- 24 Ekim 2024
- 1
- 0
- 22
- Konu Sahibi ceylannyavuz
O gün yatak odasının tabanıni yıkadım bir hafta sonra beyaz toz kabarcigi çıktı neden ne olur yardımcı olun sinirlerim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne dusunmus? neler oluyorNe tür bir kabarcık? Burdan bir fikir vermek zor neden olduğu ile ilgili. Ancak düşündüğünüz şey olmadığı kesin boşuna korkmayın
Ne o? Komik geldi yorumNe tür bir kabarcık? Burdan bir fikir vermek zor neden olduğu ile ilgili. Ancak düşündüğünüz şey olmadığı kesin boşuna korkmayın
AnlamadımO gün yatak odasının tabanıni yıkadım bir hafta sonra beyaz toz kabarcigi çıktı neden ne olur yardımcı olun sinirlerim bozuldu
Ay her cevapta bakıyorum, uyuyacağım biri söylesin artık ne o?Anlamadım
Anlamadığım gibi merak da ettim şuan olay ne
Ay söyleyeni görürsen beni de etiketleAy her cevapta bakıyorum, uyuyacağım biri söylesin artık ne o?
Ne bu şifrelerNe tür bir kabarcık? Burdan bir fikir vermek zor neden olduğu ile ilgili. Ancak düşündüğünüz şey olmadığı kesin boşuna korkmayın
Yaw büyük ihtimal biri büyü yaptı diye düşünüyor ben de alakası yok diyorumNe bu şifreler
Heee ondan bizim kafa basmadı. Büyü kabarcık mi yapıyormuş?Yaw büyük ihtimal biri büyü yaptı diye düşünüyor ben de alakası yok diyorum
Belki yanlış düşündüm ama sinirlerim bozuldu falan yazmış aklıma o geldi.Heee ondan bizim kafa basmadı. Büyü kabarcık mi yapıyormuş?
ayy amaaan benim de aklima uyusturucular, saklanan cesetler fln geldi. daha az suc postcasti dinlemem lazim belli kiYaw büyük ihtimal biri büyü yaptı diye düşünüyor ben de alakası yok diyorum
Deterjan izi o çıkmaz artık.O gün yatak odasının tabanıni yıkadım bir hafta sonra beyaz toz kabarcigi çıktı neden ne olur yardımcı olun sinirlerim bozuldu
Popoya vazelin sürüp ,duvara kalp izi bırakan kadına büyü işler mi heheheyytBizim evi vişne çürüğüne boyatmıştım bir dönem. Cildim çok kuru, bir gün komple vazelin süreyim dedim. Bacağıma sürerken edilince popom duvara değdi ve izi kaldı çıkmadı kalp şeklinde (Sonra boyattık)
Bir sıra durduk yere ağlayasım geliyordu. Arkadaşım sizin ev de büyü var dedi. Nerden anladın? Dedim birisi domuz yağı ile duvara sürmüş dedi.
O günden sonra büyü bozuldu sanırım aklıma geldikçe bu kez durduk yere gülmeye başladım
Her şeyden bir mana çıkarmayın yahu