• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenilik hareketi/satılmıştır.

bu çantayı yurtdışından almıştım. bir türlü eskimiyor :)

Eklentiler

• a009.png
    a009.png
    1 MB · Görüntüleme: 57
hakiki deri çanta. bunu da ayakkabı dünyasından almıştım. hiçbir deformasyonu yok.

Eklentiler

• a010.png
    a010.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 60
siyah çok şık portföy çanta. özel bir gece için aldım, sonra da hiç kullanmadım.

Eklentiler

• a011.png
    a011.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 66
bu çantayı da çok severek kullandım. bunu da tavsiye ederim. üstelik 5 tl :)

Eklentiler

• a012.png
    a012.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 70
kilo alınca giyemez oldum. çok hoş bir elbise.

Eklentiler

• a0013.png
    a0013.png
    19,8 KB · Görüntüleme: 73
S

Suan yikilmis durumdayim:KK43:
Yanliz Sempatik kiz, senden bir ricam olacak. Maglum 36 bedensin, olurda ceket üzerinde istedigin gibi durmazsa, lütfen bana sat olurmu?

ceketi görür görmez arkadaşı aradım kendisi terziymiş 4o beden bir ceket var dedim oda huyumu bilr al gel bakarız dedi. bn ona götüreyim olmaz yapamam derse size ulaşırım ;)

bayanlar, çok fazla bildirim birikti. bir yandan da ürün yüklemelerim devam ettiği için yanıtlayamıyorum. hepinize tek tek dönüş yapacağım.

Beyaz ceket ve beyaz likrali pantolona bende talibim.5fazla olsun benim olsun.ozelden fiyat veriyorum donersen sevinirim.diger arkadaslara saygilarimla

Beyaz ceket ve beyaz likrali pantolona bende talibim.5fazla olsun benim olsun.ozelden fiyat veriyorum donersen sevinirim.diger arkadaslara saygilarimla

yaptığınız hiç doğru bir davranış değil. Özellikle buranın kurallarına hiç uymuyor. Arkadaş bir fiyat belirtmiş zaten. Siz bunun üstüne bir fiyat ekleyipte bana sat diyemezsiniz. Burda açık arttırmayla ürün satılmıyor. Ceket için sıraya girmiş bir çok kişi var burada. yapabileceğini şey eğer sıradaki arkadaşlar almazsa ben talibim demeniz. :KK20:

Back