Aralıkta başladım ben 10nunda ilk muayenemi olmuştumne zaman yaptırdınız tüp bebeği acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yenilere tecrübelilerden destek 🥰🤲🏻
- Konu Sahibi hmsre16
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2019
- 65
- 29
- 18
- 27
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amin rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İlk 3 4 gün adet olucakmışım gibi kasık bel ağrılarım vardı batmalarım vardı 5. 6. Günlerde hiçbirşey hissetmiyordum çok şükür bugün pozitifi gördüm ağrılarım batmalarım ara ara başladı gene 2 gündür göğüs ağrım hassasiyetim var mide bulantım var hafiftenHayırlı olsun çok sevindim.Saglikla kucağınıza alın inşallah.belirtileriniz oldumu
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Ay hadi İnşallah yükselerek devam eder Benimde bugün 4.günüm ama biraz daha bekliycem sanırım4.5 diyebilirim cumartesi de yapıcam sonucu atarım yine
Bekle bekle hayırlısı olsun inşallahAy hadi İnşallah yükselerek devam eder Benimde bugün 4.günüm ama biraz daha bekliycem sanırım
- 7 Temmuz 2021
- 110
- 77
- 28
- 31
Geneliğiniz yeni o halde bende Esra bulgan kılıldağ da yaptırdımAralıkta başladım ben 10nunda ilk muayenemi olmuştum
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Canim tekrar test yaptın mı son durumunu merak ettimBugün 5. Günüm kızlar var mı sizce bişeylerr çok heyecanlıyım
Canım iyim çok şükür bugün betahcg baktırdım 1673 çıktı. Kanama falan olmadı bende hala inşallah olmaz. Daha kese için erken diyorlar ama ben gidicem cuma doktora alttan ultrasonla baksın çok merak ediyorum çünkü. Dış gebelik muhabbeti beni korkutuyo çok şükür hep 2 katı arttı üst üste 3 kez kontrol ettim ama bilmiyorum korkuyorum yine de. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanim tekrar test yaptın mı son durumunu merak ettim
Sen naptın test yaptın mı yada kan verdin miAy hadi İnşallah yükselerek devam eder Benimde bugün 4.günüm ama biraz daha bekliycem sanırım
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Ay çok sevindim canım inşallah her şey yolunda gider. iyi düşün iyi olsun bak ne güzel pozitif sonuçlandı. Devamı da gelir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi Bende bugün test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğimCanım iyim çok şükür bugün betahcg baktırdım 1673 çıktı. Kanama falan olmadı bende hala inşallah olmaz. Daha kese için erken diyorlar ama ben gidicem cuma doktora alttan ultrasonla baksın çok merak ediyorum çünkü. Dış gebelik muhabbeti beni korkutuyo çok şükür hep 2 katı arttı üst üste 3 kez kontrol ettim ama bilmiyorum korkuyorum yine de. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Yaa çok sevindim şimdiden hayırlı olsun canım çizgiyi gördüysen illa kandada yükselmiştirAy çok sevindim canım inşallah her şey yolunda gider. iyi düşün iyi olsun bak ne güzel pozitif sonuçlandı. Devamı da gelir inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebislerimizi Bende bugün test yaptım silik çizgi çıktı yarın kan vereceğim
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Sağol canım inşallah bundan sonrası da güzel olur hepimiz içinYaa çok sevindim şimdiden hayırlı olsun canım çizgiyi gördüysen illa kandada yükselmiştir
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Canım nasıl gidiyor merak ettim seni kan değerim günden güne artıyor ama bel ağrısı oluyor bende normalmi acaba sende belirtiler nasılYaa çok sevindim şimdiden hayırlı olsun canım çizgiyi gördüysen illa kandada yükselmiştir
Canım gaz problemi olduğu içim karın ağrıları oluyo bunu hemen adet olmaya yorma bence iyi düşün hayırlısı olsun inşallah bende kasık ağrısı karın ağrısı çektim ama dayanılmıcak çok şiddetli ağrılar olmadı hiç hafif rahatsız edici ağrılardı. Aslım 7 gün olmuş transfer olalı kanda yada idrar da bakabilirsinİyi akşamlar kızlar bende 27 ocakta transfer oldum. Kızlar benim karnım çok ağrıyor sanki âdet olacakmışım gibi çok korkuyorum. Daha önce tüp bebek yapanlar deneyenler böyle bir şey yaşadınız mı
İnşallah ondandır sizin sonucunuz ne oldu. İdrar testi yapmaya korkuyorum, kan içinde doktorun söylediği tarihi bekliyorum tedaviye daha yeni başladığımda karar vermiştim idrar testi yapmak yok kanda da tarihi beklicem. Teşekkür ederim içimi rahatlattınızCanım gaz problemi olduğu içim karın ağrıları oluyo bunu hemen adet olmaya yorma bence iyi düşün hayırlısı olsun inşallah bende kasık ağrısı karın ağrısı çektim ama dayanılmıcak çok şiddetli ağrılar olmadı hiç hafif rahatsız edici ağrılardı. Aslım 7 gün olmuş transfer olalı kanda yada idrar da bakabilirsin
Ben şuan ikiz gebişim çok şükür daha küçüğüz keseyi gördük 5 haftalığız inşallah haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez Senin içinde hayırlısı olsun hepinizin yaşadığı endişeler seninkide merak etme güzel haber alırsın inşallahİnşallah ondandır sizin sonucunuz ne oldu. İdrar testi yapmaya korkuyorum, kan içinde doktorun söylediği tarihi bekliyorum tedaviye daha yeni başladığımda karar vermiştim idrar testi yapmak yok kanda da tarihi beklicem. Teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Amiinn inşallah.Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallahBen şuan ikiz gebişim çok şükür daha küçüğüz keseyi gördük 5 haftalığız inşallah haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez Senin içinde hayırlısı olsun hepinizin yaşadığı endişeler seninkide merak etme güzel haber alırsın inşallah
Amin canım inşallah senin de güzel haberlerini alırızAmiinn inşallah.Allah bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah