- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Hah bende onu diyecektim ve orjinal temayi istiyorumbeğen butonuna uzun basınca habire bağlantıyı kopyala gibi seçenekler çıkıyor
Renk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?Tam bu konuyu açacaktım hangi başlığa acsam diye bakıyordum.
hamilelik takvimi gitti ki takvimle güne gün aynı gidiyor gelişimini takip ediyordum. ayrıca mavi olmasını sevmedim. çok parlak eski hali güzeldi.
Mune
daha önceden de böyle bir mavi olmuştu düzelmesi sonradanHah bende onu diyecektim ve orjinal temayi istiyorum
beğen tuşuna basınca siyah bir ekran bağlantıyı kopyala yeni sekmede aç gibi bunları farkettim ben tüm imzalar gitmiş ama hesap ayarlarına gittiğimde orda duruyorlar. ama görüntüde yoklarRenk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?
Gebelik Takvimi, Kilo Çizelgesi de gitti o zaman.
Başka?
Aynen ya, bir türlü giremedim dedim n’oluyo banlandık mı durduk yereBir de güncelleme işlemi yapılacağı zaman sitede duyuru gibi bir şey yapıliyor mu? Ben bilmiyorum. Eğer yapılmıyorsa en azından bir gün öncesinden şu saatler arasında çalışma olacak falan diye yazsa bence çok iyi olur ya. Sayfayı yeniliyoruz bir anda site uçuyor öbür türlü
evet her mesajda konuyu kim açmış vardı o yokBide konu açan kişilerin konuların her mesajin ortasinda nicki oluyordu oda gitti burda olduğu gibi
Eskiden sayfa kaç olursa olsun sol mesajın üstünde konu sahibi adı yazardı şu an yokRenk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?
Gebelik Takvimi, Kilo Çizelgesi de gitti o zaman.
Başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?