen şey ne? 🧐

Eklentiler

• 1000056072.jpg
    1000056072.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 37
Bizim evi vişne çürüğüne boyatmıştım bir dönem. Cildim çok kuru, bir gün komple vazelin süreyim dedim. Bacağıma sürerken edilince popom duvara değdi ve izi kaldı çıkmadı kalp şeklinde (Sonra boyattık)

Bir sıra durduk yere ağlayasım geliyordu. Arkadaşım sizin ev de büyü var dedi. Nerden anladın? Dedim birisi domuz yağı ile duvara sürmüş dedi.

O günden sonra büyü bozuldu sanırım aklıma geldikçe bu kez durduk yere gülmeye başladım 😅😅😅😅😅

Her şeyden bir mana çıkarmayın yahu 😅

Bizim evi vişne çürüğüne boyatmıştım bir dönem. Cildim çok kuru, bir gün komple vazelin süreyim dedim. Bacağıma sürerken edilince popom duvara değdi ve izi kaldı çıkmadı kalp şeklinde (Sonra boyattık)

Bir sıra durduk yere ağlayasım geliyordu. Arkadaşım sizin ev de büyü var dedi. Nerden anladın? Dedim birisi domuz yağı ile duvara sürmüş dedi.

O günden sonra büyü bozuldu sanırım aklıma geldikçe bu kez durduk yere gülmeye başladım 😅😅😅😅😅

Her şeyden bir mana çıkarmayın yahu 😅
Popoya vazelin sürüp ,duvara kalp izi bırakan kadına büyü işler mi heheheyyt😂😂

X