- 11 Nisan 2007
- 84.665
- 492.505
- 1.223
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Sayfanın en altında solda tema değişimi var fırça şeklinde oradan yapacaksınız değişimi.Pc görünümüne geçilmiş yazılar çok küçük
Bir de renk seçeneği halen yok ben mavi kullanıyordum pembeye geçmiş
Eki Görüntüle 3530635 Eki Görüntüle 3530636
Üye profillerindeki özel mesaj yazısı ingilizce
DM’lerdeki okunmuş olarak işaretle , okunmamış olarak işaretle, mesajı sil gibi seçimlerde İngilizce.
Yeni profil mesajlarına da ulaşım zorlasmis bence.
Profilden yazdigimiz mesajlara tıklayınca ozel mesajlarimiz görünüyor, yorumlar değil.
Eski konu ve yorumlar gözükmüyor
Komple yoklar mesela yengenc 'i etiketlemek istedim hiç çıkmıyor. Başka birinin sonunda 7 olan bir yengecin profili çıkıyor. Eskiden gri de olsa vardı şuan hiç yok.
Arama kutusuna bir sey yazınca dm deki yazısmalar da cıkıyor bu var mıyfı önceden bilmiyorum ama yeni gibi sanki
Şu an ne ayar yapıyorsunuz bilmiyorum ama bende bütün forum genişletilmiş halde ve kullanımı çok zor
Video oynamıyorsa link :
<div style="position:relative; width:100%; height:0px; padding-bottom:216.216%"><iframe allow="fullscreen;autoplay" allowfullscreen height="100%" src="" width="100%" style="border:none; width:100%; height:100%; position:absolute; left:0px; top:0px; overflow:hidden;"></iframe></div>
Site ana rengine döndü ama sayfalar hala pc uyumluluğunda genişletilmiş mobil değil
Mune sayfa telefon ekranına sığmıyor bilgisayar görünümü gibi oluyor, bir konu okuycam diye sağa sola kaydırıp duruyorum sayfanın yarısı da reklam zaten konular hiç okunmuyor
Mune ve Arkadaslar dun guncellemeden sonra konular sayfama sigmiyor okunmuyor yazilari cok kucultmem lazim yani anladinizmi demek istedigimi bilmiyorum.telefonu genis tutmam gerekiyor okuyabilmem icin yan tutmam lazim dizi film izler gibi. Benim telimde mi oldu sadece anlamadim. Yazarken de suan zorlamiyorum sayfami kaydiriyor. Telefonumla alakali sorun yok baska forumlarda boyle degil guncellemeden sonr oldu gece.
Ya konuyu nereye açacağımı bilemedim. Giriyorum siteye ama mobilde kullanabileceğim şekilde ekran daralmıyor, bilgisayar ekranı gibi çıkıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Yazıları okumak için ekranı daraltıp kaydıra kaydıra okumam gerekiyor. Hatta şuan bunu yazarken de aynı şeyi yaşıyorum. Yazdığım bölüm uzayıp gidiyor. Teknolojiyle aram iyi olmadığı için ancak bu kadar tarif edebildimhelpppp lütfen sinir oldum sabah sabah
Merhaba.forumda yazılar yana doğru uzadığı için okumak çok zor oluyor.güncelleme yapmışlar sanırım da çok kullanışsız.bu sorunu moderatöre nasıl ileteceğimi bilmediğim için buraya yazıyorum.siz de şikayetçisinizdir heralde.
Renk düzelmiş ama şimdi de bildirimlere ve diğer şeylere ulaşamıyorum, sayfa sürekli yana kayıyor yazarken daktilo gibi
arama kısmında hiç bişey aranmıyoor
Bir de konuyu kimin açtığı her mesajın üstünde gözüküyordu artık gözükmüyor
Ben de dün geceden beri konuları okuyamıyorum. Yazılar ekrana sığmıyor, ekran dışına taşıyor. Okuyabilmek için ekranı sürekli küçültmek gerekiyor. Ama o zaman da yazılar çok küçüldüğü için okumak imkansız hale geliyor. En kısa zamanda sorunun çözülmesini diliyorum
Telefondan girince ilkin mobile göre sayfayı gösteriyor. Birkaç saniye sonra sayfayı masaüstü düzeni gibi genişletiyor.
Konularımızda ilk mesajda düzenleme yapılamıyor.
Yazılar ekrana sığmıyor,taşıyor. Sayfayı sürekli küçültmek gerekiyor. Dün geceden beri bu sorunu yaşıyorum. Konuları okuyamıyorum. Düzelmiyor bir türlü
Yazildi mi goremedim ama baslik sahibi her entry uzerinde sag kisimda gozukuyordu ya o kalkmis bende, o guzel bir özellikti lutfen geri gelsinbir de tema butonlari kontrastli yapilmis o da rahatsiz ediyor, ornegin sag alttaki cevapla butonunda cevapla yazisi kontrastli bu da benim gibi goz kusuru olanlar icin rahatsiz edici.
Lutfen eski temaya geri donebilir miyiz
Tam bu konuyu açacaktım hangi başlığa acsam diye bakıyordum.
hamilelik takvimi gitti ki takvimle güne gün aynı gidiyor gelişimini takip ediyordum. ayrıca mavi olmasını sevmedim. çok parlak eski hali güzeldi.
Mune
beğen butonuna uzun basınca habire bağlantıyı kopyala gibi seçenekler çıkıyor
Renk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?
Gebelik Takvimi, Kilo Çizelgesi de gitti o zaman.
Başka?
beğen tuşuna basınca siyah bir ekran bağlantıyı kopyala yeni sekmede aç gibi bunları farkettim ben tüm imzalar gitmiş ama hesap ayarlarına gittiğimde orda duruyorlar. ama görüntüde yoklar
Bide konu açan kişilerin konuların her mesajin ortasinda nicki oluyordu oda gitti burda olduğu gibi
Konuyu açan üyenin adı görünmüyor.Eki Görüntüle 3530591
Tek renk seçeneği çok kötü
Altta kimlerin çevrimiçi olduğunu görmek çok kötü
Konu sahibinin ismi her zaman yorumların sağ köşesinde olurdu o da yok.
Bide bu bir eksik midir fazlalik midir bilemedim profil fotosu şu anda tam ön kameramın oraya geliyor yarım gözüküyor galiba o üst menüde genişlemiş
Mesela emoji yapıyorum kk nin hareketli emojisini yapıp mesaj yazmaya devam edecekken yazı çubuğu emojinin önüne geçiyor.
Renk seçeneği olsun
Bildirimleri açmak için illa yukarı çıkmak gerekiyor
Lütfen eski haline dönsün lütfen
Eskiden sayfa kaç olursa olsun sol mesajın üstünde konu sahibi adı yazardı şu an yok
Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)
Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)
Emojı kısmına basınca baglantı yerı cıkıyor ya bende yazıyı kapatacak kadar büyük görünmüyo bıde.
Altta KdnlrKlb yazısı var, onun yanında da bir simge, o simgeye tıklar Light olana basarsanız renk açık tonlar olur.Forum anasayfasında boyut sıkıntısı var ve fikrimce çevrimiçi kullanıcıların görünmesi bir anlam ifade etmiyor. Sitede yer işgal ediyor gibi duruyor. Eki Görüntüle 3530816
Şu an hiçbirimizin konu ve mesajları tam gözükmüyor, güncelleme sonrası milyonlarca mesaj ve konuyu yeniden sisteme yükleme işlemi uzun sürüyor, ki her güncelleme sonrası yaşanan bir durum, tüm veriler işlensin hepsi gözükecekSon 4 yılda açtığım konular görünmüyor
Bu gerçekten önemli.O kadar kurcalıyorsunuz madem engelleme gelsin direk istemediklerimiz bizi goremesin
Site ayarlarindan beyaz yapınca görünüyor diye biliyorum şimdilik öyle yaparsan düzelene kadarKirmizi olmayan uyelerin adlarini goremiyorum siyah tema olustu bende?
Bibi tema ayarlari alttaydi degil mi? Isin kotusu orada gozukmuyor bende, diger kisimlari bir kurcalayim.Site ayarlarindan beyaz yapınca görünüyor diye biliyorum şimdilik öyle yaparsan düzelene kadar
Bibi tema ayarlari alttaydi degil mi? Isin kotusu orada gozukmuyor bende, diger kisimlari bir kurcalayim.
Buldum buldum ama degismiyor hicbir sekilde, her renge aldim ama tema siyah kaliyor. Uygulamamda da gece modu kapali ustelik, hatta telefonumda genel olarak gece moduda kapali.Eki Görüntüle 3530993
Buradan seçebiliyorsun light olanı
Forum seceneklerinden gir orda system temasi var canımBibi tema ayarlari alttaydi degil mi? Isin kotusu orada gozukmuyor bende, diger kisimlari bir kurcalayim.
Edit: tema ayarlari kismini buldum bu siyahlik asla değişmiyor ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?