• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenilikler ?

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
8.403
23.880
348
Türkiye
Kadınlar Kulübü Hakkında kısmına konu açamıyorum o yüzden buraya açtım güncelleme sonrası site bende bir garip oldu tema falan değiştiremiyorum komple mavi oldu oysa ben orijinale yakın pembemsi kullanıyordum kaldırdınız mı ?
@Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Tam bu konuyu açacaktım hangi başlığa acsam diye bakıyordum.

hamilelik takvimi gitti ki takvimle güne gün aynı gidiyor gelişimini takip ediyordum. ayrıca mavi olmasını sevmedim. çok parlak eski hali güzeldi.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
Renk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?
Gebelik Takvimi, Kilo Çizelgesi de gitti o zaman.
Başka?

Renk dışındaki eskiden olan ama şu an eksik olan özellikleri yazar mısınız hepiniz?
Başka?
beğen tuşuna basınca siyah bir ekran bağlantıyı kopyala yeni sekmede aç gibi bunları farkettim ben tüm imzalar gitmiş ama hesap ayarlarına gittiğimde orda duruyorlar. ama görüntüde yoklar

Bir de güncelleme işlemi yapılacağı zaman sitede duyuru gibi bir şey yapıliyor mu? Ben bilmiyorum. Eğer yapılmıyorsa en azından bir gün öncesinden şu saatler arasında çalışma olacak falan diye yazsa bence çok iyi olur ya. Sayfayı yeniliyoruz bir anda site uçuyor öbür türlü 😁
Aynen ya, bir türlü giremedim dedim n’oluyo banlandık mı durduk yere

Konuyu açan üyenin adı görünmüyor.
Screenshot_20250103-000257_Chrome.jpg

Bide bu bir eksik midir fazlalik midir bilemedim profil fotosu şu anda tam ön kameramın oraya geliyor yarım gözüküyor galiba o üst menüde genişlemiş

Başka?
Eskiden sayfa kaç olursa olsun sol mesajın üstünde konu sahibi adı yazardı şu an yok

Sanırım bir de yalnızca pro üyeler konuya bakanları altta görüyordu, ancak sanırım tüm üyeler görüyor ( benim için sorun değil sadece fark ettiklerimi söylüyorum)

Bir de kişinin nickinin altında katılım tarihi, emoji skoru falan yazıyordu. Onlar da yok ( bilgisayardan girince)

Back
X