Yeniyıl Araması

Hayır sinsice gelmedi aksine pasif geldi

neden kocani yanliz gonderiyosun ki. git. bes karis suratla otur, 1 saat kadar napiyosaniz yapin, esin annesine senin yaninda ne tepki gosterecekse gostersin, sonra kalkin evinize donun. 'kocam nerde, ben orda' mesajiyla delirir bence kayinvaliden, seninki delirtilmeyi hak etmis.

terbiyesiz insanlar, ickili ickili arayip laf saymak ne. kalitesizligin bukadari.

Evet, haklısınız.
Buna engel olmak sizin tavrınızla mümkün.
Gerektiği şekilde davranın ve çekilin.
Kafanıza da takmayın.

Eğer bu azarlama olayından sonra hiçbir şey olmamış gibi davranırsanız ileride neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum.Çünkü ben izin verdim, büyütmeyeyim dedim ve sonrasında kadın akla hayale gelmeyecek şeyler yaptı.Hatta yaptığı bazı şeyleri neden yaptığını şimdi bile anlayamıyorum, ara ara aklıma geliyor, anlam vermeye çalışıyorum ama yok hiç anlam veremiyorum.Sakın hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyin, yoksa çokk pişman olursunuz.

Oğlunu neden aramamış, ne arsızlık bu.
Beni sarhoş bir halde arayıp,bana yeni yılımı kutlamadın diye çemkirecek kayınvalideyi zerrece takmaz onunla özür dileyene kadar konuşmazdım.
Büyükse büyük, haddini bilmeli herkes.
Koskoca insanlar azarlanamaz o şekilde, kolaydı madem oğluna carlayacaktı.
Asabım bozuldu ne terbiyesiz insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…